rammer ‘Jackets stun Somerset for at gå videre til 3. runde

rammer ‘Jackets stun Somerset for at gå videre til 3. runde

LAREDO Edcouch Elsa ønskede kalkun på vejen. The Yellowjackets fik det.

To store spiller anden halvdel touchdowns og et forsvar, der producerede en shutout i anden halvdel og en enorm mål linje står med blot et minut venstre løftede Edcouch Elsa til en 21 14 forstyrrelse af Somerset på fredag ​​aften i deres klasse 5A, Division II område runde playoff spil Moncler Jakke Dame på Shirley Field.

The Yellowjackets (8 4) gik imod, hvad der var et dominerende 10 1 Somerset-hold, der scorede det 14 0 i de sidste to kvartaler og tjene en tur til den tredje runde Thanksgiving uge for første gang siden 2012. næste fredag ​​i Alamodome i San Antonio.

‘Tyrkiet på vejen, baby’, sagde senior linebacker Sammy Alaniz, som hjalp stuff kører tilbage Josh Avila på 4. og 1 fra 1 med 1:16 tilbage. ‘Siden sidste års offseason talte coach altid om kalkun på vejen, kalkun på vejen. Nu har vi gjort det. ‘

Det var en velkendt opskrift på Yellowjackets. De fleste af denne sæson har det været forsvaret at holde dem i spil, mens lovovertrædelsen overvandt en skadesproblemer eller spottyaktion i de værste tider. Og det var på grund af forsvaret, at trods tre første halvtomsoverskud og 58 samlede værfter, EE kun trailed Somerset 14 7 i halv time.

Heldigvis for E E var det en anden historie for lovovertrædelsen resten af ​​vejen. Coach Joe Marichalar flyttede Marco Aguinaga til quarterback. Aguinaga, som havde været starteren, men savnet de sidste otte uger, rehabbing fra en fingerskade ramte uge 3, startede spillet på modtageren, men flyttede til signalopkalder sent i andet kvartal. Rodriguez, der bundet spillet med 1:13 tilbage i perioden, og derefter den endelige 17 yard score til Tey Valdez, som havde to TD’er, mindre end fire minutter senere i fjerde kvartal.

‘Vi gik ind i halv tid ikke på vores spil,’ sagde Aguinaga, som afsluttede 4 af 7 passerer til 102 yards og en TD og skyndte sig til 52 yards på 11 bærer. ‘Forbrydelsen huddlede sammen i ét rum og talte lige ud. Det var gør eller dø. Vi var lidt beskedne i første halvdel, og i det andet spillede vi bare sammen som et hold.’

Mens lovovertrædelsen kom sammen, fortsatte forsvaret hvad den startede.

Bulldogs fik aldrig de store spil, de havde brug for. I gennemsnit 406,4 samlede værfter pr. Spil, havde de 207 mod Yellowjackets. Først og fremmest et løbende hold kom Somerset ind i spillet i gennemsnit på 8 værfter pr. Bære men klarte 4 meter pr. Bære mod E E.

Avila, der havde 2.209 rushing yards og 21 TD’er kommer ind, havde 143 yards på 27 bærer og skulle arbejde for hans to scoringer, som begge kom i første halvdel.

‘Vi var klar,’ sagde senior defensiv tilbage Adrian Rodriguez, der indsamlet to aflytninger. ‘Det er en hård forseelse, men vi praktiserede hele ugen for dem. Vi ramte dem. Vi gik lige Moncler Outlet ved dem. Coach fortalte os, at det var et hold, der virkelig ikke har ramt hårdt i år, og det er hvad vi gør.

‘Vi’ er et vægtrumsforsvar. Vi ramte og ramte og ramte, indtil de bare bryde ned. ‘

Og på sit sidste spil gjorde Somerset (10 2). På 4 og 1 fra E E ’s 1 skar Avila kun udefra for at møde Alaniz, som fyldte ham for det negative 2 yards tab og gevinsten.

‘Jeg vidste, at de skulle gå udenfor, fordi de var et udehold,’ sagde Alaniz, som tilføjede E E, var forsigtig med ikke at forfølge Avila fordi han var en patientloper. ‘Jeg lavede lige et spil.’

Og belønningen? Tyrkiet på vejen.

‘Vi troede at komme ind, hvis vi kunne spille fysisk forsvar i fire kvartaler, vi’ kommer til at være der i slutningen ‘, sagde Marichalar.’ Og ja, vi kan være et hjembrud, men når vi har brug for et drev, vi ‘vil køre igen.

‘Det var et spørgsmål om alle vores fyre, der bare kom sammen og sagde:’ Vi vil vinde denne forbandede ting. ‘ Og der er dit resultat. ‘.