rammer Mark Hunt i UFC 200 tilbage

rammer Mark Hunt i UFC 200 tilbage

Selv når Brock Lesnar var på toppen af ​​kampspillet, føles han som om han ikke var i toppen af ​​sit spil.

Et kraftværk bryder med karisma at matche, han vandt Ultimate Fighting Championship heavyweight titel og var uden tvivl den største træk i selskabets historie. Alligevel føler han sig som en mavesygdom røvet ham af hans bedste år. Han insisterede på, at han ikke kunne leve med sig selv to årtier fra nu, hvis han forfulgte sine drømme, mens han stadig kunne, den tidligere heavyweight-mester vil vende tilbage efter næsten fem år til ottekant den 9. juli i hovedårsagen til UFC 200 i Las Vegas når han står over for nr. 8, placeres tungt Mark Hunt (12 10 1).

Så hårdt som hans fjender inde i UFC-buret var, var hans kamp med diverticulitis, der i sidste ende slog kort læsekampen for Lesnar (5 3). Han hævder sig sundere, end han nogensinde har været, Lesnar sagde, at han var en stor tro på at ‘leve dine drømme ud og stå over for din frygt’.

ting hjemsøgte mig på indersiden i lang tid, sagde Lesnar mandag under et udseende på ESPN Sportscenter og annoncerede Hunt som sin modstander ved UFC 200.

‘Den rigtige konkurrent i mig lever stadig og godt. Jeg skal gøre det.’

Lesnar sidst konkurrerede i Moncler Jakke Dame UFC i 2011 og tabte til den nuværende heavyweight challenger Alistair Overeem, før han vendte tilbage til World Wrestling Entertainment. Sidste år besluttede han stærkt at forlade WWE og genforenes UFC, men besluttede imod det. Han følte sig som at udføre i WWE ring kunne hjælpe med at tilfredsstille sin konkurrencedygtige karakter. Næsten straks begyndte han dog at gætte sig selv.

‘Jeg kunne ikke leve med den beslutning, sagde Billige Moncler Sale han. Beslutning har hjemsøgt mig i de sidste 15 måneder. Jeg regnede med, at jeg ikke kunne leve sådan for resten af ​​mit liv.

‘Det her er meget simpelt. Jeg sad med en kop kaffe på min gård i Canada og vågnede hver morgen og følte denne følelse af den rigtige beslutning? Var det den rigtige beslutning?’ Hans 2008-debut og sidste udseende i 2011 mistede Lesnar næsten to år af sin kampkarriere som følge af diverticulitis, den potentielt dødelige mavesygdom. ‘Jeg følte, at jeg blev snydt ud af min karriere i UFC, sagde Lesnar.

WWE sagde lørdag, at Lesnar stadig vil præsentere for kampagnen på SummerSlam den 21. august efter hans UFC-kamp.

‘Brock Lesnar forbliver under kontrakt til WWE, men han har fået en engangs mulighed for at konkurrere på UFC 200,’ sagde WWE i en erklæring.

Lesnar sagde, at begge parter WWE og UFC vil drage nytte af ham, der forekommer for begge virksomheder.

forretning. I slutningen af ​​dagen, jeg en præmiefighter. Titler don betaler regningerne jeg kæmper for penge, sagde han. at tjene penge. Jeg tjener penge. Alle tjener penge. Det der handler om. har altid været vigtig for ham, tilføjede han hurtigt. Lesnar voksede op relativt fattigt på en gård i South Dakota. Samtidig sagde han mandag, at han ikke ville gå ind i ottekantet bare for lønseddelen.

føler, at en vægt er blevet løftet af min skulder, fordi jeg har transporteret dette rundt. Det for ægte, sagde han.

er fra hjertet. Det sker bare, jeg laver en skibsbelastning af penge Der er masser af nuller bagved det.

Hunt (12 10 1), en verdensklasse kickboxer, er en af ​​de sværeste hittere i MMA og i øjeblikket på en to kampvindende strejf. Rangeret nr. 8 i UFC-sværvægtsafdelingen, slog Hunt for nylig den tidligere tyngdefeltmester Frank Mir.

Lesnar vandt en NCAA heavyweight wrestling titel før han sluttede sig til World Wrestling Entertainment i 2000. Efter næsten et årti med WWE, abrupt han afslutte virksomheden og til sidst kom ind i MMAs verden. I 2008 underskrev han med UFC og slog Randy Couture i sin tredje kamp med selskabet for at vinde den tyngdefulde titel. Hans UFC 100 main event mod Frank Mir i 2010 hjalp med at tegne et firma rekord 1,6 millioner køber på pay per view.

Lesnar sagde, at han ikke brød sig om, hvem han kæmpede i sin UFC-retur. Han ønskede bare på handlingen. UFC 200 har nu en let tyngdebetegnelse mellem mester Daniel Cormier og midlertidig titelindehaver Jon Jones, en bantamvægt titel på pitting champion Miesha Tate mod Amanda Nunes og en midlertidig fjervægt titel kamp mellem Jose Aldo og Frankie Edgar.

‘Jeg har aldrig slået ned en kamp i UFC. Jeg har aldrig gået væk, sagde Lesnar. Da jeg var mesteren, slog jeg aldrig en kamp i. Selv da jeg kæmpede for at være mesteren, slog jeg aldrig ned en kamp. Hvis Dana White ringede til mig og sagde, har modstanderen X, Y, Z. Hvem vil have? Han gav mig aldrig disse muligheder. Er fyren vi vil have dig til at møde. Jeg sagde,

‘Jeg’ er en grappler i hjertet. Han er en tung hitter. Jeg tror, ​​at det er det folk vil se, bemærkede Lesnar og noterede, at kampen mod jagt har en lignende følelse for UFCs tidlige dage, da det var meget mere stil mod stil.

‘Jeg synes jeg matcher meget godt. Hvis Mark Hunt ender på jorden, er kampen’ over ‘. Selvfølgelig skal jeg arbejde på mit standup-spil, men jeg er begejstret og begejstret for at gøre det. ‘