ramte den kazakiske fighter Golovkin i juni

ramte den kazakiske fighter Golovkin i juni

Men han står over for en formidabel modstander i Golovkin, som har vundet alle 26 kampe som professionel, med kun tre gåafstand.

‘Golovkin har ikke gjort en fod forkert endnu som en pro,’ anerkendte Macklin. ‘Han ødelagde stort set alle, og som følge heraf er han nok den mest hypedfighter i sporten lige nu.

‘Folk har gjort ham til at være dette monster, men han blør rødt som alle andre og for første gang i sin karriere kommer han til at træde ind i ringen mod en stor, stærk og korrekt verdensklasse mellemvægt.

Golovkin kommer fra Kasakhstan, men er baseret i Tyskland og var i typisk destruktiv form, når han brutalt bankede Nobuhiro Ishida i Monte Carlo sidste måned.

‘Jeg’ er spændt på at vende tilbage til USA og igen kæmpe på HBO. ‘Sagde han.’ Matthew Macklin er en dygtig og stærk fighter, og jeg ser frem til udfordringen med at forsvare mine titler den 29. juni.

‘Jeg har set et par af hans kampe og er meget bevidst om, hvor hård en kamp det er.’

Golovkin vandt WBA-stroppen i Billige Moncler Sale 2010 og har siden lavet syv succesfulde forsvar, hvoraf ingen er gået 12 runde afstanden.

Mest set Sport videoer kan krydse linjen Moyes på fans invaderende pitch manager Jose Mourinho reagerer på hans 2 1 sejr mod Liverpool Sean Dyche taler efter vrede West Ham tilhængere invadere tonehave spil er ved at ændre Eddie Jones på England Six Nations tab Lilla crowd for følelsesmæssig hyldest til Davide Astori under spillet Fodboldfans hylder Davide Astori i Fiorentina-spillet Eddie Jones reagerer på England Six Nations-tab til Frankrig Leipzig midt midtbanespiller Naby Keta viser sine færdigheder Rob Snodgrass overrasket over at finde sine træner limet til sin skab Mauricio Pochettino: Harry Kane til har scanning på skadet ankel Liverpool stjerner afslører, hvem den hårdeste spiller i holdet er, Klopp reagerer på Liverpool nederlag mod Manchester United

Jamie Carragher SUSPENDET af Sky Sports over spyt skam. Kæmp for Champions League: Som løbet for Premier. Tottenham afslører sæsonbilletpriser for nye 62.000. Jose Mourinho slår tilbage på Frank De Boer hævder det. West Ham fan, der invaderede pitch og plantet hjørne flag ind. Tottenham forsinke Harry Kane ankel scan som de ser ud til. Liverpool boss Jurgen Klopp slår ud Moncler Outlet på Jamie Carragher. Barcelona flop Andre Gomes afslører livet på Nou Camp har. Harry Kane og Hugo Lloris går ud på ny Tottenham. Southampton saks manager Mauricio Pellegrino i. Tidligere Liverpool keeper Pepe Reina har AC Milan medicinsk. Stoke City 0 2 Manchester City, RESULTAT: Seneste opdateringer. Neymar ’skræmmer PSG’ med interesse for Real Madrid transfer. Stoke 0 2 Manchester City: David Silva rammer to gange som. Manchester United manager Jose Mourinho indrømmer dårligt blod. Paul Pogba har uden chancen for at gøre Man United ’s. Police ‘til quiz far, som filmatiserede Jamie Carragher. Kongen regerer over sin domstol! LeBron James trækker en. MEST LÆS SPORT Forrige.