ramte partner af High Kelling man Brian Havard søger efter svar efter hans død

ramte partner af High Kelling man Brian Havard søger efter svar efter hans død

Lør i sin hyggelige stue i High Kelling, omgivet af kondolenskort og den sidste flok blomster, hendes partner, Brian Havard, nogensinde har købt hende, genoplivede Ms Day de traumatiske timer før hans utrolige død.

‘Det var mandag den 8. januar, vi skulle flyve til Thailand på onsdagen,’ sagde hun. ‘Han elskede Thailand, elskede det absolut, han lejede værelser der.’

Hr. Havard var kommet hjem fra arbejde hos Kier til parrets tidligere jernbanestue i Bridge Road. Men han slog hurtigt ud til deres fra gitterkabinen fra Cromer Road for at hente et par stykker inden deres ferie.

‘Men så gik telefonen, og han sagde:’ Kan du komme op her, jeg har brug for hjælp ‘, sagde Ms Day.

Brian Harvard Foto: Gwendoline Day

‘Så jeg faldt alt, og da jeg stod op, var han udenfor døren kollapset og holdt brystet og opkastet voldsomt. Jeg gik for at lægge min arm om ham og han sagde’ lad mig ikke røre ved mig, det gør ondt for meget. ”

Ms Day, 63, kaldet 999 klokken 11.32, og en ambulance ankom kl. 11.40.

‘Jeg plejede at gøre palliativ sygepleje,’ sagde hun. ‘Men der var meget lidt, jeg kunne gøre for ham, jeg fik ham ind i sengen. Han blev meget agiteret, som ikke var Brian, han var normalt så lagt tilbage, han var næsten vandret.’

Ms. Day sagde paramedikere ankom og gjorde et EKG, som ikke viste noget, men de arbejdede på hr. Harvard i ryggen af ​​ambulancen i mindst en halv time, før de gik ud til Norfolk og Norwich University Hospital (NNUH), hvor de ankom mere end to timer efter hendes første opkald kl.

Brian Harvard Foto: Gwendoline Day

På det tidspunkt var regionens NHS under stærkt pres med ambulancekøen hos A og patienter behandles i korridorer.

‘På vej han bad om smertelindring, bad han om morfin. De to kvinder, paramedikerne, de var fantastiske. Men han holdt spørger meget mere.’

Da de Billige Moncler DunJakke ankom til A, fik de at vide, at de var 17 i en kø på 20 ambulancer, og de ville stå over for en fem og en halv time ventetid.

‘I løbet af ventetiden kom en sygeplejerske ud og talte til paramedikerne, men hun undersøgte ham aldrig,’ sagde hun.

Brian Harvard Foto: Gwendoline Day

‘Jeg kunne have været bedre at tage ham til dyrlægerne, vi sad i ryggen af ​​den kolde ambulance i flere timer.’

De blev endelig taget ind kl. 6,02, men Ms. Day sagde, at han fortsat havde opkastet bag på ambulancen.

‘Jeg blev bekymret, fordi både vores hunde, Shadow og Lacey var oppe ved kabinen, vi kaldte det vores hobbit hus, men i A sagde de, at de ventede på en anden blodprøve og en kasse x ray, og de sagde, at han ville være fint og ville være der et stykke tid. ‘

Så mr. Day, der stadig var i sin kjole, fik et taxahjem, der var villig til at passe på hundene, blive forandret og haste lige tilbage til hr. Havards side.

De ting, der blev givet til en bedstemor fra hendes børnebørn efter Brian Havards død. Billede: DENISE BRADLEY

Men da hun forlod for at gå tilbage til hospitalet, havde hun kun gået i højst to timer, ringede telefonen.

‘Det var Brian,’ sagde hun. ‘Han sagde’ kan du komme og få mig, jeg er blevet afladet? ”

I vantro kørte mrs. Dag tilbage til hospitalet og fandt hr. Havard at sidde i det offentlige område af a hvor han fortalte hende, at han havde været syg igen.

‘Jeg hjalp ham ind i bilen og disbelieved alt, men hvad kunne jeg gøre? Jeg stoppede tre gange på vej hjem for at Brian skulle kaste op og jeg sagde’ Jeg skal tage dig tilbage ‘men han sagde’ nej, tag mig hjem ‘. Vi kom hjem, i døren, og formåede at få ham ovenpå og han faldt sammen, det var det. ‘

Ms Day s søn ringede 999 kl 11.59, og en paramedic i en bil ankom 12 minutter senere. En ambulance var ikke tilgængelig til at tage hr. Moncler Jakke Dame Havard på hospital i mere end en og en halv time to ambulancer blev omledt til højere prioriterede opkald i løbet af denne tid.

‘Selv paramediceren var sur,’ sagde hun. ‘Jeg så ham på telefonen ganske irat. Vi ventede og til sidst sagde han, at et besætningsmedlem kommer, de forsøgte at aflede det, og han sagde’ nej jeg har brug for det nu ‘.