Rand Paul får en NSA-gevinst

Rand Paul får en NSA-gevinst

Senatet indkaldte officielt søndag aften til afstemninger om patriotloven, men mødet fungerede hovedsagelig som en kampagne rally for Rand Paul. Som præsidentkandidat, der har brug for at få fat i opmærksomheden, styrker støtten fra de libertariske lænkende vælgere og udvider sin fundraising base, var det en meget vellykket aften for ham, og han var sikker på at erklære sejr over en virksomhed, der fejlberegnede landets stemning på overvågningsspørgsmål. Paul problem: Hans ultimative position vil ikke vinde. Senatet er klar til at overføre USA’s frihedslov inden for få dage, hvilket ville opretholde metadataindsamlingen, men flytte ansvaret for opbevaring af oplysningerne til telefonvirksomheder. Det er næppe en slam dunk for Team Paul.

Ja, USA’s frihedslove rammer en middelplads, der kan modtages for de fleste republikanere og Obama-administrationen, og ja det forventes at videregive senere i denne uge. Men denne kamp endnu en gang. Det er endnu ikke klart, at telefonvirksomheder vil være glade for at overholde en lov, der skal kræve stævninger og masser af juridisk debat; Deres kunder er trods alt det samme publikum, der dramatisk skiftede i sin opfattelse af balancen mellem borgerlige frihedsrettigheder og national sikkerhed i det sidste årti eller deromkring. Det er godt PR for telefonvirksomhederne at kæmpe for mere præcisering, med henvisning til privatlivets rettigheder for deres forbrugere. Bare fordi overskrifterne i denne uge viser, at regningen er gået, betyder, at alting er dunkelt her. Der er mange flere detaljer for at finde ud af, hvordan dette vil fungere i den virkelige verden. Hvorfor ville et teleselskab være incitiveret, i det mindste som en marketingstunt, for offentligt at bekæmpe regeringens mandat om at holde fast på deres kunders metadata?

Og taler om Rand Paul, springer senge Lindsey Graham officielt ind i præsidentkampen i morges. Graham kandidatur er næppe et subtilt modvægt til Pauls libertarianer, det er klart, at dette løb er født primært ud af at stoppe Rand Paul og andre fra at skubbe festen endnu længere væk fra hawkishnessen som definerer folk som Graham og John McCain. South Carolina senatoren mener, at ingen forsvarer sine udenrigspolitiske holdninger, og han har bestemt legitimationsoplysninger og retoriske færdigheder, der potentielt kan sparke Paul ned ad et par indskæringer. Men en kandidat, hvis største værktøj er den zinger en liner kunne savne sin bedste chance for at bruge det, hvis han ikke kvalificerer sig til GOP debatterne, hvor han deler et stadium med sin folie. Rand Paul og Lindsey Graham har hver især hinanden på deres egen måde som sparringspartner, men vil de begge skabe lige vilkår for kampen?

Den anden Graham-faktor er Palmetto-staten

Det andet store aspekt ved Graham-kandidaturen er, hvordan det påvirker South Carolina. Kører det nogle kandidater væk? Går Graham specifikt til nogen som Jeb Bush, der sandsynligvis deler en lignende virksomhed som supporterbase i Palmetto-staten? Graham Billige Moncler Jakke Herre må ikke forveksles med en frontrunner nogen gang snart, men han kunne have en ubetydelig indflydelse, hvis han kun for hvordan han scrambles matematikken i South Carolina.

Hvis du klager i New York Timesthat du har problemer med fundraising, det er et ret gennemsigtigt alle kald til donorer, som læser papiret, at de har brug for til at starte deres tegnebøger. I New York Times i weekenden kaldes Hillary Clinton SuperPAC-donorer en smuk åbenlyst: ‘I planlægningssessioner og en til en møder med donorer diskuterer Mr. Ickes, som er et prioriteret USA-medlem og andre Clinton-tilhængere, hvordan man hæve så meget som $ 300 millioner til demokratiske udenforgrupper Dette ambitiøse mål vil kræve fremkomsten af ​​en ny klasse på mindst 20 demokratiske donorer, Billige Moncler Sale der kan give $ 5 millioner eller endda $ 10 millioner hver. ‘ Team Clinton ville ikke gå offentligt, hvis de følte, at de var ved at opbygge den støtte, de havde brug for til at konkurrere mod GOP-siden, hvilket demokrater argumenterer for, har en dybere bænk af politisk aktive milliardærer, der er villige til at vælge en hest og skalle store penge. Også, don missMaureen Dowd, der beskriver pro Hillary-bevægelsen i Hollywood som en ‘tvungen march’. Håber ikke, at denne Sanders trækker sit slag igen

En af os (!) Stillede spørgsmålstegn ved den demokratiske præsidentkandidat i weekenden om Hillary Clinton tidligere stillinger, og endnu en gang lancerede han et ægte angreb på hende. Spurgt, om han tager Clinton til hendes ord efter hendes skift på handel, samme kønsægteskab, Irak-krigen og andre spørgsmål, ville Sanders kun sige ‘Jeg har kendt Hillary Clinton i 25 år. Jeg har stor respekt for hende, og jeg kan lide hende Og hvad jeg håber, at medierne vil give os mulighed for at tage en seriøs debat i denne kampagne om de enorme problemer, som det amerikanske folk står over for. ‘ Forresten, vær forsigtig med at tro på Clinton-kampagnenes erhverv, at de mister søvn over Sanders ’styrke. De foretrækker meget en stærk Sanders, hvis succes har et ret defineret loft end en stærk Martin O, der lancerede sin kampagne lørdag.

Hvis du havde brug for et andet datapunkt om Clinton økonomiske og nyhedscyklusløser gør ondt i hende med demokrater, her er en ny Iowa-undersøgelse fraBloomberg Politics og Des Moines Register. Clinton er det første valg for 57% af de demokratiske caucus goers, UP et procentpoint fra januar. Bundlinjen: Hvad har Acela korridoren op i arme har IKKE påvirket hende med Iowa Dems. Her er det, der overrasker os med Walker, at hans navn-id stadig ikke er ved mætning, på trods af at han har en føring i afstemninger i staten hele året. Næsten en fjerdedel af Iowa GOP caucus goers ved stadig ikke nok om ham til at danne en mening.

Og endelig i dag, et tab, der overstiger politikken. På lørdag aften mistede vicepræsident Joe Biden et barn for anden gang i sit liv. Beau Biden, som havde tjent som generaladvokat i Delaware og var klar til at være den sandsynlige fremtidige guvernør, døde af terminal hjernekræft på lørdag aften. Vicepræsidentens liv er allerede præget af tragedier; hans senatkarriere begyndte bogstaveligt ved sengetiden af ​​hans to drenge, da de genvandt fra den ødelæggende bilulykke, der dræbte deres mor og baby søster. Gennem sin karriere er Joe Bids tankevækkende bemærkninger om smerten om at miste en elsket, typisk blevet overskygget af hans hyppigere rolle som skinken for vittighederne for hans chatte, nogle gange over munter persona.

FRA TIL RACES: Nye poll numre i Iowa

En nyBloomberg / Des Moines Register afstemning viser, at Clinton opretholder en stærk ledelse med Iowa-demokrater, mens Scotch Walker leder sammen med republikanere med 17% støtte.

Wall Street Journal rapporterer, at Dick Cheney er på vej til en ny udenrigspolitik. MERE: ‘Ved at indveje er Mr. Cheney forpligtet til at gøre sig til et blunk punkt i debatten i 2016, hvor han stiller yderligere spørgsmål om, hvilke politikker George W. Bush-administrationens republikanere omfavner, og som de afviser fra krigene i Irak og Afghanistan til samlingen af ​​telefonoptegnelser og forhørspolitikker. Det kunne vise sig særligt ubehageligt for Jeb Bush, som har kæmpet for at definere sig bortset fra sin bror. ‘

CLINTON: Maureen Dowdtalks til Tinseltown spillere om det ville være første kvindelige præsident: ‘Hollywood er for det meste forenet bag Hillary, med et par Bernie outliers og Elizabeth dreamers. Men det er en tvungen march.’

Des Moines-registret beklager, at demokrater er plaget af problemer, der er blevet skubbet som kontroverser, men de tror, ​​at de kunne skade hende i valgvalget.

CHRISTIE: Washington Post Edboard kalder Christie ‘om ansigt’ på Common Core. MERE: ‘Republikanerne, der har vist den mest fornemmelse og rygsøjlen på Common Core, er tidligere Florida guvernør Jeb Bush og Ohio Gov. John Kasich. De erkender, at der ikke er noget modstridende i at forbedre skolens standarder og i at have elever, uanset hvor de bor , at have de færdigheder, der er nødvendige for at lykkes på college eller forfølge karriere. ‘

FIORINA: Hun ud med ny videodescribing hendes momentum inden for GOP feltet.

KASICH: Han fortsatte med at antydes på et præsidentkørsløb under et udseende på Meet the Press, der udnævnte sit CV.

GRAHAM: AP-forsendelsen er præsidentmeddelelse med henvisning til risiciene og potentielle gevinster for hans udenrigspolitiske holdninger.

O lancerede sit eget privatbud i weekenden og vowed at kæmpe hårdt i New Hampshire.

Mere fra NBC Leigh Ann Caldwell: ‘I baggrunden for en delt by baseret på race og klasse bag ham, O startede sin kampagne på temaet inklusion.’

PAUL: New York Times beskriver ensom stand i Senatet. ‘Hans taktik blev offentligt forbudt af nogle af hans republikanske kolleger, og han deltog ikke i en republikansk strategisession før en kritisk afstemning for at komme videre på en erstatningsovervågningsregning, som var vedtaget af Parlamentet. Han stod adskilt fra andre senatorer, klædt i khakis, en blå blazer og Nubuck sko, klynget med to lige sindede House Republicans, Justin Amash of Michigan og Thomas Massie of Kentucky. ‘

SANTORUM: Han sagde på møde pressen, at højesteret ikke burde have det sidste ord på homoseksuelkampen.

OBAMA AGENDA: Kerry lider brudt ben

Statssekretær John Kerryis blev grundlagt efter at have brudt sit ben i en cykelulykke.

The News JournalmembersBeau Biden: ‘For lang tid venner havde Biden overlegne kvaliteter, kun de nærmeste ham kom til at se. Han fratog privilegium, der fulgte med hans navn. Mange kendte den sande Beau fordi han var meget privat, især for en førende politisk De beskriver en mand med stor ydmyghed, der dedikeret sit offentlige arbejde til de mindre heldige. Og Biden, 46, var en dedikeret familiemand og en fast ven, siger de.

Værd at læse: Joe Biden ærlig 2012 tale til militære familier, der havde mistet en elsket, via Washington Post.

Her NBC pakke op af NSA kamp i aftes. 11 USA Patriot Act udløbet ved midnat mandag efter republikanske senatorer var ude af stand til at indgå en aftale. ‘

Og mere om USA’s frihedslove fra Washington Post: ‘USA’s frihedslove er et produkt af måneder af kompromis mellem republikanerne og demokraterne, administrationen og privatlivets grupper. NSA ville stoppe med at indsamle milliarder af opkald registrerer deres tidspunkter , datoer og varighed, men ikke deres indhold. I stedet ville telefonvirksomhederne være forpligtet til at tilpasse deres systemer, så de kunne blive forespurgt for optegnelser af specifikke terrorismemodtagere baseret på individuelle retsordrer. Regningen ville også forny andre udløbende undersøgelsesbeføjelser, der FBI siger er kritisk. ‘