Randy i Ringene

Randy i Ringene

Det tidligt i februar, hvilket også betyder overkrydsningstid i krøllecirkler.

Nej, ikke som i crossover-spillene, hvor Tracy Fleury Northern Ontario-kvindeholdet i øjeblikket deltager, selvom det helt sikkert er vigtigt i sig selv (mere om det på et øjeblik).

Mere så crossover, som i den særlige tid af sæsonen, hvor curling begivenheder krydser over hinanden venstre, højre og center. Det er ikke så svært at se tegnene på lokalt niveau, eller i det mindste med lokale hold.

På det tidspunkt, hvor denne kolonne vises, vil spil på fredag ​​mod både Ontario (Hollie Moncler Jakke Dame Duncan) og British Columbia (Kesa Van Osch) have fastslået, om Team Fleury vil knække de sidste fire, og med den mulighed for at deltage i siden playoff format system hos statsborgere.

Ikke før falder Scotties-wrap up end Northern Ontario curling eyes til Little Current, stedet for Travelers NOCA Men Provincial Championships, der starter den 7. februar på NEMI Recreation Center.

Manitoulins indfødte Jordan Chandler har trukket dobbeltarbejde og bidraget til en vis grad med arrangementets arrangement, samtidig med at han overrumlede sit hold af Sandy MacEwan, Luc Ouimet, Lee Toner og Kyle Chandler i konkurrencen, en af ​​otte topende mænd rinks som vil være en del af festlighederne.

Forståeligt, curling showdown er en kilde til stor stolthed over for Chandler, bestemt ingen fremmed for NOCA provinser.

curlers, det vil meget ligner andre provinser, indrømmede han. Jeg er mest begejstret for at se fansens reaktioner, når de går ind i den arena og ser det som en krøllebane for første gang. En masse mennesker, der har vundet, har oplevet det. Faktisk er det på baggrund af de lettilgængelige oplysninger tilsyneladende, at man skal komme tilbage til 1980’erne for at finde en æra, hvor hockeyfaciliteten sidst blev omdannet til det større gode curling. I disse dage var det en årlig sommer bonspiel, der ville give anledning til overhaling.

Selvom det er sandsynligt, at hele de otte holdtegninger har krøllet på arena-is på et tidspunkt i deres karriere, er det første gang, at et sådant sted er blevet tappet til en NOCA-afspilning. Harnden og Ryan Harnden, på grund af det monumentalt større volumen af ​​arenaisoplevelse, de nyder over de resterende konkurrenter, følte Chandler og hans gruppe i Little Current stærkt på behovet for at skabe en nærmest ideel elite curling oplevelse.

klipper er nok den vigtigste, og vi har klipper der kommer, der er blevet generøst doneret af Canada Curling Stone, sagde Chandler. En ren skifer til alle, fordi ingen har brugt dem. Vi forventer meget mere krølle end i en klubindstilling. Der vil være behov for større forventning om fejende opkald med mere krølle, mere finish på klipperne.

at læse isen, mere end noget, og købe ind i, hvor kost er, bliver nøglen. Vi har lavet et punkt for at gå på turnéer i år, hvor vi vidste, at der ville være svingende is. Ouimer og Toner, Team Chandler kan prale af en front end combo, der allerede har deltaget i et par Brier curling mesterskaber i 2009 og 2005, begge hold med hoppe Mike Jakubo. Hans deltagelse i Northern Ontario playdowns nu i to cifre, Ouimet vendte tilbage til konkurrencedygtig curling omkring et år siden denne gang, efter at have trukket sig væk fra sporten for at fokusere på familie og arbejde efter 2010-kampagnen.

Forståeligt, han er nu chomping på bit for at komme i gang i næste uge.

har forberedt hele året på dette, så vi ser virkelig frem til det, sagde han. hele året har vi været modstandsdygtig. Hver weekend fandt vi en måde at kvalificere på, eller gøre noget ud af ingenting. et personligt niveau, ingen stor overraskelse, at tiden væk fra curling har ændret sin tankegang, bare en smidge.

tror jeg har mere tålmodighed end jeg gjorde, da jeg var yngre og kan klare lidt mere modgang end jeg gjorde i fortiden, sagde Ouimet med et smil. Jeg har en miss, jeg kan opdatere meget hurtigere. Et felt af denne kvalitet, der opretholder en jævn kølle, er sikker på at være Moncler Outlet kritisk.

hold, der er her, har været i playoffs i mænds provinser, bortset fra (Tanner) Horgan, og jeg tror, ​​at en dag nu, de vil være i en playoff, foreslog Chandler. færre teams tilmelder sig nu, men feltet bliver stærkere. For hjembyens favoritter er der en luft af tillid til at tale med Little Current skipet.

havde en god start til sæsonen, og så ramt lidt af en stilk, hvor vi kvalificerede os i et par arrangementer, mindede Chandler. fik nogle kinks udstrålet. Jeg tror, ​​vi har alle værktøjerne. Vi føler, at vi er på et lige plan med alle andre, vi skal bare udføre. ud i feltet er:

Colin Koivula (Fort William) Brennan Wark, Jordan Potts, Mark Adams

Dylan Johnston (Fort William) Mike Badiuk, Cody Johnston, Travis Showalter

Charlie Robert (Community First SSM) Dan Mick, Clint Cudmore, Marc Barrette

Tanner Horgan (Curl Sudbury) Jacob Horgan, Nicholas Bissonnette, Maxime Blais

Matt Dumontelle (North Bay Granite) Jeff Brown, Gavan Jamieson, Bobby Ray

Dustin Montpellier (Copper Cliff) Eric Gelinas, Cody Tetreault, Matt Gordon

Denne sidste uge markerede også indgåelsen af ​​åbningsperioden for Sudbury Elementary Curling Club. Grabbing øverste pletter i deres respektive pools var St. Charles College Intermediate (Pool A) og Confederation Secondary School Intermediate (Pool B).