rangeret gule jakker ruller over rivaliserende pantere i

rangeret gule jakker ruller over rivaliserende pantere i

I det mindste var det for femte rangeret Murphy.

Toprangerede McGill Toolen scorede på det første spil fra scrimmage, fik tre første halvt touchdown-pass fra quarterback Bubba Thompson og rullede over panterne 43 0 i den årlige for Cannon at Ladd Peebles Stadium.

var stolt af vores fyre, sagde Yellow Jackets træner Caleb Ross. var en stor sejr. Enhver sejr i et rivaliseringsspil er vigtigt. Vi tog fordel af et par ting, vi så i det forbipasserende spil og ramte nogle store spil tidligt, så vi kunne få mange unge fyre i spillet. Det var en god nat. (1 1, 1 1) spillet uden sine to bedste quarterbacks. Starter Maurice Robinson savnede praksis på tirsdag og blev suspenderet for spillet. Backup Russell Snider havde en øvre luftvejsinfektion. Det forlod hver snap til tredje streng quarterback Darnell Thomas.

McGill Tools brede modtagere, fra venstre, Jalen Tolbert, Larry Rembert, Brandon Hinton og Marlon Williams fejrer fredagens sejr over Murphy. Havde sikkerhedskopiering hele natten, så han måtte spille hele spillet, selvom scoren var ude af hånden. Han hang derinde og blev bedre som natten bar på. Tilstedeværelsen kan ikke have betydning i denne aften.

USC begår Marlon Williams ramte Turner McLaughlin på en bred modtagerspas for 80 yards og en score på det første spil af spillet. To ejendele senere tog Williams en 31-yard TD-pas fra Thompson. McGill konverterede på to point play og førte 15 0 med 6:33 stadig tilbage i første halvdel.

Det blev kun værre. Thompson hit Jacksonville State begår Jalen Tolbert med en 75 yard strejke på den næste besiddelse, så fandt Larry Rembert over midten for en 18 yard score. Thompson spillede endnu en besiddelse, før han forlod spillet for god midtvejs gennem andet kvartal. Han afsluttede en kort nat 7 til 11 for 150 yards og de tre scoringer og blev kaldt MVP i den nationale Great American Rivalry-serie.

troede, at Bubba havde en anden god aften, sagde Ross. ramte nogle store bolde, og vores modtagere løb nogle gode ruter. Jeg har hele tiden sagt det på de mellemstore og dybe ruter, at Bubba er et af de bedste jeg nogensinde har set. Han har stadig nogle ting at forbedre sig, men han havde et godt første tre spil. klædt på endnu en score før halvdelen, da Trey Bendolph spærrede en Murphy-punkt inde i Panthers fem og Bryceson Massey genvandt for en TD. Backup QB Sheldon Layman derefter ramte Air Force begå Brandon Hinton med en 28 yard TD videregive den første besiddelse af tredje kvartal for de sidste punkter i natten.

Star of the game: Thompson var MVP, men Williams satte tempoet tidligt med sin TD-pas på det første spil af spillet og derefter hans touchdown modtagelse til McGill næste score.

Spillets spil: På sin anden besiddelse stod McGill over for en tredjedel og 13 fra Panther 31. Thompson faldt tilbage og fandt Williams i hjørnet til en 31 yard TD pass. Sam Satterwhite ramte Oakley Coleman for de to point play og rutten var på.

Nøglesekvens: Et kort punkt på Murphy anden besiddelse gav McGill bolden på Panther 39. Det tog fem spil for jakkerne at komme i endezonen for anden gang.

Stat: Efter at have gået 4 6 for to år siden i Ross første sæson som hovedtræk, er de gule jakker nu 16 1 i de sidste to årstider.

Af tallene: 280 samlede værfter for McGill Tool i første halvdel sammenlignet med kun 94 for Murphy. . 54 sekunders rushing yards på 10 bærer af Murphy sophomore Anthony Miller. Blake Green skyndte sig for 58 yards på 10 bærer. . 8 forskellige McGill-modtagere fangede passerer. . 5 forskellige modtagere taget TD passerer (Williams, Rembert, Tolbert, Hinton og McLaughlin. Oakley Coleman fanget ved to-punkts konvertering.

Coachspeak: udarbejdede spillet og arbejdet med det i denne uge. Det var virkelig noget, spanske fort løb mod Moncler Outlet os på det første spil for to uger siden. Vi så det, kunne lide det og lægge det i vores lager til den rigtige tid. Ross på McGill bred modtager TD passerer for at åbne spillet.

De sagde det er rigtig godt. De spillede meget bedre end os og forberedte meget bedre end os. De vil vinde mange spil i år. Forhåbentlig vil vi komme tilbage til arbejde på mandag og hoppe tilbage. Cauley.

vidste at det kom. Vi har arbejdet på det i denne uge. Vi måtte bare udføre det. Da jeg så det udviklede, vidste jeg Turner ville fange det. Jeg vidste, at han ville score, men jeg var glad han gjorde. Williams på hans TD-pass.

var mit sidste spil mod Murphy i fodbold. Jeg vidste, at vi måtte komme ud og kæmpe hårdt. Spillet var blevet hyped op. Vi ville bare komme Moncler Jakke Dame ud og afslutte. Williams.

quarterback ikke spiller ændrede spillet dramatisk. Jeg tror, ​​det ændrede feltposition og alt, men jeg respekterer coach Cauley for at tage en hård beslutning. Ross på Cauley beslutning om at suspendere Robinson.

Næste uge: McGill Toolen er slukket i næste uge, før du rejser til Foley den 16. september. Murphy spiller hos Baker næste uge.