rangeret mattawan split sæsonen

rangeret mattawan split sæsonen

I begge hold ’sæsonens første spil splittede Mattawan og Portage Central softballholdene en dobbelt overskrift på torsdag.

Det var en høj scoring affære i begge konkurrencer; Portage Central tog det første spil 8 5 og Mattawan vandt det andet spil 10 9.

‘Portage Central ramte bolden rigtig godt i dag, så du skal give dem en masse kredit,’ sagde mattawan-træner Alicia Smith. ‘Vi var så skarpe som vi gerne vil være, men det er det første spil, der kommer.’ Er nummer 3-holdet i Michigan High School Softball Coaches Association, mens Portage Central er ufortrødt.

‘Jeg troede, det var en matchup mellem to gode hold, begge spillede op og ned, vi har noget arbejde at gøre, og de gør det også,’ sagde Portage Central coach Tom Hamilton. ‘Jeg kan godt lide at spille imod rigtig gode hold, især i starten af ​​sæsonen, især det betyder ikke meget, fordi de ikke er i vores konference, men jeg ville gerne spille Billige Moncler DunJakke Mattawan.

‘Alicia (Smith) og jeg er venner, og det viser os meget om hinandens hold. I dag viser vi at vi kan konkurrere med nogle af de bedste konkurrencer, og det er godt.

Hamilton mener, at hans hold kan lave noget støj, men erkendte, at det var en ung gruppe, der kunne opleve nogle op og ned. Men i deres første spil i året var han glad for at se sine piger kæmpe hårdt mod et kvalitetshold.

‘Vi kunne blive rangeret, men jeg er glad for, at vi ikke er det,’ sagde Hamilton. ‘Jeg tror, ​​at vi viste, at vi kan slå bolden fint i dag. Mattawan er et godt program, så det var dejligt at se os gå ud der og kæmpe i begge spil.’

Smith ville naturligvis gerne se nogle ting blive ryddet op, men var glad for at se nogle blink af hvad hun mener, at hendes hold kan være som sæsonen bærer på.

skal rydde holdets forsvar op, men vi havde nogle Moncler Jakke Dame lyse pletter, der ramte og nogle fantastiske isolerede defensive spil, ’sagde Smith.’ Vi viste meget hjerte i dag og det gode at se i begyndelsen af ​​sæsonen. Centrale værter en invitation til lørdag, vil Mattawan være til stede.