rangeret notre dame college dominerer nr

rangeret notre dame college dominerer nr

godt på vores fødder, og det gjorde vi i dag, sagde NDC-træner Frank Romano. nøglen til kollegial brydning, takedowns. Af de 10 i startlinjen er tre fra Ohio, to fra Georgien, en fra Texas, en fra Maryland, en fra Florida, en fra Illinois og en anden fra Californien.

Californien er Davis, en tre-time NCAA Division II nationalmester, der forbedret til 118 0 i sin karriere med en 13 0 sejr over Tyler Hughes på 184 pund. Hans sejr var et af mange højdepunkter mod Storm.

En tvivl (vi på en mission), sagde Davis om Falcons stigning til nr. 1 i nationen. trænere har lagt det på os før sæsonen.

ville slå (Lake Erie) dårligt. At miste dem sidste år såret, og vi huskede det.

Rosborough, der for nylig besejrede Nebraska Kearney to gange NCAA champ Romero Cotton, startede hurtigt og tog en 2 0 første periode før vs Lineberger, men tabte det førende i de sidste sekunder af den første periode. En anden takedown af Lineberger gjorde den endelige 5 2.

har) at komme ud af bunden. Du kan give en takedown og ligge der Billige Moncler DunJakke i et halvt minut, sagde LEC træner Kevin Hoogenboom. han vil være nationalmester, du skal kunne komme ud af bunden.

slå os fra enhver position og fortjente vinderen, sagde han. meget arbejde at gøre. Det blev værre, da David Bavery overlod Austin Williams på 133 med en score på 3 2, og Cobey Fehr spandt Joshua Davis på Billige Moncler Jakke Herre 141 for at gøre det 15 0 i NDC favor.

ned (6 0), du forventer, at dine fyre skal kæmpe hårdt, og det gjorde vi, sagde Hoogenboom. er nødt til at komme ud og score point.

Nick Boggs (Riverside) satte LEC på brættet med en kommer bagfra 4 3 sejr mod James Jenkins på 149.

NDC svarede det med fem lige sejre for at efterlade nogen tvivl.

Jonatan Rivera, en NDC-nationalmester fra 2014, fastlagde Hunter Turner på 157, og freshman Juwan Edmond fulgte med en imponerende 10 3 sejr over Matt Vandermeer, en NCAA-finalist i sidste sæson.

På 174 vandt Falcons Justan Rivera en 7 5, fire overtid marathon kamp over Nick Vandermeer.

LEC heavyweight Noah Hosking lukkede dobbelt med en pin af Almonte Patrick i 4:59.

Med postseason nærmer sig, er spørgsmålet for NDC, at det kan vinde et andet nationalt mesterskab? Teamet 2014 vandt det hele og havde tre individuelle champs, herunder Davis.