Rangeret Wyoming sendte Bison wrestlers straks tilbage til praksis

Rangeret Wyoming sendte Bison wrestlers straks tilbage til praksis

HomenewsHeadlinesArkansas mand beskyldt for sexhandel er i fængsel efter at være blevet fundet i BismarckND mand, der havde voldelig gunbattle med Bismarck politiet i standoff får livFired state IT-tjenestemand taler om MNLARS computersystemRules tilføjer gennemsigtighed til ND olie royalty erklæringer få endelig OKPresident Kennedy undskylder for enhver riftsweathersportsHeadlinesSports Søndag 11. marts: Curling Nationals kommer til FargoSports søndag 11. marts: Klasse B Boys basketball previewSports Søndag 11. marts: Century rallies at slå Mandan i klasse A piger mesterskabSports Søndag 11. marts: Century bryder igennem med klasse A Boys mesterskabDeKok vandt lade kræft stoppe ham fra coaching sporten han elsker businessHeadlines Supermoms NDSU officielle deltager nationalt arrangement ND MDU Resources fejrer milepæle Kan store sojabønner overskride majs i foråret? Store elbrugere har egen ide til at opfylde fremtidens energibehov i Minnesota. På spørgsmålet er tre øverste ledere fra Essentia Health leave stafffeat ureHeadlinesWhat går rundt: Trichomoniasis og hånd-, mund- og mundesygdomCalifornia vildbrændte synlige fra det ydre rumSUBMIT DIN HOMETOWN STARS! Tilbage til Moncler Jakke Dame skolen: Er forskole værd at koste? Tilbage til skolen: Doktor advarer lokale forældre til atleter om hjernens traumaradioHeadlines970 WDAY on Demand Rob (re) Port 970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show FM Diversion, Pensionering, Aaron Greterman, ‘Flydende Kokain’, Jim Fuglie, George Sinner, Clay Jenkinson970 WDAY On Demand: Mike McFeely Show 3/9/18 970 WDAY On Efterspørgsel: Mike McFeely Show 970 WDAY On Demand: Jay Thomas Show Pickup Træk Crash, Officer Involveret Skydning, Grilling Opskrifter, Jay New Motors Show, Shane Tibiatowski, Fairway Independent Mortgage

TV noteringWDAY dealschannelsMore Topicswhere for at se WDAY xtra

FARGO Aftenen for North Dakota State wrestling team sluttede ikke med en skuffende 32 6 tab til nr. 22 rangeret Wyoming på lørdag aften, den 20. januar. Bison-lederen Roger Kish var ikke tilgængelig til kommentar efter kampen, fordi han var stadig coaching.

NDSU gik lige tilbage til praksis.

‘Vi arbejder på vores sejhed lige nu,’ sagde Bison assistent Billige Moncler DunJakke coach Jarrod Garnett. ‘Og det kommer til at strække sig frem til næste uge. Nogle gange er det, hvad du skal gøre, at komme tilbage til arbejde med det samme. kæmpe en fuld kamp. ‘

Tabet sendte NDSU til 5 7 overordnede og 0 5 i Big 12 Conference. Det var NDSUs første hjem dual siden begyndelsen af ​​december og det var ikke temmelig på Scheels Center på Sanford Health Athletic Complex.

‘Der er mange ting, som dette hold skal arbejde på, og man er flad ud sejhed,’ sagde Garnett. ‘Vi tog en bagsæde til et hold, der er hårdt og wrestles hårdt og et hold, der er ret godt.’

Efter NDSUs Paul Bianchi vandt en stor beslutning om at starte den dobbelte på 125 pund, var forskellen slående til tider.

Der var ikke meget NDSU kunne gøre på 133 og 141 pund foruden tip deres kollektive caps til de bedre atleter. Bryce Meredith viste hvorfor han blev rangeret nr. 1 på 141 toying med NDSU sophomore Nico Colunga, en kamp, ​​der sluttede i en 18 3 tekniske fald.

Det gav Cowboys en 9 4 bly, noget der ikke var uventet. Det hjalp ikke NDSU, at Kyle Gliva faldt en 6 3 beslutning på 149, hvilket gjorde underskuddet 12 4.

Det bragte en kamp af nationalt rangerede brydere i de efterfølgende to kampe. Hvis NDSU nogensinde skulle starte et rally, var tiden af ​​essensen.

NDSU s Clay Ream, rangeret 14th på 157, registrerede en takedown med fem sekunder tilbage i anden periode, tog en 3-0 før i tredje og holdt på for en 4 3 sejr over nr. 12 Archie Colgan. Det holdt Bison i boldspil ned 12 7.

Men nr. 19 Andrew Fogarty kunne ikke flygte nr. 14 Branson Ashworth til 165 pund i tredje periode, ude af stand til at skære ind i et underskud på 1 0 i en kamp, ​​der i sidste ende sluttede 2 0 på grund af ridningstid.

Cowboysne (8 2, 2 1 Big 12) viste det en hak derfra med et teknisk fald og pin på 184 og 197, og ruten var tændt. Det var en meget anderledes kamp for Cowboys end et 20 18 tab i South Dakota State på torsdag aften.

‘Vi har et stort 10 hold, der kommer op fredag ​​aften, og vi kommer til at få den samme indsats fra dem,’ sagde Garnett om en kamp hos Purdue. ‘Vi må sætte os i forskellige situationer og udfordre disse fyre mentalt. ‘

Garnett sagde en del af problemet stammer fra dårlige praksis vaner til tider.

‘Du får i praksis, og du begynder at blive træt, du har et valg,’ sagde han. ‘Hold på for dræbte eller sidde der og prøv at komme forbi eller fortsætte med at angribe og score point. Det er spændende for vores fans på tribunerne. Fanerne fortjener bedre end det. ‘

Bianchi, en freshman fra Two Rivers, Wis., Var den eneste starter, der forsøgte at scorere fra den første fløjte til sidst.

‘Det barn er et hårdt barn og kom efter det med det samme,’ sagde Garnett. ‘Og han så på at få bonuspoint. Det er den type brydning, du vil se.’