Ranking de 10 største

Ranking de 10 største

Alle mænd skal kæmpe for deres liv på Game of Thrones. Det er den hårde virkelighed at leve i en verden plaget af uhæmmede krigere og egoistisk kongelige. Heldigvis for de af os derhjemme, der oplever de store dueller Westeros fra komforten af ​​vores sofaer, har fare aldrig set så fantastisk. Uanset om vi ‘ genskabe effekten af ​​en no-nonsensdræber eller et korsfæstes skuespil, vi ved, at når det kommer til at kæmpe scener, er Game of Thrones king.As hvis vi ikke allerede var overbeviste, leverede søndagens natafsnit en af de mest forbavsende, modbydelige dueller i seriehistorie. Se hvor det står i vores top 10 nedenfor! 10 Daario vs Meester Champion Hvad var der på spil: Meernes by (og Derio, Danys hovmodige Moncler Jakke Dame kærlighed) Hvad vi lærte: Heste kan være hurtigere end mænd, men mænd er også smartere. Hvis du er den slags person, der tror, ​​at dyr er retfærdige spil i kamp, ​​så kan en godt kastet dolk på fjendens fjeld slutte en kamp, ​​før den begynder selv.9 Jaime Lannister vs Brienne of TarthWhat var på spil: Jaime ’s frihed og Brienne’ s ed til Catelyn Hvad vi lærte: Shackles kan virkelig krampe en legendarisk fighter s stil. Jaime kan have været en af ​​de bedste (hvis ikke den bedste) sværdsmand i Westeros, men metalmanacles viste sig for meget af Billige Moncler DunJakke et handicap i denne duel. Selvfølgelig er kredit, hvis kredit skyldes, Brienne et dyr, og hun kunne sandsynligvis have holdt sig selv mod den berygtede Kingslayer, selv uden kæberne. 8 Syrio Forel vs Ser Meryn Trant og Lannister Guards Hvad var der på spil: Syrio ‘ s liv og Arias frihed Hvad vi lærte: Braavos første sværd står ved hans pithy Braavosi ordsprog. Han løbe ikke fra en kamp, ​​selv når den er udstyret med kun et trist træsværd, og han kan fortsætte med at sige ‘ikke i dag’ til dødens gud, hvis visse fanteorier skal troes alligevel. Vinder: Lannister vagter (Sandsynligvis. Vi ser ikke kampen slutter, men da Ser Meryn overlevede og aldrig larmede, var det meget usandsynligt, at Syrio vandt.) Hvad var der på spil: Tyrion ’s liv (i den store Westerosi – ved kamp) Hvad vi lærte: Kæmp snavset og leve for at kæmpe en anden dag. Den uhyggelige Locke troede, at det ville være sjovt at pusse en knap væbnede Brienne mod en humørlig bjørn, men han glemte at føle sig i en humørlig løve. hoppe i varme for at distrahere bjergens hingst.) Efter bjerget decapiterede sin hingst, slog han Loras på. Heldigvis gik Sandor ‘The Hound’ Clegane ind og udkæmpede en voldsom udstilling af søskende rivalisering kun stoppet af King Robert selv. Vinder: Draw4 The Hound vs Beric Dondarrion Hvad var der på spil: Sandor ‘The Hound’ Clegane s liv Hvad vi lærte: Brandsværdene er alle brændte og ingen bid. Lysets Herre har måske favoriseret Beric Dondarrion, men han vendte sin barmhjertighed til hunden under dette forsøg med kamp. Og alvorligt kan alle i Westeros ikke få nok af forsøg i kamp. Hvorfor endda have et traditionelt retssystem, når duker det ud for retfærdighed er en mulighed?