Raonic sparer ikke nogen udgift

Raonic sparer ikke nogen udgift

WIMBLEDON, ENGLAND

Onsdag den 6. juli er en dag, Milos Raonic havde cirklet på sin kalender, da han forberedte sig til Wimbledon.

Det er dagen, hvis træket spillede ud som det var forventet at Thornhill, Ont., Ville indfødte blive ansigt verden nr. 1 Novak Djokovic i kvartfinalen.

Raonic vil være der onsdag. ‘Det er hvad det er,’ sagde Raonic mandag ved hjælp af en af ​​de værste klichéer i sport om hans kvartfinale sammen med Sam Querrey efter den amerikanske oprør Djokovic i tredje runde. ‘Jeg’ m ikke vil klage på nogen måde, hvad der er foran mig lige nu. Sam fortjener at være der. Jeg har tjent min ret til at være der også. Jeg skal kæmpe hårdt for at prøve at vinde den kamp. ‘

Raonic sparte ikke på bekostning af at blive klar til Wimbledon, da han forsøger at blive den første canadiske til nogensinde at vinde et stort Grand Slam-mesterskab. Han havde allerede to trænere i 1998 franske åbent mester Carlos Moya og Riccardo Piatti og tilføjede John McEnroe forud for sidste måneds franske åbning.

‘Den måde, jeg altid har set Moncler Jakke Dame på det, er, at du ikke sparer noget for at forbedre,’ sagde Raonic, som har mere end 10 millioner dollars i karrierevinster. ‘Måske ser andre fyre på en anden måde, jeg har tre trænere her, ikke her lige nu, men omkring mig. Jeg har mange fysioter, jeg byder på. Jeg har en fitness fyr. Jeg har mange mennesker, der enten kommer til turneringer eller tager sig af mig bag kulisserne. Jeg føler, at det er det, jeg har brug for. ‘Raonic vandt sine første tre kampe her uden at tabe et enkelt sæt og viste nogle imponerende mental sejhed ved at slå tilbage fra to sæt ned for at slå Belgiens David Goffin mandag i runden af ​​16.

Raonic og Querrey har mødt tre gange tidligere med den amerikanske bedrift en 2 1 kant. Raonic vandt deres seneste møde 6 4, 6 2 for tre år siden i San Jose, for hvad det er værd. De bliver den første kamp onsdag på No. ET), efterfulgt af Tomas Berdych vs Lucas Pouille. Andy Murray .

Hvis den 25 årige Raonic fortsætter, vil han møde vinderen mellem Federer og Cilic i fredags semifinaler. Raonic blev blæst væk 6 4, 6 4, 6 4 af Federer i semifinalerne her for to år siden på Center Court, men Canadiske slog den 34-årige levende legende fra Schweiz 6 4, 6 4 i finalen i Brisbane International i år.

Raonic bragte i McEnroe for at hjælpe med at forbedre sit mentale spil og hans spil rundt om nettet, en nødvendighed for at vinde på Wimbledons græsdomstoler. McEnroe vandt denne turnering tre gange, og mens han havde et ry for at være lidt af en galning med et pandebånd Som en spiller siger Raonic, at den 57-årige amerikanske har haft en rolig, positiv indflydelse på ham.

‘John er en af ​​de mere positive mennesker, især en kontrast til den måde, han kunne have været på retten,’ sagde Raonic. ‘Det var sandsynligvis, at jeg overraskede mig mest. Han er meget vedholdende i at håndhæve de positive ting, du gør det godt. ‘

Raonic er rangeret nr. 7 i verden og podet sjette her, mens den 28-årige Querrey er rangeret nr. 41 og er podet 28. Raonic er 6 fod 5 og 216 pund, mens Querrey er 6 fod 6 og 210 pund, der opretter en heavyweight tjener kamp. Raonic har 101 esser i hans første fire kampe, mens Querrey har 97. Den eneste spiller Moncler Outlet med mere er 6 fod 10, 238 pund John Isner, som havde 114 og blev elimineret af Tsonga i tredje runde.

‘Vi forsøger stort set at gøre det samme,’ sagde Raonic om sin kvartfinale modstander. ‘Måske forsøger jeg at skubbe aspektet ved at komme lidt mere, end han gør. Men jeg tror, ​​at vi ganske vist vil forsøge at spille på vores egne vilkår. Serve bliver vigtig. Men det vil virkelig være om, hvem der kan smide den anden fyr af. ‘

Indtast McEnroe, der bor i samme hus som Raonic her og jonglerer sine tv-opgaver med ESPN og BBC, mens han også hjælper coachen Great Canadian Hope.

‘Jeg har set på andre mennesker for virkelig at forsøge at hjælpe mig, prøv at få mest ud af mig, for jeg tror, ​​det ville være min største beklagelse, hvis jeg ikke gjorde alt, hvad jeg kunne,’ sagde Raonic.

‘Jeg tror (McEnroe s) bare håndhæve ting. Han taler nok mere om min holdning til retten på en anden måde, lad os sige, end de andre fyre, jeg har omkring mig. Han fortæller mig at gå ud der og pålægge mig mere, måske ikke nødvendigvis mere højt om det, men sørg for at den anden fyr ved du ‘er der’.