Rape-afgifter faldt imod to tidligere Asheville Tourist-spillere

Rape-afgifter faldt imod to tidligere Asheville Tourist-spillere

Den tidligere Asheville Police Department Officer blev arresteret, anklaget for overfaldet ManAsheville-politiet slog: FBI undersøger, NYT bemærker, Kapoor forsvarer politiets chiefAshvegas Hot Sheet: Condom Couture, Color Me Goodwill-begivenheder, der kommer op, mereAsheville Music Weekend: Dr. Bacon, Bella Bartok, The Paper Kroner og mereAshvegas Hot Sheet: Asheville Regional Airport tilføjer Denver-flyvninger

Undskyld: Rape-afgifter faldt imod to tidligere Asheville Tourist-spillere i Asheville News af Jason Sandford 13. april 2015

Buncombe County District advokat Todd Williams meddelte mandag, at han har tabt første grad voldtægt Moncler Jakke Dame anklager mod to tidligere Asheville Tourist spillere, der blev opladet for et og et halvt år siden. Michael Ryan Mason og Jesse Meaux, relief pitchers, der var 23 i juli 2013, da de blev pålagt, er blevet ryddet for enhver forseelse.

Williams udstedte følgende erklæring mandag:

District Attorney Office skal ofte gøre hårde valg. Asheville Tourists sager blev først debiteret i august 2013. Disse sager blev overført af den tidligere administration til mit kontor til revision den 1. januar 2015. Efter min gennemgang Billige Moncler DunJakke af disse sager har jeg efter min skøn valgt at afskedige anklager indgivet mod Asheville Tourists forsvarede. Uden respekt for privatlivets fred for alle involverede kan jeg ikke kommentere yderligere.

Det var Bele Chere weekend, da Mason og Meaux skulle have voldtaget en kvinde i en lejlighed, de to mænd delte. De blev opkrævet en uge efter den påståede hændelse. Sagen har længe siden siden.

Asheville forsvarsadvokat Al Messer, der repræsenterede Meaux, sagde mandag, at hans klient adamaent fra begyndelsen at han ikke gjorde noget galt. Sagen lå dog, og Messer sagde, at han og Meaux var villige til at bekæmpe anklagerne under retssagen.

ved ikke, hvorfor det tog så længe som det gjorde, men den nye administration kom sammen, lavede deres egen uafhængige gennemgang og kom til deres konklusion, at det var passende for retsforfølgelse, sagde Messer og henviste til novembervalget til Williams som distriktsadvokat. Williams udskiftede den lange distriktsadvokat Ron Moore.

enig med den beslutning, fortsatte messer vil bare have sagen til at gå væk. Messer sagde Meaux bor nu i Californien, og baseball karriere er sandsynligvis forbi. forsvarsadvokat Steve Lindsay, der repræsenterede Mason i sagen, sagde de to mænd samarbejdede fuldt ud med undersøgelsen, sagde han var glad for at se afskedigelserne. Afgifter skulle have været afskediget for længe siden, sagde Lindsay.

er taknemmelige for resultatet, tilføjede Lindsay. der er nogle ødelæggende konsekvenser. er en fyr, hvis drøm var at spille professionelt baseball, og han har sandsynligvis mistet sin baseballkarriere for evigt, sagde Lindsay.