Raphaelite Church

Raphaelite Church

Udefra er det kun en blandt de mange paladser fra det 16. århundrede, som findes på næsten hvert hjørne af byen. Men nummer 18 på via Maggio er ikke noget almindeligt slot og skjuler mere skønhed end øjet kan se med et første glimt. Bag renæssancen er faktisk kirken St Mark, den første anglo-katolske kirke, der blev grundlagt i Firenze, grundlagt i 1881 af reverend Charles Tooth, kapel i den engelske kirke i Siena med det formål at fremme anglo-katolske principper blandt florentinerne og tilbuddet det bosiddende anglo-katolske samfund et alternativ til den engelske kirke af den hellige treenighed, startede i byen tredive år før.

Kirken står i dag stadig på sit oprindelige sted mere end et århundrede senere, ikke kun som den sidste engelske kirke i Firenze (den hellige treenighed forvaltes af engelsk til anden verdenskrig og derefter solgt til Waldenserne i 1965), men også som en unikt og malerisk eksempel på sammensmeltningen af ​​forskellige kunstneriske stilarter, som hver har forladt sit særpræg på kirkens skitse og har bidraget til sin ultimative charme. Bygningen, hvor den ligger, er en kombination af originale middelalderlige interiører med et typisk florentinsk XVIth century fa. Selvom det aldrig er påvist, er det sandsynligt, at dette var placeringen af ​​Machiavelli-paladset, der var hjemsted for familien Machiavelli på 1500’erne. De indvendige dekorationer blev tilføjet i det 19. århundrede under koordinationen af ​​Reverend Tooth, og de var oprindeligt designet til at følge principperne om den victorianske neo gotiskisme, der var elsket af det engelske samfund af tiden. Spencer Stanhope, hans kone og Sir Walter Spencer Stanhope. Det er stadig en åben debat, om det var Bodley eller John Roddam, der faktisk udformede kirkens interiør. Det antages normalt, at det var John Roddam, der introducerede den røde og grønne udsmykning til væggene og loftet: søjlerne er indfarvede indianrøde og de gyldne pilasters dekoreret med plantemotiver, de fleste mistede desværre under oversvømmelsen i 1966. Dekorationen også gentaget i grønt og rødt på lofterne og langs buerne, der indbefatter blomstrende motiver, såsom solsikker og liljer, blev tilsyneladende opfordret til at indføre designers hymner, der er skrevet i gotiske figurer, religiøse monogrammer, heraldiske motiver og sølvblå damask stencilling. XVe århundrede mønstre i elisabethansk stil fundet på de originale hængninger, brocades og tapestries af perioden, og vel dokumenteret i 1900-tallet ensiklopedier og ordbøger, der allerede havde været en værdifuld inspirationskilde til William Morris og kunst og håndværk bevægelsen.

Da kunstværket var færdigt, og på trods af Reverend Tooths første hensigter havde St Mark lidt af den pseudo-middelalderlige kvalitet, den havde søgt. Den dominerende guld og varme bløde indiske røde farver og de pre-Raphaelite dekorative blomstermotiver fremkalder de store oeuvres af mesterne i den italienske renæssance, Botticelli, Ghirlandaio, Carpaccio, deres eksempel er fortolket af det engelske 19. århundrede fantasi. Andre elementer bidrager også til den samlede effekt af en engelsk kirke i renæssancestil: højalteret, på en træ neo renæssancens gyldne struktur med fire små korintiske søjler, har en marmorfront med en alabaster bas relief, der skildrer en perfekt kopi af Fra Angelico Sidste aftensmad. Det indeholder også en triptik inspireret af det Billige Moncler DunJakke tolvte århundrede toskanske maestri, et centralt panel med den korsfæstede Kristus, der er elsket af St Mary Magdalene, der ligger i et toscansk landskab, St. Mark og Our Lady til venstre, og St. John Evangelist og St. George på højre panel. Rundene, dateret omkring 1884, der skildrer den opstandne Kristus og bønner engle, er i pre-Raphaelit-stil inspireret til den italienske Quattrocento. En særlig touch tilføjes af en serie af syv hængende lamper i venetiansk stil foran højalteren, doneret i slutningen af ​​1800’erne af en engelsk dame til minde om sin sene mand. Men St Mark to perler forbliver malerierne nu stående i kirkenes centrale skib: L Michele Che Calpesta il Drago på højre søjle og Annunciationen til venstre. Disse to malerier er fra 1800-tallet kunstner Giuseppe Catani Chiti fra Prato, en af ​​de mest repræsentative tolke af italiensk pre-Raphaelitisme, uddannet i Neo Renaissance-renæssancen i Accademia Siena og lærling til en af ​​grundlæggerne af den italienske bevægelse af Nazareni , hvis principper inspirerede medlemmerne af PRB.

St Mark fortsætter i dag i sin rolle som et liturgisk og kulturelt mødested, det glæder sig over alle religioner og racer, og hundredvis af mennesker fra hele verden besøger det hvert år. Hver uge er det vært for Billige Moncler Jakke Herre mange aktiviteter, der er steget i antal gennem årene og gjort kirken velkendt i lokalsamfundet: en bogklub, regelmæssige bibelstudier, en butikshandel et godt sted at tage tøj og andre varer til salg til de hjemløse og lektioner af conversational italiensk. Dens musikalske aftener, der blev afholdt i kirken, har nu nået deres tredje sæson og er så godt gennemgået, at selv Washington Post anbefaler dem. De fleste mennesker, der kommer til de musikalske aftener, deltager også i de sungne masser, der organiseres hver søndag morgen efter den nævnte masse. Men St Mark er også regelmæssigt vært for katedralkorer fra England og mange andre lande i hele verden Australien og USA, der specifikt anmoder om at synge i denne kirke og inviteres til at udføre i sit suggestive miljø. Musik bliver et vigtigt øjeblik for indsamling, men også for velgørenhed, som blandt de mange velgørenhedsaktiviteter, som kirken organiserer, er der også den efterladte samling efter aftenkonserterne, der opkræver midler til Amala, Indien, hvor der er en særlig missionær aktivitet er i øjeblikket afholdt.

Kirken er også yderst opmærksom på dets kunstneriske patrimonium. Fader Lawrence MacLean, den nuværende kapelin, overvåger nøje den nylige og komplette restaurering af det smukke græske ikon dateret det sene 1700-tals jomfru og barn, nu tilbage til sin pragt og fremvist i Lady Chapel for alle at se. Andre malerier er i øjeblikket genoprettet, den smukke venetianske dame, der vises i chaplaincyet, er for nylig blevet rengjort. I 2003 kunne også Father Lawrence, takket være kirkens forsamlinger og venner af kirken, udarbejde et nyt ikon. Dette blev skrevet af Jesu Kristi Broderskab af Firenze, og det repræsenterer et ungt St Mark. Det første billede kirken besidder af helgen.

Som far Lawrence har påpeget under vores interview, selvom han er projiceret mod fremtiden, er St. Markus meget en første århundredes kirke, der stadig genskaber den oprindelige opløftende atmosfære på et sted, hvor folk kommer og forlader med Guds budskab. Det forekommer svært at tro på, at man kunne genvinde enkle betydninger af livet inden for en så dekoreret, udsmykkede og endog distraherende kontekst. Dette var imidlertid det primære formål, som både pre-Raphaelitterne og den anglo-katolske bevægelse havde i tankerne, da de byggede kirken: for at udtrykke religiøst mysterium og skabe en atmosfære, der fremmer devotional tilbedelse. Og for de pre-Raphaelites selv, som Berenice Shreiner skriver, er der ikke for at fortælle en historie, men for at forstærke følelsen af ​​abstrakte vægplan et symbol for Guds uendelige natur.