Raptors slår fra Pacers

Raptors slår fra Pacers

Evolution er en gradvis proces. Det er ikke anderledes, når det kommer til NBA.

Gode ​​hold bliver til stor over natten, og det går heller ikke med at gøre de nederste beboere til kvalitetskampe.

Siden Chris Bosh forlod og en genopbygning begyndte, har Toronto ikke været i stand til at gå fra lotteri dårligt til anstændigt. Indtil nu er det som det ser ud til, at den første hak af stigen endelig er opstiget.

Der er ingen skam at miste til NBA’s førende Indiana Pacers, men slå dem? Nu så imponerende. Toronto bedøvede Indiana 95 82 på ACC onsdag, vinder for ottende gang i 10 spil og niende i 12 udflugter siden handlen af ​​Rudy Gay.

Ved 25 6 er Indiana et hold, der slår flest modstandere og er en legitim titelkonkurrent, men Toronto har aldrig bukket efter at have blæst en hårdt kæmpet første kvartsfordel, da det fortsatte med at fyre modstandere i sidste kvartal af spil.

Kyle Lowry, der kom ud af en af ​​de fineste måneder af hans NBA karriere, dominerede med 13 point, 14 assists, en enkelt omsætning og nogle gutsy forsvare. Lowry fouled ud stor Roy Hibbert, næsten en fod og et halvt og hundrede pund tungere end ham, ved at tage en afgift sent i fjerde.

se hvem der kommer, jeg fortæller dig så Moncler Jakke Dame meget, ‘forklarede Lowry.’ Du ofrer dig selv til gavn for holdet og det, vi alle gør herude. Alle ofrer sig og deres spil er et bedre hold. DeRozan scorede 26 10 i fjerde, da Raptors flyttede til .500 for første gang dette sent i en sæson siden 2009 10.

Disse Raptors synes ikke længere at være et grin. De kæmper hårdt, gør livet svært for modstandere defensivt og spiller et effektivt mærke af lovovertrædelse, der er glædeligt for øjet. De udfører også strækningen, der fungerer som en af ​​NBAs bedste squads i fjerde kvartal af spil.

pas på, hvem der er derude foran os, ’sagde DeRozan.’ Vi forstår, at de vil smide en slag og vi skal smide slag. ‘

Pacers hovedtræk Frank Vogel, der tog sin franchise fra trist sæk til contender, kender fremskridt, når han ser det, og mener, at Toronto har gjort et spring til det bedre.

nødt til at give coach (Dwane) Casey kredit, ’sagde Vogel.’ Han er en god træner. Han laver et godt stykke arbejde med dette hold. De vendte om hjørnet. ingen hemmelighed, at vejen sejre imod Mavericks og Thunder gav Raptors en tro på sig selv, som eksisterede før. Vogel har også set det før.

ingen tvivl. Du vinder i Dallas og vinder især i Oklahoma City, de er som springbrætspil, sagde han. en restvirkning, der bærer med dig i løbet af den næste periode af spil, næste spilstrækning. Du spiller bare med mere selvtillid, mere sammenhold og det, de går igennem lige nu. aftalt, men sagde den kommende strækning af spil mod Indiana og Miami (efter en fredag ​​aften dato med sandsynligt playoff bundet Washington) ville være de næste store tests af lige hvor holdet nu står.

spiller med tillid nu. Vi finder ud af, hvor langt vi skal gå, eller hvis vi allerede er der, sagde Casey. er en god målepind til os. holdet mødtes med flyvende farver foran hvad lavry kaldte den bedste ACC crowd han set siden åbning aften sidste sæson.

Casey forsøger at sørge for, at Raptors don bliver for langt foran sig selv, Billige Moncler Jakke Herre men mens taler om en tank eller hukommelsen om Gay falder langt ind i baggrunden, tænker disse fyre stort.

Spurgte om Raptors kan være det tredje bedste hold i øst, havde Amir Johnson et hurtigt svar: 1, svarede han på et par reportere.

‘Virkelig?’ kom det chokerede svar.

Hvad med det? Absolut, sagde Johnson med et bredt smil.

PACERS FÅ LADER AF RESPEKT NU

Heat, Thunder, Spurs, Blazers og Rockets får det meste af blækket, men Indiana har roligt været en juggernaut denne sæson.

Men Pacers hovedtræk Frank Vogel sagde onsdag, der kan ændre sig.

afslappede fans er trukket til de største superstjerner og de større markedsteam. Men Paul George har lige taget et stort spring og vores teamsucces har taget et spring, sagde Vogel, før Indiana tog på Raptors.

føler, at folk mærker, ikke at vi er ude for opmærksomhed eller noget, men vi fik den bedste rekord i NBA. Indiana sad på 25 5 før kampen, herunder 15 1 hjemme.

Raptors hovedtræk Dwane Casey sælges på Pacers.

gå mod kornet og for os at og slå de hold, vi fik til at kunne spille den stil basketball også, forklarede Casey. ikke smuk, det er ikke glamourøst, det er ikke op og ned, men det har vist sig at være effektivt. Det er de hold, der vinder lige nu, hvis man ser på det. en reporter spurgte, om Vogel troede George, måske den tredje bedste swingman bag LeBron James og Kevin Durant, kunne trække den hidtil usete præstation af at vinde den mest forbedrede spillerpris to gange, påpegede Vogel et interessant faktum.

(George fortjener at blive nævnt), ’sagde han.’ Men jeg tror, ​​han er anden på vores hold. Lance (Stephenson) er den mest forbedrede spiller. skade på den tidligere topspiller Danny Granger tillod Stephenson, en anden runde, der vælger ud af Cincinnati, for at komme frem i sidste sæson som en levedygtig starter.