Raving i nul

Raving i nul

Elektronisk dansemusik springer ud af subwooferne. Superstar DJ Steve Aoki er på dæk. Farvede lys blinker på tværs af rummet.

Det er bare din almindelige dans fest helt indtil det øjeblik, hvor alle begynder at flyde.

Så tager Aoki ’s lange hår på sig et liv som DJ’en udfører backflips i midterluften. For ham danser folk faktisk på loftet eller i det mindste forsøger at som andre klubber støder på dem, arme flailing som de svæver Moncler Jakke Dame ukontrollabelt.

Ønsker du mere underligt?

Hvad der faktureres som verdens første nul gravitation dans parti (selv om arrangører af en 2016 øl kommerciel begær at afvige) finder sted ombord en udhulet Airbus A310 fly normalt bruges til videnskabelig forskning af Den Europæiske Rumorganisation, eller ESA.

Ægte, seriøse astronauter er blandt dem, der kommer ned til de vanvittige techno beats, da flyet plummets gennem himlen på frie fallmanøvrer designet til at fremkalde vægtløshed.

Og af alle udseende elsker disse astronauter det helt.

CNN Travel klarte også moonwalk sin vej ind i det hotteste danseparti på (eller fra) planeten. OKAY. forsøgte at moonwalk.

Så hvordan kom vi alle her, busting nogle bevægelser i nul G?

Flyvningen, organiseret med hjælp fra ESA og flyselskabets operatør Novespace, var arbejdet i BigCityBeats, et tysk forfremmelsesselskab, hvis årlige World Club Dome elektroniske dansemusikfestival i Frankfurt hævder at være ‘verdens største klub’.

Dans fest i rummet

Mens han ledte efter uhyrlige måder at fremme den 1. juni 2018-begivenhed, stormede BigCityBeats CEO Bernd Breiter på et tv-show om astronauter, og efter dagdrømmer om at sætte på et danseparti i rummet kom idéen om at bruge en flyvning med tyngdekraften .

Han siger, at mere end 30.000 mennesker kom ind i en videokonkurrence for at få fat i et sted på flyvningen, hvor 14 vindere fra steder som Australien, Sydkorea, England og USA til sidst passerede de strenge medicinske krav til deltagelse.

‘Det var så vildt i starten, jeg havde ikke mod til at fortælle nogen,’ fortæller Breiter CNN Travel i Frankfurt Airport på tærsklen til festen, da vinderne samles for en sikkerhedsinformation til før flyvning.

Overraskende nok var ESA åben for ideen. Mens Zero G-jeten normalt bruges til at uddanne astronauter eller udføre eksperimenter, er den også tilgængelig for at ansætte, for nylig at se handling i Tom Cruise-film ‘The Mummy’, da den blev forklædt som et ukontrolleret C 130 lastplan.

‘Vores første reaktion var’ Hvad? ‘, Siger den franske astronaut Jean Francois Clervoy, en veteran af Billige Moncler Jakke Herre rumfærdseprogrammet og langt den sejeste person, der er involveret i nul G dansepartier oplevelsen.

‘Så indså vi, at det må være muligt, da der ikke er fysiske eller civile luftfartsregler, der siger nej, så lad os få det til at ske.’

Ved sikkerhedsoplysningen fortæller Clervoy, kollegaen astronaut Pedro Duque fra Spanien og piloten Eric Delesalle, hvordan et flyveflyvning med null fungerer.

Flyet når så et ‘indsprøjtning’ punkt og begynder at pitche frem og til sidst falde ned til en højde på 24.000 fod. Under denne overgang oplever alle om bord 20 30 sekunder af smuk, flydende vægtløshed.

Clervoy, som har klocket mere end 3.000 nul G-flyvninger, forsikrer os om, at det er helt sikkert. Den 30 år gamle A310-flyvemaskine er perfekt, selvom flere moderne fly-by-fly har sikkerhedssystemer, der blokerer manøvren.

Der er et par usædvanlige regler at holde øje med.

Først skal alle udstedes med en barf taske, som de skal holde hos dem hele tiden. Zero G-fly er kendt som ‘opkast kometer’ for deres nogle gange kvalmefremkaldende virkninger.

For det andet er ombord toiletter ude af drift. Da nul tyngdekraft betyder potentiel spild af toiletindhold, skal enhver virksomhed gøres i en taske.

Og ingen sprængning natten før og selvfølgelig ingen stoffer heller, medmindre de ‘er at behandle motion sygdom.

‘Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske’, siger Stuttgart, Tyskland baseret radio DJ Rob Green, som også følger med på turen. ‘Lad os håbe vi holder alt inde.’