RCMP H Division 2016 år i Review

RCMP H Division 2016 år i Review

RCMP H Division i Review Indholdsfortegnelse Meddelelse fra kommandant Officer Wi ‘katikn peji apu’ kwetoq Nikanus Officer i straffesager / Nujo ‘tk teli maliaptmumk O’ pla ‘tekemk Provinsielle politiets prioriteter Forpligtet til at forbinde med vores aboriginalsamfund Højdepunkter fra Halifax District Highlights fra Nordøstlige Nova District Highlights fra Southwest Nova District Federal Policing Operations Support Services Administration og Personale Tak for dine venlige ord RCMP Moncler Jakke Dame er ansat! Hold forbindelsen

2016 i Review H Division Nova Scotia RCMP Din Provincial PolicePDF Version (1.661

Meddelelse fra kommandantofficerassistentkommissærens kommanderende officer for Nova Scotia RCMP, jeg vil gerne takke for din støtte. RCMP har en langvarig historie i Nova Scotia, og efter at vi er lige så stolte i dag for at kalde os dit provinsielle politi. Fremadrettet vil vi fortsætte med at udvide vores stærke grundlag for fremtiden ved at investere i denne provins, som vi kalder hjem.

I løbet af det sidste år er vi kommet ind i den nye Ingonish Detachment, det første design af sin art i Canada, som betjener de omkringliggende Ingonish og omkringliggende områder samt de omtrentlige besøgende til Cape Breton Highlands National Park. Bible Hill Detachment gennemgår betydelige renoveringer for at udvide og opgradere anlægget, fordoble størrelsen og bringe alle RCMP ressourcer fra området sammen i en bygning. Vi har brugt yderligere to millioner dollars til at opgradere afdelinger i hele provinsen, og i Billige Moncler Sale de kommende år vil vi fortsætte med at investere i Nova Scotias samfund med vores seværdigheder sat på en bygning i New Minas, der vil huse vores afdelinger og distriktskontorer.

I år åbnede vi ‘H’ Division RCMP Training Center, en state of the art, specialbygget facilitet designet specielt til RCMP træning. Vi er meget stolte over at have et af tre uddannelsescentre af sin art i landet, der bidrager til vores førsteklasses træningsevner til at forbedre officer og offentlig sikkerhed.

Nova Scotia RCMP er stolt af at holde de lokalsamfund, vi bor og arbejder i, et sikkert sted at ringe hjem. Vi gør dette gennem partnerskab med dig. I hele provinsen arbejder RCMP med deres lokalsamfund for at udvikle år lange planer, der er unikke for deres behov. At engagere sig i samfund til at identificere og forstå de lokale problemer, der påvirker folks sikkerhed og livskvalitet, bidrager til en skræddersyet og strategisk tilgang til politi.

Nogle af vores største partnerskaber er hos vores hundredvis af frivillige som Nova Scotia RCMP Veterans Association og dem, der arbejder som borgere på patrulje, hjælpekonstater eller rådgivende udvalg medlemmer. Vi stoler på vores frivillige for deres ekspertise og viden, og vi er heldige at have sådanne dedikerede mennesker, der forbinder samfund og politiet Vi har gjort enorme fremskridt i vores bestræbelser på at engagere og samarbejde med vores forskellige multikulturelle grupper i Nova Scotia. Forbedring af relationer og oprettelse af nye har gjort det muligt for RCMP bedre at betjene vores unikke og forskelligartede samfund .

Sikkerheden på vores veje er fortsat en af ​​vores prioriteter, og vores dedikerede arbejde for vores medarbejdere og vores politimæssige partnere har bidraget til en samlet reduktion i alvorlige og dødelige motorkøretøjskollisioner i Nova Scotia de seneste fem år. Dette fald blev opnået i partnerskab med dig, fordi sikkerhed på vores veje er enhver bilists ansvar. Fortsæt med at bistå politiet ved at rapportere mistænkt forstyrrede og distraherede chauffører, og vær venlig at køre ansvarligt.

Ved at læse dette dokument håber jeg, at du kan se, hvordan RCMP gør en positiv forskel i dit fællesskab. Vores handlinger har været at sikre sikkerheden for Nova Scotians og canadiere. Jeg ved, at vores medarbejdere har bestræbt sig på at opnå undersøgende ekspertise, søge sandhed og forblive neutrale, mens de viser medfølelse hver eneste dag. Deres indsats udføres uselvisk for et job udvalgt på grund af deres ønske om at hjælpe andre med stolthed, ofte i de sværeste forhold.

Vores i Review er et glimt af vores succes og et bevis på vores fortsatte engagement for at mødes og overgå forventningerne. Politik kræver en helhedsorienteret tilgang, og vi har virkelig værdsat Deres støtte og bistand, da vi leverede politiydelser, der afspejler vores prioriteter, herunder færdselssikkerhed, cyberkriminalitet og kriminalitetsreduktion. Jeg håber, at vores historie bliver fortalt godt ved enhver lejlighed i løbet af året, og at de følgende sider giver dig mulighed for at se vores engagement og engagement i hele Nova Scotia.