Reaktion på præsident Trump indvandringstilbud giver tvivl om en aftale

Reaktion på præsident Trump indvandringstilbud giver tvivl om en aftale

Trump klagede tidligt på torsdag om, at ‘Demokraterne gør ingenting om DACA.’

‘De modstår, bebrejder, klager og forhindrer og gør ingenting. Begynd at skubbe Nancy Pelosi og Dems til at udarbejde en DACA-løsning, NU!’ præsidenten tweeted.

Tidligere denne måned tvunget senatdemokraterne til at presse republikanerne for at nå en indvandringsaftale tvunget en tre dages føderal nedlukning. Mens mange demokrater har ringe appetit til at gentage denne strategi, har partiledere endnu ikke angivet, om de vil lade fremtidige budgetlovgivninger gå videre uden en indvandringsaftale.

Tonet af immigrationsdebatten, der allerede var testy, syntes at forværres, efter at Trump hævdede tirsdag aften, at ‘åbne grænser har tilladt stoffer og bande at hælde i vores mest sårbare samfund’ og lade millioner af indvandrere ‘konkurrere om job og løn mod de fattigste amerikanere .’

House Minority Leader Nancy Pelosi, D Calif., Sagde onsdag, at Trump brugte ‘fornærmende ord af uvidenhed og fordomme.’ Rep. Ulovligt, der blev bragt her som børn. Trump sagde i sidste år, at han sluttede programmet, hævdede executive overreach af præsident Barack Obama, men gav kongres indtil 5. marts for at indføje det i loven.

‘Hvis demokraterne ikke finder ud af en måde at forhandle på, så slutter DACA-programmet, og det er ikke et resultat, som jeg tror, ​​at nogen vil have,’ sagde senderen John Cornyn fra Texas, den næstbedste senat-GOP-leder. ‘Men de vil være ansvarlige for det.’

Selv den 5. marts dato var i tvivl, ifølge Hoyer, som har været i møde med andre ledere. Han sagde republikanerne foreslog, at Trump kunne forlænge denne frist, selvom en kongressens GOP-assistent sagde, at han ikke var klar over denne mulighed. Trumps tweet på Torsdag sagde, ‘5. marts nærmer sig hurtigt.’

Uopsættelsen af ​​den 5. marts sidste frist blev også slået af en føderal dommeres beslutning om midlertidigt at blokere slutningen af ​​DACA-programmet.

Trump har foreslået et 10 til 12 års spor til statsborgerskab for omkring 1,8 millioner yngre indvandrere beskyttet af DACA eller berettiget til sine garantier. Moncler Outlet Det er rasende GOP konservative.

‘Den halsbrand Billige Moncler Jakke Herre er amnesty komponent,’ sagde Rep. Meadows sagde, at planen har brug for ‘nogle justeringer, der kan være store’, før det kunne passere Parlamentet.

Trump vil også have 25 milliarder dollar til grænsesikkerhed, herunder hans værdsatte mur, trods kampagnen løfter, at Mexico ville finansiere det. Han ville afslutte et lotteri, der bruges til at tilskynde indvandring fra forskellige lande og omfordele nogle af disse visa til ansøgere med højtuddannede job.

‘Vi vil ikke nå til enighed, så længe han ønsker at angribe selve lovgrundlaget for lovlig indvandring. Min søster er ikke fjerntstående slægtning,’ sagde Rep. Luis Gutierrez, D Ill., En hardlinjevogter for indvandring.

‘Jeg favoriserer lovlig indvandring, jeg vil fjerne ulovlig indvandring,’ sagde sen. Han sagde, at Trumps forslag var ‘et godt første skridt.’ Uden en aftale risikerede demokrater en tilbageslag fra liberale vælgere, der var rasende over for enhver manglende beskyttelse af de unge indvandrere kendt som ‘drømmere.’ Republikanerne var forsigtige med at lade deportationer starte i et år, hvor de forsvarer senatstole i Nevada og Arizona, svinge stater med højspanske befolkninger.