Real outclass Galatasaray

Real outclass Galatasaray

Det andet spil, der også spillede i Spanien, sluttede i en uhyggelig dræbte mellem debutanterne Malaga og Borussia Dortmund, men begge sider skabte masser af chancer i en ende til slut kamp.

FOTO: Bayern såret Juve på Buffon aften

Med Bayern München slår Juventus 2 0 hjemme og Paris St Germain tegner 2 2 med favoritter Barcelona i Paris på tirsdag, synes de sandsynlige semifinalister at være Real, Bayern, Barcelona og Dortmund.

Alle fire bånd bliver afsluttet i næste uge, og den, der kommer igennem, er en spændende finale, når Wembley Stadium stadfæste Europas showpiece spil for anden gang i tre sæsoner den 25. maj.

Real Madrid træner Jose Mourinho, der byder på at blive den første mand til at vinde den europæiske cup med tre forskellige klubber efter Moncler Jakke Dame hans succes med Porto i 2004 og Inter Milan i 2010, var sikker på hans holds sidste fire chancer.

‘Hvis vi scorer et mere mål, skal de score fem,’ fortalte Mourinho Sky Sports.

‘Den fodbold, jeg så, var meget god, jeg så mange utrolige ting, men Istanbul er et vanskeligt sted at spille, og de har spillere med stor erfaring med stor karakter og personlighed.

‘De vil kæmpe hårdt mod os, men vi vil tage det meget alvorligt, det er den eneste vej at komme igennem.’

Ronaldo åbnede scoringen med et fantastisk loftet skud over målmand Fernando Muslera efter et perfekt pas fra Mesut Ozil for at bosætte hjemmets nerver.

Galatasaray kom tilbage i spillet og dominerede besiddelse til en magi, men faldt længere bagud, da Michael Essien krydsede for Benzema, der kontrollerede bolden ved den fjerneste stolpe, før han plantede det lavt af posten og ind i nettet.

Den tredje ankom 17 minutter fra det tidspunkt, hvor Higuain mødte Xabi Alonsos frispark til hovedet i sit første mål for konkurrencen.

Der var ingen mål i den anden kamp, ​​der spillede i Spanien, hvilket efterlod Dortmund, de udadvendte tyske mestere, da små favoritter gik frem til de sidste fire i næste uges andenben.

Costa del Billige Moncler Jakke Herre Sol-klubben gjorde det til de sidste otte, til trods for tvivl om forpligtelsen fra deres Qatari-ejer og kontantstrømsproblemer, der førte til et forbud mod UEFA-konkurrencen fra næste sæson.

Men på trods af disse bekymringer var det en anden magisk aften for hjemmefanserne at få en første smag af livet blandt Europas elite og deres mest berømte tilhænger, Hollywood-skuespiller og lokalbefolkning Antonio Banderas, var en entusiastisk tilskuer sammen med den tidligere Malaga-spiller og nederlandsk angriber Ruud van Nistelrooy.

Malaga målmand Willy Caballero optrådte inspireret af lejligheden og producerede en trio af fine sparer, mens hans angribere skabte flere muligheder i et underholdende sammenstød mellem to hold, der gik til mål fra offen.

Dortmunds Mario Goetze var to gange renset igennem på mål i første halvleg, men kunne ikke få det bedre af Caballero og Tysklands internationale skævt et skud bredt, når de var placeret 25 minutter fra tiden.

Isco havde Malaga’s bedste chance i 66. minut, da han smed en første gang skudt gennem en skare af spillere, men Dortmunds målmand Roman Weidenfeller slog bolden væk for at forlade holdene gå foran tirsdagens returben i Tyskland.