Rebeller skyder ned nr

Rebeller skyder ned nr

‘Det følte mig rigtig godt,’ sagde Davis. ‘Når som helst du får en vejvind, er det ret godt. spil i Atlanta mellem Georgia Tech og Belmont.

Burnett var 5 til 9 på 3’erne, og Moncler Jakke Dame oprørerne var 15 af 33 fra ud over buen mod Syracuse s zone forsvar, kompleks for den måde, som spillerne skifter i det, sagde Ole Miss træner Andy Kennedy før kampen.

‘Vores fyre var glade for denne mulighed for at komme ind og spille et Syracuse-hold, som mange troede var fortjent til at gå til NCAA-turneringen,’ sagde Kennedy. ‘Jeg Billige Moncler Sale er stolt af denne gruppe.’

Cullen Neal havde 15 point for rebellerne, og Sebastian Saiz havde 10 point at gå med 12 rebounds for sin 24. dobbelte dobbelte af sæsonen.

White og Taurean Thompson førte Syracuse (19 15) med 18 point. Tyus Battle tilføjede 17 point og Tyler Lydon havde 15 point og 14 rebounds.

‘Dette spil er virkelig en mikrokosmos af vores sæson,’ sagde syracuse coach Jim Boeheim. ‘Vi kæmper hårdt, vi kæmper. Når vores skud ikke går, kan vi ikke stoppe de andre holdets skyttere.

‘Hvilket år har dette barn haft,’ sagde Kennedy.

En sophomore fra Southaven landede Davis i upstate New York i gennemsnit 17,6 point i de sidste 10 spil. Han havde 11 point og fem rebounds i Rebels ‘første runde sejr i Monmouth. Han har øget sin sæson scoring gennemsnit med 12,6 point, den bedste forbedring af enhver SEC-spiller.

3 point skuddet har været en del af Davis ’spil hele sæsonen, men hans bedste arbejde er blevet gjort i det åbne gulv, færdiggør eller leder overgangsspil med en live-ballomsætning eller hurtig udløbspass.

Rebellerne havde brug for sit lange spil lørdag, da de handlede blæser med Orange i anden halvdel. Syracuse var kun 2 for 16 fra 3 point rækkevidde i de første 20 minutter, men fandt sin rille i den anden, går 6 til 14.