Red Bulls Flugtag flyver ind i Philly

Red Bulls Flugtag flyver ind i Philly

Flugtag-arrangementet kommer til Philadelphia-området i weekenden og byder regionens mest kreative risikostyrere velkommen til en eftermiddag med imponerende hjemmelavet teknik og masser af nedbrud. Eventet finder sted på Pier 1 langs Camden-havnen.

Først afholdt i Wien, Østrig, i 1991 udfordrer Red Bull Flugtag-konkurrencen hold på op til fem til at designe og bygge deres egne flyvemaskiner. Alle håndværk skal være menneskeskabte. Med et holdmedlem ombord skal grupperne sende deres håndværk ud af et 30 fods flydæksel i et forsøg på at svæve så vidt muligt.

Mens man ser det hjemmelavede håndværk flyver ind i himlen eller oftere falder lige ned i vandet, er det underholdende nok, blander Flugtag sig også i kreative skitser og designs, der sikkert vil fremkalde mange griner.

Hvert hold bygger sit håndværk rundt om et tema, og inden de tager afsted, udfører holdene et kort skidt. De styrer derefter deres maskiner ud for molen, og holdene bedømmes på flyafstand, kreativiteten af ​​deres håndværk og showmanship.

I løbet af de sidste to årtier har Red Bull haft sin signatur Flugtag event mere end 80 gange rundt om i verden. Dette markerer første gang Flugtag nogensinde er kommet til Philadelphia-området, og arrangementet ombryder en fireby amerikansk sommertur. Den sidste begivenhed i Long Beach, Cal., Udbrød over 100.000 tilskuere.

For den første Philadelphia Flugtag er lokalområdet godt repræsenteret, med hold fra hele Montgomery County, Main Line og Philadelphia ind i konkurrencen. Philadelphia vises også i temaerne for mange hold, med byens milepæle og popkultur inspirerende mange flybesætninger.

For et Manayunk-baseret team syntes Flugtag-arrangementet som den perfekte mulighed for at udfordre sig selv og få en blast på samme tid.

‘Vi troede bare, det lød virkelig, rigtig sjovt, og det ville være spændende,’ sagde Katie Jablonski, som vil lede piloten på flyet. ‘Det var en udfordring for os selv at se, om vi kunne lave noget der fløj faktisk. ‘

Holdet har baseret sin skit og håndværk på hit FX tv-show ‘It’s Always Sunny i Philadelphia,’ navngiver sig It’s Always Sunny in Space, og vil arbejde showets underskrift Green Man i sin skit.

‘Alle fyrene vil blive klædt som grønne mænd, og jeg er en astronaut,’ sagde Jablonski. ‘De har stjålet min Red Bull, og jeg er nødt til at bekæmpe dem alle.’

Helt siden det var blevet udvalgt i slutningen af ​​maj, var det blevet valgt blandt hundredvis af ansøgere til at være et af de 34 hold, der deltog. Team It’s Always Sunny i Space har arbejdet for at perfektere sit håndværk, som er en rumfærge med en 24,5 fods vinge Efter måneder med hårdt arbejde ser holdet frem til at starte.

‘Vi’ er begejstrede for at komme ud derud for folkemængden, ’sagde Jablonski.’ Vi glæder os til endelig at lægge alt vores hårde arbejde derude. ‘

I mellemtiden oplevede medlemmer af Team Phlyin Phanatics en anden signatur Red Bull event, Manayunk sæbebok derby, og vidste, at de måtte komme ind i Flugtag.

‘Vi sagde, at vi ikke kunne gå glip af dette,’ sagde teamleder Adam Denard.

Holdets håndværk er en vandret Philly Phanatic med vinger under hver arm, og underskrift maskot vil også være i skit.

‘Vi’ skal være fire mini-phanatics, og der kommer til at være en Mets fan derude, ’sagde Denard. ‘Vi’ går i grund og grund til at gøre hende til en Philly-fan med phanatic powers. ‘

Efter en hel sommer med design og bygning er Phlyin Phanatics begejstret, at arrangementet er bare dage væk.

‘Det er meget hårdt arbejde, og vi’ er alle pumpet ‘, sagde Denard. ‘Det kommer bare til at blive smadret til bit om et sekund, men vi husker det ikke.’ Det har været en god tid. ‘

Den Cheltenham-baserede Team Flightless Flight Test, der består af studerende fra University of Pennsylvania, har designet et håndværk i form af en enorm Moncler Outlet dodofugl, en flyvende fugl, som det håber vil flyve på lørdag. I mellemtiden vil Havertown-baserede Team Let Freedom Wing være det sidste hold til at tage flyvning i konkurrencen med sin Liberty Bell-formede håndværk.

Med enorme håndværk, uhyrlige skitser og masser af uslebne landinger, er Camden Waterfront stedet for at være denne Labor Day Weekend, da Red Bull Flugtag rammer Philadelphia.

ArticlesUpdate: Radnor Police undersøger dødelig hit og løbe; Offer ID ‘dRadnor High School grad dræbt, når træet falder på bil under sne stormValley Forge Military Academy College annoncerer ny præsidentLower Merion at blive hjem til nye corporate headqurters hvis parkering dæk godkendtRadnor Planning Commission anbefaler godkendelse af 10 townhouse udviklingNeighbors Moncler Jakke Dame forberede sig på at bekæmpe forslaget til udvidelse på Gladwyne Montessori SchoolPhiladelphia mand dømt til 32 års fængsel for Lower Merion, Phoenixville bankrøverierLower Merion Police Reports: Server angrebet på City Avenue Olive GardenMalvern Prep senior Jack Magargee er Main Line Student i WeekUPDATE: Radnor politiet finder køretøj involveret i 6 marts dødsulykke og løb