high heels louis vuitton UFC Welterweight Donald Cerrone slår ud Makaha indfødte Yancy M

louis vuitton tasche günstig UFC Welterweight Donald Cerrone slår ud Makaha indfødte Yancy M

Yancy Medeiros Cinderella kører ved welterweight sluttede i aften imod Donald Cerrone på UFC Fight Night Austin, da kampen blev stoppet i første runde, efter at cowboy sendte hawaiiansk krasj til lærredet.

I aftenens vigtigste begivenhed Austin, Texas blev forfremmet som en kæmpekamp med to af de mest konkurrencedygtige kampspillere, mens kampen varede længe, ​​men det var sikkert at sige, at kampen ikke skuffede.

Cerrone forblev rolig gennem stormen af ​​slag fra Medeiros Billige Moncler Sale og begyndte at plukke Medeiros på fødderne og til sidst fange hawaiianen med en godt timetæller, som wobbled Medeiros.

Mens han gjorde sit bedste for at forblive på hans fødder, gav Medeiros ben ud på ham, og han faldt hovedet først Billige Moncler Outlet i Octagon-lærredet, hvor Cowboy pounced på ham og fik finishen via TKO. Med sejren snakkede Cerrone en tre kamp, ​​der tabte strikke og er nu bundet til de mest sejre inde i Octagon i UFC historie.