louis vuitton alexandra UK Tories reddet

louis vuitton online shop usa UK Tories reddet

Den konservative liberale-demokratiske koalition lykkedes at videregive sit ægteskabslov for samme sexparre i parlamentet i denne uge, men først efter at have lavet en ellevte timers anbringende om arbejde.

Lovgivningen, der tilsyneladende placerer ægteskab mellem samme kønspartnere og heteroseksuelle på lige fod, blev bestået af 366 til 161 og vil nu gå til House of Lords.

Imidlertid stemte 133 Tory-parlamentsmedlemmer imod lovforslaget, herunder to kabinetministre. Konservative modstandere havde indført et ødelæggende ændringsforslag, der krævede, at civile partnerskaber i øjeblikket er den eneste form for ‘ægteskab’, der er lovlig for par af samme køn, bør udvides til at omfatte heteroseksuelle, der effektivt forsinker lovgivningen ud over det næste parlament.

Arbejdet havde lovet at støtte ændringsforslaget, men skiftet i sidste øjeblik, da det blev klart, kunne regeringen miste på ændringsforslaget, og efter de mulige omkostninger ved en sådan ændring blev afsløret. Arbejdstagerens manøvrering understreger svig af krav om, at den samme kønsmislov er begrundet i hensynet til lighed og demokratiske rettigheder.

Statsminister David Cameron støttede lovgivningen som et middel til at afgifte Tory-mærket fra sin lange tilknytning til homofobi. Målet var ikke kun at forsøge at udvide basen af ​​Tory-partiet, hvis medlemskab er faldet fra 1,2 millioner på tidspunktet for Thatcher-regeringen til kun 130.000. Cameron lavede en beregning, som med alle parter blev enige om Billige Moncler Jakke Herre drastiske stramninger, der fremmedgør befolkningens masse, en Tory-tone til homoseksuelle rettigheder kunne få det til støtte blandt en privilegeret del af middelklassen.

Ægteskabelig ligestilling for homoseksuelle er imidlertid i modstrid med Storbritanniens antidemokratiske forfatningsmæssige bestemmelser, der fastlægger Englands Kirke som statsgudstjeneste. Den etablerede kirke og andre religiøse grupper er bittert imod lovgivningen, som også har trukket betydelig modstand fra inden for Tory-rækken . Selv om regningen tillader det samme køn par til at gifte sig lovligt for første gang, er det underlagt mange advarsler. Det tillader især ikke samme køn ægtepar samme pensionsrettigheder som heteroseksuelle par.

Tory backbench-modstandere forsøgte at udnytte sådanne klare uoverensstemmelser med at sabotere lovgivningen og argumenterede for, at lovforslaget var diskriminerende for at begrænse civile partnerskaber med par af samme køn. For at placere modstand besluttede regeringen at undersøge fremtiden for civile partnerskaber. Tal fra Velfærds- og Pensionsministeriet viste, at overfaldet af forskelsbehandling af civilt partnerskab i pensionsrettigheder ville koste op til 4 mia. I offentlige pensionsordninger.

I sidste øjeblik pålagde Arbejdspartiets leder Ed Miliband efter et anbringende fra Cameron Arbejds-parlamentsmedlemmer at modsætte sig ændringsforslaget, som blev besejret med 375 til 70.

Ikke desto mindre har Tory-modstandere opfordret House of Lords til at afvise lovforslaget, med David Burrowes MP, der insisterer på, at det er ret for jævnaldrende at gøre det, da lovgivningen ikke var i partifordementets løfter.

Tory parlamentsmedlemmer taler åbenlyst om en ‘borgerkrig i konservatisme’, hvor Camerons ledelse hænger i balance.

Same Sex Marriage Bill er kun den seneste i en serie af oprør af Tory backbenchers, hvoraf det væsentligste har involveret Storbritanniens medlemskab i Den Europæiske Union (EU).

I et forsøg på at tavle modstandere af EU i Tory-rækker, havde Cameron lovet at afholde folkeafstemning om britisk medlemskab inden 2017, hvis han vundet valgvalget i 2015. Manglende inddragelse af dette løfte i dronningens tale om regeringen s lovgivnings program for året så 130 tory parlamentsmedlemmer tilbage et ændringsforslag fordømmer sin udeladelse.

I sidste uge accepterede Cameron at offentliggøre et udkast til lovforslag, der forpligter det næste parlament til en indgående folkeafstemning. Da dette modsættes af hans liberale demokratiske koalitionspartnere, accepterede han, at dette ville blive taget gennem parlamentet af Tory backbench MP, James Wharton, med støtte fra de konservative ministre.

Tory euroskeptikere, de mest fremtrædende tilhængere af stramning, hævder, at overdreven bureaukrati fra Bruxelles skader den britiske hovedstads konkurrenceevne. De vil normalt have øre for stor forretning på dette, men flertallet af virksomhedernes elite er bekymret over, at en folkeafstemning vil sanktionere den britiske tilbagetrækning og undergrave deres interesser i Europa og globalt.

Nitten virksomhedsledere, herunder lederne af British Industry, Deloitte, Lloyds og andre, har underskrevet et åbent brev, der blev offentliggjort i den uafhængige modsatte bevægelsen.

Under overskriften ‘Vi har brug for at blive i EU eller risikerer at miste op til 92 mia om året’, underskriverne underskrev, at Cameron skulle kæmpe for ‘hårdt at levere et mere konkurrencedygtigt Europa’ og beskytte City of London som ‘Europa’ s globale finansielle center. ‘

Erhvervsledere og politiske kommentatorer har anklaget Cameron for at ofre den ‘nationale interesse’ for at beskytte Tory-partiet mod yderligere blødning af sin støtte i retning af det anti-uafhængige parti i Det Forenede Kongerige (UKIP).

UKIP har gjort betydelige indgreb i Tory-afstemningen i lokale valg og flere Tories har afvist det over EU’s folkeafstemning. I et brev til Cameron, der blev arrangeret af Grassroots Conservative Group, advarede mere end 30 nuværende og tidligere partistyrelser, at flere ville følge, medmindre lovgivningen om ægtefællesforbrydelser blev forladt, ‘eller partiledelsen ændrede sig.’

Cameron blev tvunget til at udelukke krav til en Tory UKIP-alliance ved det næste valg planlagt til 2015, men han undergraves af ledende figurer i sit eget parti. I en inflammatorisk erklæring klagede den tidligere konservative partiformand Lord Norman Tebbit, at Cameron havde ‘fucked up’ over homoseksuelle ægteskab og advarsel om, at lovgivningen kunne føre til en lesbisk dronning på tronen med en arv produceret ved kunstig befrugtning.

Tebbit støttede stiltiende UKIP og sagde, at det var forståeligt, at sidstnævnte var at vinde støtte. Han advarede om, at hvis UKIP gjorde betydelige gevinster i næste års europæiske valg, ‘ved jeg, at der er folk, der er rigelige nok til at engagere sig og finansiere en betydelig kampagne ved et valg.’

Hans trussel understreger det væsentlige politiske formål med UKIP. På samme måde som Tea Party-bevægelsen i USA har UKIP fået bred offentliggørelse af medierne i Storbritannien, selv om de har afprøvet lignende tal til det grønne parti. Dette har gjort det muligt for den tidligere børsmægler og UKIP-lederen Nigel Farage at slå en populistisk stilling, forkaste regeringen som ude af drift ‘toffs’ og udnytte sit eget mærke identitetspolitik, der mester en formodentlig belejret hvid engelsk minoritet ‘taber ud’ til indvandrere og EU.

Polling tal viser, at UKIPs base er overvældende baseret blandt dem i alderen 60 år eller derover, med en højere end gennemsnitsrepræsentation af husejere blandt sine tilhængere. Tidligere havde dette lag været betragtet som en temmelig behagelig del af middelklassen og en ‘naturlig ‘valgkreds for Tories. Men i høj grad afhængig af pensioner og besparelser er disse sektioner ramt af den økonomiske krise og presset på pensioner kombineret med stigende priser.

Hverken UKIP eller nogen af ​​de officielle parter har nogen politikker til at afhjælpe sådanne sociale klager. I stedet søger de at manipulere disse lag som et middel til at køre politik længere til højre for at legitimere yderligere drakoniske angreb på arbejdstageres levestandard og demokratiske rettigheder.

Til dette formål har Cameron inviteret førende euros skeptiker John Redwood til Billige Moncler Outlet at fungere som rådgiver for økonomisk politik. En arch Thatcherite, Redwood er ansat af multinationale investeringsbank, N M Rothschild Sons.

Dette vil ikke være nok til at placere de højeste fløjsnit af den herskende elite. Spekulation er udbredt, at Cameron vil stå over for en ledelsesudfordring inden for måneder. Uddannelsessekretær Michael Gove har udvist sin stilling på Europa. Desuden har forsvarsminister Philip Hammond lagt sin markør og anklager regeringen for at spilde tid og penge på homoseksuelle lovgivninger i modsætning til militære udgifter.