louis vuitton anzug Udnyttelse af din modstanderens vægt mod dem

louis vuitton badehose Udnyttelse af din modstanderens vægt mod dem

De fleste mennesker tænker ikke på, hvor nemt det er at bruge en persons egen vægt og momentum imod dem, når de forsøger at angribe dig. Ved at bruge visse jujitsu-kast kan jeg vise dig, hvordan man skal passe på forretninger. Dette er ikke raketvidenskab men der er nogle vigtige teknikker, der skal overholdes for at få mest muligt ud af hvad jeg fortæller dig.

Den første grundlæggende forståelse er ideen om en korrekt holdning. At være i den rigtige stilling er så vigtigt, at jeg kan fortælle dig fra førstehånds erfaring. Hold dine ben spredt fra hinanden og din kropsholdning god. Du kan ikke gøre en modstander ubalance, når du er ude af balance selv. Det er derfor med jujitsu kaster du er i stand til at påtage sig meget større modstandere. Det er ikke altid den større fyr, der vinder, men den der bruger den Billige Moncler Jakke Herre bedste teknik og praktiserer det godt.

Du ser, at kaste handler om balance og gearing. Og ved hjælp af momentum mod din modstander. Ved at sætte dig selv i den rigtige stilling, som normalt er lavere end den person, du står overfor, sætter du dem i en ulempe. Ved at holde dem ude af balance og reagere på hvad du gør, gør du dem til at gøre, hvad du vil. Bare forestil dig, hvornår der kører fuld fart; du kan bruge denne momentum til at starte et kast. Husk at bruge dine hofter og komme under den anden fyr, når du udfører et kast.

Jeg ved, at disse enkle principper fungerer, fordi jeg har brugt dem før. Jeg husker at have en dronken fyr opkræve mig fra halvvejs over værelset. Det var hans fejltagelse. Jeg var i stand til at få fat i sin udstrakte arm og spinde med hans kropps vægt. Jeg fik mine hofter plantet under ham og væk gik han lige til jorden. Jeg kunne bruge mit eget tyngdepunkt til at forstyrre hans, og jeg tog ham med lethed ned. Derefter var det temmelig meget forbi.

Så praksis at få en ordentlig holdning ved at holde dine hofter centreret under din torso og dit hoved lige. Hold altid hovedet lige. Husk at din krop vil følge dit hoved og du kan ikke kæmpe med nogen, når du kigger ned. Når du bevæger dig, skal du sørge for at bevæge dig i en cirkulær retning for at holde din modstander gætte. Hvis du står stille, er det næsten umuligt at få nogen form for rytme eller nogen form for momentum for dig selv. Så hold dine fødder i bevægelse, men sørg for at du ikke krydser dine fødder. Hold dine fødder adskilt, når du bevæger dig. Hvis du ikke gør det, kan du rejse over dine egne fødder. Det er ingen måde at smide nogen med nogen form for magt eller præcision.

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor:

Lær at gøre kampsport og blandet kampsport

Kampsport er en form for selvforsvarskamp, ​​praktiseret med disciplin i sindet, og i en eller anden form fører det til åndelig oplysning. Den populære form for kampsport, der hersker i dag, er Judo, Karate, Kung Fu, Tae Kwan Doe, Ju Jitsu og blandet kampsport. Hver form for kampsport har deres metode til praksis og disciplin. I dag anses kampsport som sport som brydning og boksning, der vises i turneringer.

Hvad er det hurtigste mest effektive spark af alle kampsport?

Når det kommer til det, er de fleste spark helt ubrugelige i virkelige situationer. Faktisk værre end det, de fleste vil bare give din modstander en chance for at få fat i dit ben og kaste dig til dækket, så de kan smøre dig som en slagter, der tyrker kød.

Sådan forsvarer du dig mod angreb

Teknik for kampsportere og fulde kontaktsportspillere bygger på offensiv og defensiv bevægelse for at score point og forhindre modstanderen i at scorer. Færdigheder i offensiv og defensiv karakter er nyttige til selvforsvar. Det vil give dig en følelse af selvtillid, når du vil vide, hvordan man forsvarer sig mod fjendtlige angreb.

Fremragende, Larry. Tak fordi du tager den nye artikels katalogteknologi og gør det til det maksimale. Jeg opfordrer alle til at fortsætte med at bidrage og bidrage regelmæssigt. Jeg kan attestere, at dette websted allerede er en stærk mappe på mange områder. Kudos til Larry!

Matthew C. Det er fyldt med hyggelige små overraskelser, der gør hele processen med at skrive,

læse og udgive artikler en komplet glæde. Dette er en der kommer ud toppe og slår resten af ​​hænderne ned.

Eric Garner

Jeg gjorde en Google-søgning og kom på tværs af dit websted. Det var Billige Moncler Outlet præcis det, jeg ledte efter og blev eleret for at finde en så bred vifte af artikler. Da jeg lancerer et gratis magasin i en lille by i Florida, ønskede jeg at være så ressourcefuld som mulig, mens jeg stadig kunne give noget indhold, der er interessant og velskrevet. Dit websted har alle variablerne i mixen. Fremragende websted, der rammer alle noter i skalaen slags tale.