louis vuitton bettwäsche UFC 210 fighters stopper

louis vuitton damenuhren UFC 210 fighters stopper

(WIVB) mindre end to måneder kommer professionel blandet kampsport tilbage til Buffalo i første kamp siden 1995. Sidste år løftede staten New York sit forbud mod MMA.

UFC 210 er planlagt til 8. april i KeyBank center med en største jævn kamp mellem Daniel Cormeir og Anthony Johnson for at bestemme Light Heavyweight Championship. Cormier er den nuværende titelindehaver, mens Johnson er rangeret 1 i vægtklassen. De to syntes at komme sammen under et besøg på Nyheder 4, men alle væddemål er slukket, kommer kampen nat.

er seje, vi er hjertelige. Han kommer aldrig til mit hus til familien bar b que men det er alt godt, sagde Johnson med en grin. er en god fyr, vi skal ikke hader hinanden nu. Den 8. april er det, når vi ikke skal lide hinanden i ca. 30 minutter.

nødt til at kæmpe smart, jeg skal kæmpe hårdt og gøre alt, hvad jeg er god til, sagde Cormier. største ting er at ikke blive ramt meget fordi han er en knockout fighter. Med et slag kan han Moncler Outlet afslutte natten, så jeg skal være meget forsigtig, men kæmp min kamp. har været på salg til arrangementet. For at kommentere her anerkender du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår. Kommentarere, der overtræder disse vilkår, herunder brugen af ​​vulgært sprog eller raseri, vil blive forbudt. Vær venlig at respektere andres meninger. Hvis du ser Billige Moncler Outlet en upassende kommentar, skal du flagge den, så vores moderatorer kan gennemgå.