louis vuitton bucket Udvalgte artikler om Philadelphia Naval Shipyard

louis vuitton speedy Udvalgte artikler om Philadelphia Naval Shipyard

Navy Limits Ship Overhaul

Af BARRY FLYNN Daily PressSeptember 18, 1991

Navy ønsker at gøre en nedskaleret $ 400 millioner revision af flyselskabet USS John F. Kennedy på Philadelphia Naval Shipyard, snarere end et mere omfattende projekt på Norfolk Naval Shipyard, en talsmand Pentagon sagde tirsdag. Norfolk Naval Shipyard, der ligger på Elizabeth River i Billige Moncler Jakke Herre Portsmouth, havde været en førende kandidat til arbejdet, sagde senge John Warner, R Va., Som krævede en forklaring på Navy’s valg. Navyets beslutning om at begrænse Omfanget af revisionen skal stadig godkendes af kongressen, sagde Pentagon-talsmand Pete Williams på en pressekonference i Washington. Norfolk Naval Shipyard i Portsmouth og private værfter i området kan alle få et stort arbejde, hvis Philadelphia-anlægget er lukket, da forsvarsminister Dick Cheney anbefalede fredag. Formand James L. Ketelsen på tirsdagens møde i Tenneco-aktionærerne sagde, at han mener, at værftet vil se færre kontrakter om at bygge navyskibe efter 1995. For at kompensere for dette tab af arbejde sagde han, at værftet vil lægge vægt på kontrakter om opgradering af luftfartsselskaber, deaktivering af ældre atomubåde og bygning af kommercielle skibe.

Af Daily Press-medarbejdere rapporterer 11. september 1993

NASA PLANE LANDS UDEN GEAR NEWPORT NYHEDER En enkeltmotorisk NASA-forskningsplan skød til et stop ved Newport News Williamsburg International Airport torsdag efter at landingsredskabet ikke var kommet ned på plads, sagde en talsmand for NASA Langley Research Center. Ingen blev såret. Og ingen ved, hvorfor piloten, den eneste person ombord, blev tvunget ind i ‘gear up landing’, sagde H. Keith Henry, sagde talsmanden. En NASA-gruppe vil undersøge, sagde han. Gibbons regnede ligesom tusindvis af andre værftsarbejdere i dette grusomme hjørne af South Philly, at da Philadelphia Naval Shipyard lukkede sine døre i løbet af det sidste årti, ville intet mindre Moncler Jakke Dame end et mirakel genoplive den stolte arv fra skibsbyggeri disse dokker smedet. Basislukningsplanen blev formelt præsenteret for senatets væbnede tjenesteudvalg tirsdag. Kongressen har kun indtil slutningen af ​​næste måned at acceptere pakken med alle de foreslåede lukninger intakte eller forkastes helt. Sen.