louis vuitton cherry blossom uh ’siger Brent Musburger

louis vuitton tights uh ’siger Brent Musburger

Med 40 skåle i 2015-postsæsonplanen modtog tre hold med 5 7 optegnelser invitationer til forlængelse af deres årstider og tilføjede ammunition til dem, der decry antallet af spil opkaldt efter virksomheder, steder og blomster.

Sportscaster Brent Musburger er ikke et af disse mennesker.

Musburger tjente som gæstens højttaler til borgmesterens frokostmøde på Arthur Outlaw Mobile Convention Center på tirsdag eftermiddag i Mobile. Borgmesterens frokostmøde afholdes hvert år i forbindelse med GoDaddy Bowl. CST onsdag på Ladd Peebles Stadium i Mobile, der matcher Bowling Green (10 3) og Georgia Southern (8 4).

Musburger mindede publikum om, at Billige Moncler Jakke Herre kun fire hold, herunder Alabama, er involveret i college fodbold playoff at bestemme 2015 nationalmester. Som et eksempel på en ikke-CFP skål giver GoDaddy spillere fra Bowling Green og Georgia Southern ‘muligheden for at komme her til Mobile og opleve sydlige gæstfrihed’ mens de spiller foran ‘alle i fodboldverdenen’ på grund af eksponering fra ESPN ’s nationale telecast på en nat fri for andre fodboldspil.

Mens Musburger ikke har sagt ‘Du’ ser live på Ladd Peebles Stadium i Mobile, Alabama ‘på onsdag aften sagde han, at han ville se GoDaddy Bowl hjemme.

‘Jeg tror det’ vil være et af de mest spændende spil på skålplanen, ’sagde musburger.

Mens musburger talte til en skare fyldt med fans fra GoDaddy Bowl holdene, lokale fodbold elskere og område dignitaries og embedsmænd, mange af hans bemærkninger var rettet mod spillerne på holdene. Musburger havde hvert hold stand til at blive anerkendt med en ovation for at åbne sine bemærkninger.

Ud over at anmode om, at spillerne aldrig ‘drikker og tweet’, bad musburger dem om at gøre noget andet for ham.

‘Der er en ting, som jeg vil se i morgen,’ sagde musburger. ‘Når det er over, og du har spillet dine hjerter ud, vil jeg have dig på tværs af banen og omfavne gutterne på det andet hold. Jeg elsker, når jeg ser det. Du kæmper hårdt, du spiller hårdt i fire kvartaler, det er over. Du går til at omfavne den anden fyr og fortælle ham, at du vil se ham ned ad vejen og ønske ham godt. ‘

Musburger fortalte også spillerne at udnytte deres muligheder som kollegiale atleter og påpege, at ‘kun en håndfuld’ ville få en chance for at spille i NFL.

‘Jeg vil minde dig om at det er en meget kort tid fra spilleregionen til den gamle timers genforening,’ sagde musburger.

Musburger lykønskede spillerne med det, de havde opnået, ikke kun for deres hold, men for deres tidligere træner.

‘De gjorde et vidunderligt stykke arbejde med at få nye job til dine hovedbusser,’ sagde musburger. ‘Du tog det tunge løft.’

Begge hold er under ledelse af midlertidige hovedbusser på GoDaddy Bowl. Willie Fritz forlod Georgia Southern for at blive hovedtræner i Tulane, og Dino Babers forlod Bowling Green for at overtage Syracuse s fodboldprogram. Running backs coach Dell McGee for ørne og defensiv koordinator Brian Ward for Falcons har forberedt holdene til Onsdag nat s spil.

Musburger pegede på den tidligere Georgia Southern star Adrian Peterson som et eksempel for spillerne fordi ‘han giver tilbage.’ Peterson modtog en Champion of Life Award på arrangementet. Den fire gang All American running Moncler Jakke Dame back og tidligere NFL ball carrier bruger sin tid nu til velgørende bestræbelser, herunder at arbejde med børn, der beskæftiger sig med taleforstyrrelser, et problem, der plaget Peterson.

Den anden Champion of Life honorees var Acie Campbell, Joseph P. Hand Jr., Randy Patrick, Lee Shirvanian, Siran Stacy, Dr. Samuel Strada og Kermit Stroh.

John Gottfried Memorial Stipendier blev præsenteret for Vaillant Anku fra Rowan County Senior High School i Kentucky og Brian Lett af Baker High School i Mobile.