louis vuitton geldbörse Udseendet af en kriger

louis vuitton kaufen Udseendet af en kriger

Kontakt os, så måske er du syg for de snoede canadiske vintre. Måske er det tid til at svinge syd som gæsene. Og måske, måske, det cubanske turistministeriums brochurer A, den ene med det blå hav, der lapper på uspolerede strande og lysene i Old Havana, blinker A, begynder at se fristende. Hvorfor ikke? du regner med. I betragtning af bargain satser, kan Cuba bare være billetten. Hvor bedre at undslippe den moderne kapitalisms dårlige byrde end det, der peger på den tropiske kommunismes finger?

Der er kun en snag i rejseplanen, kære turist. Hans navn er Anthony Garnet Bryant, og han så snart du ses døde.

Død som dørnål.

Død som gammel mand Lenin i sin uhyggelige grav.

Eller i det mindste spooked til høj himlen.

Det andet du lægger en rød cent i Castro land, er du Tony Bryants sværede fjende. Og noget værre: du er hans mål. ‘Jeg har advaret disse turister gentagne gange,’ sukker han. ‘Repetently. De, der går ned, tager deres liv i deres hænder. Hvis det cubanske folk ikke kan nyde disse hoteller og strande, vil ingen nyde dem.’

Bryant ved lidt om Cuba. Tilbage i 1969, vil han fortælle dig, at han betragtede Fidels rige som løsningen til livet i United States of Whitey. En ende på racismen, den uendelige dope opkræver Manden. Så han tog en .38 revolver og chartrede sin egen flyvning til Havana. Men kommunisterne forrådte Bryant, kastede ham i fængsel og torturerede ham i tolv år. Han vendte tilbage til den velsignede jord i Amerika som et certificeret medlem af Miami ’s defiant eksil samfund. Han foredragte, skrevne memoarer, dabbled i anti-kommunistiske nidkærer, og for et år siden tog op la causa døgnet rundt.

Hans timing var udsøgt. Med den sovjetiske marxisme begravet, har Fidel teetering og voldsomme rygter om en afventende narkotikaregjering mod bror Raul, Castro s paunchy paramilitære eksilfjender trukket sig fra dvaletilfælde og kommandørede overskrifterne. Og til de små Havana-patrioter, der kan recitere sin historie, 54-årige Bryant En ex-drug pusher, pimp og Black Panther A er blevet en mest usandsynlig høvding, regeringen for at buste ham for krænkelser af neutralitetsloven. FBI blustede om bare et sådant perspektiv for måneder siden, men dens probe for Comandos L har det langt efterlod ingen anklager. I efteråret forsøgte føderale anklagere Bryant for ulovligt at have en pistol i løbet af en fjerde juli af Comandos L foray i cubanske farvande. De mislykkedes, latterligt, og sagen udelukkede blot sagsøgte, som nu sender sine hensigter om at falde El Tirano ved at målrette turist resorts, der subsidierer Cuba s sultende økonomi.

‘Jeg føler mig ikke Moncler Sale dårlig, hvis disse mennesker, der støtter min fjende, menneskehedens fjende, bliver såret eller dræbt’, insisterer Bryant stille. ‘Vi’ er i krig. Dette er ikke et spil. ‘Han retter sin officielle Comandos L beret, den ene med sølvstjernen til Justice. Han glider på et par oversize solbriller, og bagved søger hans øjne A, da de alle har sit mærkelige liv A for ærbødig blik gav en sand kriger. Den 6. marts 1969, da en enlig geværer sprængte ind i cockpit af en National Airlines 727 og krævede, at flyet skiftede kurs til Havana. Piloten, bundet til Miami fra New York og cruising på 35.000 fod , var ikke i stand til at argumentere. Især med en .38 revolver til sit tempel.

Tony Bryant var for egen regning ’sort og bitter, bevæbnet, desperat og farlig, i krig med USA.’ Og han tabte, dårligt. En ex-con på 31 var allerede blevet arresteret et dusin gange på anklager lige fra væbnet røveri til narkotikabesiddelse. Lys og følsom, en naturlig musiker, han havde været en god elev under sin ungdom i San Bernardino, Californien uden for Los Angeles. Men han bragte også sin bursdags brud på sine forældre og brugte et år i fosterhjem før vender tilbage til at bo hos sin far og sin nye mormor Bryant slap ud af gymnasiet som junior og på sytten kom til flyvevåben, hvor han blev introduceret til glæden ved at klare heroin. Han blev afladet på nitten og derfra begyndte forbrydelsespiralen . Han tilbragte de fleste af tyveårene bag stænger, led et brudt ægteskab, lavede for lidt penge til at spille jazz sax og fløjte, og blev involveret i San Francisco Bay Area s raske Black Power bevægelse.

Bryant siger at han omledte flyet til Cuba på ordrer fra højere ups i Black Panthers. Hans mandat var at formidle en anmodning om våben til Celia Sanchez, Fidel Castros personlige sekretær og confidante. Således begyndte den voldelige omstyring af White America. Bryant troede at kapre en amerikansk jetfly ville gøre ham til en helt i Cuba, ristet af diplomater , og tildelte sin egen harem. Sådan var den scuttlebutt blandt hans radikale kamrater.

Og da han gik ned fra sit kapte fly, syntes alle elementerne i fantasien at være på plads. En linje militærpersonale mødte ham på asfalten i Havana s Jose Marti Moncler Sale International Airport. Sergenten i arme kastede armene omkring Bryant i en favn frosset for eftertiden med et dusin flashbulbs. Derefter blev kaperen ført væk fra projektørene og ind i skyggerne, hvor to bøffe officerer hammerlocked ham og kæmpede sin pistol væk.

Bryant blev fængslet, hans idylliske forestilling om Cuba stiplede. Kubanske embedsmænd anførte, at flytningen var et forsøg på at stoppe tidevandet af luftpiracy. Han insisterer på, at det var straf for at rane en passager, der viste sig for at være en cubansk dobbeltagent. I begge tilfælde var forsøget ikke længe. Selvom han ikke forstod et ord af sagen. En endog hans domstol udnævnte advokat s ti ordforsvar A blev han dømt til tolv år.

Den eneste detaljerede redegørelse for Bryants tid på Cuba er hans egen: en 432-siders opus udgivet af Fort Lauderdale-baserede Freedom Press International i 1984 under titlen Hijack. Bogen er skrevet i florid prosa, og er et nysgerrig gigantisk kompendium af jailhouse cliches. Bryant kaster sig som en fængslet af ufattelig ånd, som konstant overviger vagterne. Han udleder celler, der er slamret med afføring, og som måske forståeligt nok fører utallige sultestrikes. Han tjener som et fængslet ordentligt og bringer et stabbende offer tilbage fra de døde ved at administrere hjerte massage. Ved hjælp af lidt mere end en tre tommers hacksag undslipper Tony El Americano fra Guanajay, Cuba’s hårdeste pen. Han klarer så at forvirre et mordplot udtænkt af Castro ’s djævelske apparatchiks. Alligevel strejker Bryant poesi og vokser for at slukke kommunismen med den ivrige, han engang har forbeholdt bourgeoisiet. Han finder endog Gud.

Trods hans lange kriminelle rekord blev Bryant frigivet på kaution ved sit næste udseende, efter at en række vidner voucherede for hans gode navn. Mest indflydelsesrige var Tony Cuesta, en tidligere cubansk politisk fange, der havde tjent tid sammen med Bryant. Den ærbødige anti-Castro warhorse og hans sorte amerikanske ven tilbragte de fleste af de næste fem måneder sammen og lavede en serie hyperpatriotiske offentlige fremtoninger omkring Dade County.