louis vuitton gummistiefel UFC s Carvalho slår sig op

louis vuitton keepall 45 UFC s Carvalho slår sig op

Der er et fælles ordsprog i blandet kampsport: Der er sejre og så er der lektioner.

For Antonio (Pato) Carvalho, der slog en tæt split beslutning over Rodrigo Damm ved UFC 154 i november sidste november, gav fordelene ved begge resultater. På den ene side blev han sejr overfor en hård og respekteret modstander. Men Oshawa, Ont., Fjedervægt blev også tvunget til at konfrontere hans egen præstation, en hvor han føler, at han tog trækeren.

Jeg imponerede? Nej, jeg var ked af mig selv, sagde Carvalho til QMI Agency. på samme måde fik jeg mange komplimenter fra andre krigere, der sagde, at de følte, at jeg udførte en fantastisk spilplan og brugte meget god teknik. Det komplimenterer det faktum, at jeg spillede det som en kampkunstner og nogle gange ikke som fan venlig, tror jeg. Jeg fik den side at fortælle mig, at de nød det tekniske aspekt, og så fik jeg fans til at sende mig besked og fortalte mig, at de troede, at jeg kæmpede som en fængsel.

Jeg har henrettet mere? Ja, det burde jeg have. At min beklager, jeg burde have kommet frem oftere. Hvis der er en kritik af mig selv (hold tilbage), og ja, jeg skal stadig finde ud af det. Carvalho-præstationen den nat kunne delvis tilskrives et af højdepunkterne i hans karriere. I udflugten forud for Damm leverede han en strålende knockout mod Daniel Pineda i juli sidste år. Dage før han kom ind i buret med Damm, fortalte Carvalho QMI Agency, at han kæmpede for at give slip på det øjeblik, ved uforvarende at genopleve det, da hans fokus skulle have været på opgaven ved hånden.

tænk da kampen gik på, indså jeg (knockout), at det ville ske, og jeg begyndte at blive frustreret over mig selv, sagde Carvalho. du vil genskabe disse øjeblikke og det er ikke muligt. Igen, det på mig. Jeg skal finde ud af det, før jeg går ud der. Det gør jeg virklig. problemet er en ting, men at rette det er et helt andet spørgsmål. For Carvalho er spørgsmålet helt sikkert ikke teknisk. Han er en velafrundet konkurrent med skarpt slående og højt grappling.

Det er en mental blok, han indrømmede, at han Moncler Jakke Dame har kæmpet med i løbet af sin karriere.

Don ønsker at komme på tværs som utaknemmelige, sagde Carvalho. sandheden er, jeg er meget taknemmelig for sejren. Så skuffet som jeg var med et bestemt aspekt af kampen, var jeg ligesom, vinde. Så, ok, tag en dyb indånding, gå tilbage og find ud af det. Forstå hvad der skete før kampen og under kampen. Den hele proces til at tænke mig på en bestemt måde, det er stadig et slag for mig. Jeg forsøger stadig at finde ud af det.

i UFC har jeg gjort det i over 10 år, og jeg har stadig problemer med at vende det nogle gange, og jeg har altid været sådan. Men jeg er ok med at indrømme det, mand. Jeg skal stadig gå ud der og kæmpe. Hvis fyren slår mig op, lærer jeg den hårde måde, ikke jeg? ingen modstander er villig til at give denne lektion mere end Darren Elkins, som møder Carvalho på underkortet af UFC 158 i Montreal lørdag.

En aggressiv og dominerende mølle vil Elkins spilde ingen tid på at lægge pres på. En sejr til Elkins vil også gøre ham til den første kæmper til at gøre krav på fem lige udfald i UFC fjervægtsafdelingen, og toppe selv divisionskamp Jose Aldo. Måske er det eneste, der forhindrer ham i at blive en navnefighter, at alle hans UFC-vinder er kommet via beslutning.

Carvalho sagde, at han tror, ​​at Elkins vil se for at sende en besked til både UFC messing og 145 pund vægtklassen.

Roligt fik fire sejre mod hårde fyre og lad være ærlig. Mange troede, at han ville miste disse kampe, sagde Carvalho. selvbevidst, også. Han ved, hvor hans sted er i divisionen. Han ved, at han slags på det tidspunkt, hvor han skal udtale sig for at presse igennem. Selvom han fik fire sejre i træk, så kigede han sikkert på mig, og jeg må sætte denne fyr væk. er de farligste fyre derude, sagde Carvalho om Elkins, der flyver under radaren. gør sit arbejde Han den slags fyr. Det der bryder tankegang: Gå til gymnastiksalen, gå på arbejde. Han går på arbejde, og han bliver bedre til det. Carvalho perspektiv, han underdog med alt for at vinde og intet at tabe.

mærkeligt, jeg kæmper med ham, men fortjener jeg virkelig Moncler Sale at kæmpe med ham? Carvalho sagde. folk ville hævde det og sandsynligvis sige jeg tror jeg det er en sejr vinde for mig. Jeg har intet at tabe, mand. Alle tror jeg vil tabe denne kamp alligevel. Lad være ærlig, kigger på den på papir, han ligner den fyr, der burde kunne slå mig.

du kigger på min karriere, ja, jeg havde mine op- og nedture, men jeg gjorde også ting, som folk havde forventet. At jeg ved det aldrig. Du ved det bare ikke. Nogle dage tænder jeg bare og alt for mig er i slowmotion. Så nogle gange har jeg problemer med at komme i gang. Så jeg den slags fyr. Jeg ville ønske jeg var, men jeg er desværre, og jeg forsøger at ændre det, inden jeg forlader denne sport.

OK med nogle fyre, der siger, at du vil tabe, så pludselig trækker jeg noget ud af min røv. Så du ved aldrig. Jeg den slags fyr. Jeg kunne være en teknik væk fra at vinde kampen. Det mig.

Georges St. Pierre (170) mod Nick Diaz (169)

Carlos Condit (169) mod Johny Hendricks (171)

Jake Ellenberger (170) mod Nate Marquardt (171)

Chris Camozzi (185) mod Nick Ring (183)

Colin Fletcher (155) mod Mike Ricci (156)

Patrick Cote (169) mod Bobby Voelker (169)

Antonio Carvalho (145) mod Darren Elkins (145)

Jordan Mein (170) mod Dan Miller (171)

Daron Cruickshank (155) mod John Makdessi (155)

Quinn Mulhern (168) mod Rick Story (169)

Reuben Duran (135) mod George Roop (135)

Den store tre

Krigsordet er forbi. Alt, hvad der er tilbage at gøre, er at kæmpe. Ikke kun vil UFC 158 være en af ​​de mest forventede welterweight titel kampe i UFC historie, det vil også bestemme hakke ordren på 170 pounds. Før Georges St. Pierre og Nick Diaz kaster ned, vil et par udfordrende kampe have en alvorlig indflydelse på de nuværende placeringer. Neil Springer nedbryder de tre største kampe om aftenkort: