louis vuitton handtasche preis UFC 127 Edition

louis vuitton murakami UFC 127 Edition

Jeg hader kysse min søster (og jeg har ikke en søster)

Tegner suger.

Ligesom med Frankie Edgar Gray Maynard kampen, var denne forståelig og ret legitim, men det tager ikke væk fra den dårlige følelse, den efterlader i alle maves pit. er bummed og troede, at han tabte, fansne føler sig kølige, og endnu en gang dømmer kommer ud som et af de vigtigste talepoint fra en høj profil. 149 2 i den endelige ramme. og jeg troede, han gjorde mere også i 2. runde, sikrede dominerende stilling og endnu engang truede med en choker fra Fitch tilbage, men runde 3 var den mest dominerende runde af kampen uden spørgsmål. Mens du kan se kampen igen og sandsynligvis gøre en sag for Fitch at tage det andet, og en dommer tildelt det til ham, har tegningen selv fortjeneste, men det rejser en masse ofte stillede spørgsmål igen.

Skal meningsfulde begivenheder som dette være fem runde hovedbegivenheder? Viser dette yderligere de stærke punkter i et halvpointsystem for dømmende eller behovet for at være mere liberale i, hvordan vi scorer runder i 10 point must-systemet?

Bisping vinder, viser ægte farver

Michael Bisping slog Jorge Rivera ved anden runde stop, men den måde han håndterede sig på før, under og efter kampen var langt mere at fortælle om den mand han er end hans præstation i buret.

Tidligt i ugen spillede den britiske mellemvægt en professionel, jeg stræber ikke over for fornærmende interviewvideo kort mod Rivera, der kommer ud af smug på midtugeens pressekonference. Måske mere end noget andet i denne verden foragter jeg folk, der tror, ​​at de er bedre end andre og handler på den måde offentligt. bag lukkede døre er din egen virksomhed, men har nogle decorum og klasse i offentligheden.

Ved vægten fik Bisping alle huffy og i Rivera-ansigtet og lancerede en række obskeniteter, der indeholdt et ord, som mange fortolker som en homofob slur. Mens jeg ikke tror, ​​det var meningen, at ingen ville have været sur, hvis han kaldte Rivera a, og jeg tror det var den tilsigtede konnotation af ordet, der ikke undskylder brugen af ​​et offensivt udtryk eller resten af ​​hans ranting. Jeg troede du var en professionel og frem for alt Michael?

Midt i den første runde afleverede Bisping et brutalt ulovligt knæ, der sprøjtede Rivera, da begge knæ var på jorden. Dommer Marc Goddard gjorde det rigtige ved at tage et punkt med det samme, men at lade Rivera beslutte at fortsætte var dumt; mere om det senere.

Tilbage til Bisping, efter at han var færdig med Rivera i anden, spurgte han sig ved Rivera-hjørnet og nærmede sig derefter sin modstandere, der søgte undskyldning for sine videoer fornærmelser.

Hvis du er en professionel og du bedre end Rivera, stiger du over de tilsyneladende onde følelser, du har fra de videoer, du stadig beskriver som og umodne og er glade for sejren.

Stop med at gøre undskyldninger og undskyldninger, og giv ikke skyld i Rivera-videoer til dine klasseløse handlinger hele ugen.

Siver Fælder Sotiropoulos, Derails Titel Hopes

Vi alle forventede George Sotiropoulos at køre gennem Dennis Siver og fortsætte med at lave en sag for et titelskud.

Siver havde andre planer på lørdag aften.

Den tyske kickboxer satte Sotiropoulos på gulvet to gange i åbningsrunden og skakede af hvert takedown forsøg, det brasilianske jiu jitsu sorte bælte Billige Moncler Sale lavet i løbet af kampen. Siver takedown forsvar var fremragende og forskellen maker i kampen, som Sotiropoulos havde ingen reelle svar på fødderne, da han kunne komme til sin foretrukne position på lærredet.

Jeg sagde tidligere i ugen, at denne kamp havde en fældekamp, ​​der følte sig til det og blev bevist ret; tabet standser Aussie-momentet døde i vandet og bevæger Siver op en pinde eller to. det gør også Jim Miller kommende bout endnu vigtigere for New Jersey-indfødte, for ikke at nævne Clay Guida Anthony Pettis showdown med hovedet på TUF 13 Finale i juni. Den 1 kæmperposition i lette divisionen er på spil, og en af ​​de tre mænd vil være den første til at bekæmpe den der kommer fra Edgar Maynard 3 med bæltet.

Ved at slå Sotiropoulos og vise godt forsvar, sætter Siver sig op som et rigtigt vildt kort i divisionen; han ligner en meget mere udviklet fighter end den fyr, der blev sprængt af Melvin Guillard, og kunne være en trussel for næsten enhver på dette tidspunkt.

Ebersole Upsets Lytle

Fra den opadgående pegende pil barberede han sig ind i hans brysthår og gennem det spark, der startede den første og tredje runde, forsøgte veteran-nyankomeren Brian Ebersole at gøre sin UFC-debut mindeværdigt uanset resultatet. For den amerikanske, der nu bor og træner heltid i Moncler Sale Australien, har han minde om at forstyrre Chris Lytle og vinde sin første tur i Octagon for at værne om resten af ​​sit liv.

Efter en første runde, der så Lytle stalking den ubehagelige bevægende Ebersole og landede nogle faste slag, Ebersole rokkede Lytle med et massivt knæ i den anden. De fleste normale mennesker ville blive gjort med et knæ sådan, men på en eller anden måde lykkedes Lytle at overleve runden og kæmpe hårdt i den tredje, men til ingen nytte. Ebersole var den mere aktive fighter i den tredje og blev stærk og åbnet et snit på Lytle pande i rundens afslutning for at forsegle forstyrrelsen.

Efter at have erstattet Carlos Condit med kort varsel og fået lidt chance for at vinde denne kamp (ja jeg nyder min krage, tak), var den 47. karriere vinde let den største af den 30 årige karriere. Det sætter også ham op for yderligere muligheder fremadrettet.

Ebersole er tydeligvis lidt af en karakter og en god sejr over en velrenommeret veteran som Lytle kommer nemt og bliver vundet let; mens jeg ikke tror, ​​at han er en kæmper nogen gang snart, fortjener Ebersole et par flere ture ind i Octagon efter hans sejr på lørdag aften.

Aussie Noke tjener Indsendelse af Natten

Mens de fleste af hovedkortet fik mig til at føle sig forurolig og fik mine picks til at se forfærdelige, kom Kyle Noke på en stor måde med en indsendelse af Night-vindende præstation mod Chris Camozzi.

Som forventet var Noke Ground Game den afgørende faktor, selv om det ikke tog lang tid for ham at komme på arbejde. Efter Camozzi landede et par solide spark, klarte Noke, bragte den til jorden og overgik fint til sin modstander tilbage, synkede i choke og fik indsendelsen. Det var hans første sejr på hjemmemarkedet i mere end to år, og en, som han helt sikkert husker.

Det er også Noke tredje stop i tre kampe siden deltager i Sæson 11 af The Ultimate Fighter. At arbejde sammen med holdet hos Jackson er klart at betale udbytte, og denne sejr vil flytte Noke ind i midten af ​​185 pund pakken.