louis vuitton handtaschen gebraucht UFC løfter ubestemt forbud mod reporter Ariel Helwani

louis vuitton handtaschen günstig kaufen UFC løfter ubestemt forbud mod reporter Ariel Helwani

LOS ANGELES UFC har ophævet sit ubestemte forbud mod en canadisk reporter, der blev smidt ud af sin UFC 199-show sidste weekend.

UFC blev ramt med stor kritik fra andre journalister og MMA fans for sine handlinger mod Montreal indfødte Helwani, en af ​​de mest fremtrædende journalister, der dækker blandet kampsport. Fotograf Esther Billige Moncler Jakke Herre Lin og video direktør Casey Leydon blev også udsendt fra Forum med Helwani.

UFC er fortsat foruroliget over Helwani-rapporten, at heavyweight Brock Lesnar nærede en aftale om at vende tilbage til UFC 200, som afslørede planen før UFC kunne annoncere det. Vi respekterer den rolle, som medierne spiller i vores sport og videre, herunder MMAFightings evne til at rapportere nyheder. Vi mener imidlertid, Moncler Outlet at den tilbagevendende taktik, som sin ledende reporter bruger ud over journalistikkens formål. Vi føler os trygge på vores holdning er nu blevet tilstrækkeligt meddelt til SB Nation redaktionelle hold, UFC sagde i sin erklæring.

Målet er, at verdens førende kampsportkampagner er at dyrke interesse for sine idrætsudøvere i verdensklasse og levere til fansne. Vi vil fortsætte med at introducere denne sport og dets atleter til nye fans over hele verden, og vi vil gøre det så ved at arbejde sammen med medier på tværs af alle platforme.