louis vuitton ipad UFC-mesteren Stipe Miocic bærer brorskap af brændehus i The Octagon

evidence louis vuitton UFC-mesteren Stipe Miocic bærer brorskap af brændehus i The Octagon

CLEVELAND De fleste professionelle krigere har ikke en anden dag job, medmindre det er undervisning i samme gym, hvor de træner, men Cleveland indfødte Stipe Miocic er ikke den typiske udøver af blandet kampsport.

Mens træning for at forsvare UFC-sværvægtsmesterskabet, har Billige Moncler Jakke Herre Miocic brandmænd / paramedicinske Moncler Jakke Dame positioner i byerne Oakwood Village og Valley View, og planlægger at forblive på jobbet på trods af kampkampens krav.

‘Det er fantastisk,’ sagde Miocic om at være champion. ‘Det virker ikke engang. Det er bare venskab. Vi har alle hinandens rygter, og de er der for at støtte mig, uanset hvad. Hvis jeg har brug for en fridag, dækker de for mig, eller jeg dækker dem.

‘Det er bare en frem og tilbage imellem os, og de ser mig ikke anderledes. Jeg er måske verdens stærkvægtsmester, men jeg er den samme fyr, der går ind i en blå krave fyr, renser toiletter og mops gulve. Intet ændres, men det er det jeg elsker om det. De vil alle være der for at støtte mig i Boston, og jeg er spændt.

FOTO: Stipe Miocic føler, at han vil bryde UFC-rekord med sejr over Francis Ngannou

UFC heavyweight champion Stipe Miocic (røde handsker) fejrer, efter at han besejrede Junior Dos Santos (blå handsker) under UFC 211 på American Airlines Center i Dallas.

Når Miocic ikke kæmper med brande, arbejder for at redde liv som en paramediker, kæmper inde i Octagon eller træner for en kommende kamp, ​​gør han hvad der kan gøres for at forbedre samfundet.

I løbet af sommeren kastede Miocic den ceremonielle første tonehøjde i Little League Challenger Division turneringen i Parma, og han forbliver aktiv i samfundet som en måde at finde balance på.

‘De er helt to forskellige verdener,’ sagde Miocic. ‘Det er en bestemt 180, men i begge skal du være kølig, rolig, indsamlet under pres, og jeg tror, ​​at de begge arbejder for hinanden.’