louis vuitton keepall 50 Udnytte immunsystemet

louis vuitton handbags Udnytte immunsystemet

Et billigt system til tidligere sygdomsdiagnose kunne spare utallige liv. Det ville også have en dybtgående indflydelse på nationens sundhedssektor, der i øjeblikket spænder under spændende omkostninger. Nu har Bart Legutki, en forsker ved Biodesign Institute ved Arizona State University, pioneret en metode til profilering af immunsystemet ved hjælp af spor tilvejebragt af antistofaktivitet for at spore en enkeltes sundhedstilstand. Arbejdet blev udført i samarbejde med Stephen Albert Johnston, direktør for Instituttets Center for Innovationer i Medicin.

Den nye teknik, kendt som immunosignatur, kan give hurtig, præ-symptomatisk diagnose til en bred vifte af lidelser, fra infektionssygdomme til kroniske lidelser til forskellige kræftformer, der giver det bedste håb for vellykket behandling. Immunosignatur viser også potentiale som et billig alternativ til vaccineevaluering, i øjeblikket en lang og dyr virksomhed.

Som Legutki forklarer, er immunsystemet udsøgt følsomt for enhver ændring i individets sundhedstilstand som følge af infektion eller sygdom, og registrerer disse ændringer gennem subtile udsving i antistofaktivitet. ‘Kroppen har allerede gjort det hårde arbejde at finde ud af, hvad foregår indenfor os, ’siger han og tilføjer:’ Vi skal Moncler Jakke Dame bare fortolke meddelelsen. ‘

Immunignignaturen kan tænkes som et øjebliksbillede af en persons immunsystemaktivitet på det tidspunkt, hvor testen er taget. Prøven involverer en lille blodprøve, der er spredt over et dias, Billige Moncler Sale med et resulterende billede, der vises som en mønster af farvede pletter. Holdet viste at en baseline immunosignatur af antistofaktivitet kunne etableres og derefter sammenlignes med en immunosignatur efter eksponering for en vaccine eller patogen.

I den nuværende undersøgelse blev der observeret et tydeligt forskydning i immunosignaturmønsteret hos både mus og mennesker efter vaccination for influenza. Desuden syntes aktivitetsbilledet at være patogen specifikt, at immunosignaturen for influenza viste et karakteristisk mønster, som let kunne skelnes fra det, der blev frembragt ved eksponering af tularæmi. Gruppens resultater viste sig for nylig i tidsskriftet Vaccine.

Johnston bemærker, at de fleste eksisterende diagnostiske blodprøver, der anvendes til at evaluere værtspatogenrespons, målretter mod en enkelt sygdomskomponent. ‘Med traditionelle tests analyserer du kun immunresponset på meget definerede ting,’ siger han. Dette gælder for eksempel med ELISA, en af ​​de mest populære tests, der ser på et antigen eller en samling af antigener, der er udvundet fra en helhed virus eller andet patogen. Når antigenet er blevet isoleret, spredes det ud på et dias og udsættes for en blodprøve i almindelighed flere mikroliter. ELISA og lignende immunoassays tester antistoffer én efter én og kræver generelt, at det pågældende patogen er kendt i rykke.

Den kemiske binding af antistof og sygdomsantigen tilvejebringer tell-fortællingssignalet detekteret i testen. I tilfælde af forsøg som ELISA anbringes et antigen på en overflade, og et specifikt antistof, der binder til antigenet, påføres. En kemisk markør får antistofantistofparet til at fluoresceres med størrelsen af ​​fluorescens, der indikerer styrken af ​​antigenantistof-binding.

I modsætning hertil tilvejebringer immunosignatur en universel platform, der er i stand til at detektere subtile transformationer over hele antistoffeprofilen, uanset den underliggende årsag. For at opnå dette er en enkelt dråbe blod, der indeholder et individs komplette sæt antistoffer, spredt over en række af 10.000 tilfældige sekvenspeptider påtrykt et microarray dias.

Disse peptidkæder af aminosyrer er i stand til selektivt at binde med antistoffer indeholdt i blod, hvilket afslører immunsystemets fuldstændige aktivitetsmønster under normale betingelser. Mønstret kan derefter sammenlignes med en immunosignatur registreret efter eksponering for et patogen, en vaccine eller En hvilken som helst anden faktor, der fremkalder en ændring i antistofportræt.

Legutki og Johnston understreger, at den tilfældige natur af peptiderne, der anvendes til at sonde antistofflandskabet, er centralt for teknikkens effektivitet. De har fundet ud af, at et bibliotek med 10.000 tilfældige peptider, hver 20 aminosyrer i længden arrangeret på en mikroarray, er tilstrækkelige at sonde det fulde repertoire af antistoffer, der er til stede i blod, estimeret til en svimlende 109 diskrete proteiner.

Resultaterne af undersøgelsen afslørede en karakteristisk immunosignatur hos mus efter vaccination for influenza og vedvarende i 211 dage efter immunisering. 283 peptider specifikke for influenza forøgede deres aktivitet efter immunisering. Senere blev også syv menneskelige patienter testet efter vaccination for sæsoninfluenza og på samme måde vist en karakteristisk immunosignatur, der indikerer aktivering af immunsystemet efter vaccination.

‘Vi spurgte hvilke peptider der var de samme, og som gik op 21 dage efter immuniseringen’, siger Johnston og bemærker, at 30 peptider i de humane forsøgspersoner reagerer konsekvent med antistoffer fra immuniserede mennesker, og responset afspejler graden af ​​antistofaktivitet. ‘Vi kunne fortælle, hvilken af ​​de donorer, der blev testet, repræsenterede dag 21 efter vaccination, og som var dag nul. Så det er en meget effektiv måde at vise, at vaccinen faktisk tog.’

Gruppen, der omfatter biodesignforskere D. Mitchell Magee og Phillip Stafford, har testet metoden på omkring 20 sygdomme, idet de i hvert tilfælde observerer en særpræg signatur.

Mens æra med personlig medicin allerede er i gang med at skræddersy behandlinger baseret på individuelle sundhedsegenskaber, tager immunosignaturet modellen et skridt videre ved at tilpasse diagnostik. Teknologens skønhed er, at ændringer i antistofprofilen måles mod hver enkelt persons unikke basislinje, i stedet for at sammenligne antistofrespons med en enstørrelse, der passer til hele indekset.

‘Et af projekterne i mit center har været at udvikle en måde for sunde mennesker til løbende at overvåge deres helbred på en omfattende måde, så de kan opdage enhver aberration, alt hvad der begynder at gå galt,’ siger Johnston. ‘Hvis vi gør det tidligt, kan vi handle tidligt. Det er også det vigtigste, vi kan gøre med hensyn til sundhedsøkonomi.’

SharePrint denne artikelLær mere omalbert johnston arizona state university kroniske lidelser samarbejde med stephen diagnostisk kraft immunsystem aktivitet.