louis vuitton mützen UF har et andet skud mod en rangeret modstander

iphone hüllen louis vuitton UF har et andet skud mod en rangeret modstander

Statement spil kommer sammen en håndfuld gange i løbet af en college basketball sæson.

For Florida er der ingen bedre tid end nu at forsøge at få et indtryk mod et elitehold.

Før et nationalt publikum, vil nr. 24 Gators være nummer 8 Kentucky i et spil lørdag aften, der skal vise, hvor meget UF er vokset de sidste par uger. Gators er 0 3 mod rangerede hold denne sæson, og fire af deres fem tab (Gonzaga, Duke, Florida State og South Carolina) er kommet imod hold, der for øjeblikket er placeret i Top 25 (FSU blev placeret på det tidspunkt, Florida mistede for Seminoles) .

være et stort gennembrud sejr for os, hvis vi kan få det gjort, sagde florida træner mike white. havde muligheder der. Duke holdt for det meste en anstændig føring, hvis du tænker Moncler Jakke Dame på de sidste 30 minutter eller deromkring af spillet. Men Gonzaga, vi havde en tocifret bly i første Billige Moncler Sale halvdel. Havde en fem point halvtidsled. Vi spillede på Florida State i et godt miljø i et rivaliseringsspil, og vi var lige der. Gators har mistet fem lige til Kentucky, der går tilbage til 2014 SEC Tournament titel spillet, som UF vandt 61 60. Af spillerne på UF roster har kun senior point guard Kasey Hill været en del af en sejr mod Wildcats.

er et godt hold, sagde florida junior point guard Chris Chiozza. atletisk, men det er vi også. Vi er lige så atletiske som dem, så vi kommer til at komme ud og være klar til en kamp. hjalp med at føre Florida til sin tredje lige sejr med 30 eller flere point med en tredobbelt double (12 point, 12 rebounds og 10 assists) i UF 93 54 Missouri i Missouri på torsdag aften. Kentucky er dog ikke Missouri. Styrken er i backcourt, med sophomore guard Isaiah Briscoe, freshman vagt Malik Monk og freshman point guard De Fox.

Fox satte ud Kentucky 90 81 overarbejde vinde over Georgia på Rupp Arena og vil være en spilletid beslutning lørdag aften. På 22,4 point pr. Spil venter Monk at blive den første freshman siden LSU Chris Jackson (1988 89) for at lede SEC i scoring. Monk har lavet en liga høj 70 3 pointers.

kan gøre anfægtede, hårde 3s, hoppe 40 inches og hoppe baglæns og hoppe sidelæns, sagde White. fik evnen til at få det af, når han vil. Vi skal bare sørge for at alle er anfægtede og gøre alt, hvad han gør, gør det svært. Bare gør det svært. Vi skal få ham til at arbejde. Hvis vi virkelig er låst ind og han ikke får en let en, er hans job nr. 1. Vi ved også, at han kommer til at lave nogle hårde. Han har evnen til at gøre det, og vi kan ikke blive modløs. Vi er nødt til at holde kurset, Kentucky har masser af ildkraft offensivt, rangering først i SEC og tredje i nationen på 91,3 point pr. Spil, Wildcats har vist nogle huller defensivt. Kentucky er niende i SEC i scoring forsvar, giver op på 73,2 point pr kamp. Kentucky gik til en zone forsvar efter at have faldet bag 14 2 tidligt mod Georgien, hvilket er noget træner John Calipari sjældent gør.

Vildkatterne har evnen til at vende hold om og komme ud i overgang, i gennemsnit 6,3 stjæler og 15,7 omsætninger tvunget pr. Spil.

i denne er enorme, sagde White. er ottende i landet i offensiv tempo. De tre playmakers i overgang. det er en layup-øvelse, hvis du vender bolden mod disse fyre. Vi skal spille rigtig smart. Vi sætter ikke i nye spil, vi vil ikke have 10 offensive nøgler. Vi skal give os en chance for at forsvare disse fyre begyndte med vores forbrydelse. står over for sin eneste torsdag lørdag turnaround denne sæson i liga play.white tilbragte en sen torsdag aften på UF basketball facilitet, studere film. ved at opbygge en uoverstigelig bly mod Missouri, Florida var i stand til at få sine forretter nogle hvile til lørdag aften matchup.

UF kommer ud af sin mest skævt SEC-sejr siden han har slået South Carolina 75 36 i 2013 og har vundet tre lige ved 30 eller flere point for første gang siden 2006 07 national titel sæson. The Gators har delet basketballen bedre, rejst bedre og forsvaret bedre i løbet af de tre spilstræk. White sagde, at han føler, at Gators er en sikker gruppe på vej ind i den første af to matchups med Kentucky.