louis vuitton neo Udtænkte arrangementer

louis vuitton cake Udtænkte arrangementer

Efterhånden som sneen begynder at rydde, og livet begynder at skubbe det vej tilbage gennem mudderet og mucken på gården i Falt-hjemmet, er der trængsel og travlhed som mænd, kvinder, herre, damer og riddere både kommer til Opgaverne ved hånden. Hr. Jacqueline havde sendt en missiv ud for at se på sin tidligere ekspedition, for at sikre, at Nerys gjorde det gennem vinteren uden hændelse. I mellemtiden er hendes søn ude på gården. Han skulle træne og dømme af det faktum, at han er i hans gear, men han har fundet en bænk til at bosætte sig på, en bog ligger mellem knæene, idet han skrælmer huden fra en pære med en dolk, skærer af stykker af kødet til snack på som han læser.

Selv om en simpel besked kunne have været sendt til gengæld, har Nerys i stedet besluttet at gøre turen ud til Falt personligt. Det er sandsynligvis ikke chokerende, at hun er fuldt pansret og bevæbnet, og ledsaget af mindst en squire af sig selv. Ikke hendes egen hendes egen, men en knyttet til familien. Det er en usædvanlig ting at se hende på at rejse med en anden. Hun er alt for ofte dum eller gal nok til at vove sig selv.

Tilsyneladende er Bastiens næse ikke så langt begravet i bogen, at han ikke hører et par heste i mudderet, når de nærmer sig. Når han nærmer sig at lukke sin bog, sætter ridderen den læderbundne tome på bænken, når han bevæger sig op for at komme op til fødderne. Et svagt smil måske en smirk rører ved hans træk, da han genkender den unge kvinde, der nærmer sig sin squire, og han skiller tilfældigt et andet stykke pære ud for at komme ind i munden. ‘Hullo, Lady Nerys.’ han hilser, bruger ikke herre, han kan vide, at det rangerer hendes nerver, og han nyder at plage hende bare lidt.

‘Hej, hr. Bastien.’ Nerys reagerer, det eneste synlige tegn på, at damen bliver brugt over en herre, er i halvtone-tonen: ‘Jeg kom for at se, om din mor var god.’ I stedet for at vente på hendes squire glider hun ud af hesten og trækker tøjlerne ned over hestens hoved, før hun smider dem til sprængeren og giver ham anvisninger om at gå hestene for at køle dem ned og derefter vand dem.

Peeling af et andet stykke af pæren, Bastien piker en pande. ‘Hun gør det godt nok, formoder jeg. Faderns død i fjor ramte hende hårdt, men hun er mest tilbagelagt. ‘Han indrømmer, at han kaster pæredyret til side og renser af bladet på siden af ​​hans tunika til skede.’ Jeg vidste ikke, at hun havde sendt at se dig. ‘Hun forbereder økonomien for året, og jeg hjælper hende, indtil jeg begyndte at lægge ud af det faktum, at vi skulle lukke et par ting for at trække igennem det nye år og hun sendte mig ud til træne indtil hun kunne mulle over mine forslag. ‘ der er en lille chuckle på det, da han glæder sig tilbage til Nerys, ’synes stadig ikke, at jeg lærte at forvalte, da jeg var yngre og minder mig om det i hvert fald.’

Han tager et øjeblik i betragtning, da han er helt opmærksom på Nerys. ‘Jeg’ m skulle trænes med sværdet, men det bliver kedeligt lige mod en trædummy i gården eller slå på fugleskræmserne. Er du op til en lille øvelse som sommeren i vores ungdom? ‘Spørger han med et smukt lille smil.

‘De er retfærdige forslag, hun ville bare mulle dem over.’ Bastien reagerer, en slæb på hans læbe i modsat retning af hende som han mener. ‘Træner sværd til det tredje hit?’ Spørger han og holder sit våben beklædt Først en, der scorer tre vandhaner på den anden, vinder med andre ord. Ovenfor er Sir Jacqueline kommet fra vinduet for at se ned på gården. Hun havde fået ord af Nerys ankomst og ser samspillet mellem de to ene en søn ved blod og fødsel, den anden datter hun ønskede, hun kunne have haft efter Bastien.

‘Kun til tre?’ Nerys undrer sig, en lys pande blår opad lidt før hun rykker: ‘Hvis du tror, ​​det er alt, hvad du kan stå for tre.’ Hun kigger ikke op, formentlig forventer, at nogen løb for at fortælle Sir Jacqueline om hendes ankomst, hvis ikke hvad der skete. Eller hun stoler bare ikke på at få øje på prisen, det taber ikke.

‘Åh, jeg er sikker på, at vi kunne gå videre, Nerys, men jeg vil ikke have dig til at bruge undskyldningen for den lange tur til dårlig præstation.’ Bastien driller lidt, da han betragter kvinden. ‘Vinteren har gjort dig godt. Jeg mener. Du er vokset og udfyldt og. alle. ‘Han forvalter måske et akvariumforsøg på at flirte eller bare forsøger at fange hende balancen, da der er et lille lunge fra ham, da han forsøger at få den tidlige fordel over hende, når hun er klar.

‘Måske har du det, hr. Nerys.’ Bastien siger, da han føler hanen til sin side, og han bevæger sig rundt for at bringe sit våben til en mere defensiv position. ‘I. godt. nevermind. ’siger ridderen, da han blæser et åndedrag, koncentrere sig om kvinden og hendes blad i stedet for den skønhed, som hun er vokset til i deres tid fra hinanden.

Fra det åbne vindue smager Jacqueline lidt.

‘Jeg er sikker på, at jeg har det rigtige.’ Nerys svarer som hun ser på ham, måler sin holdning og afstanden mellem dem, inden hun går ind for at tage en strejke på sig selv. Hun kan være villig til at handle barbs, men hun er stadig langt mere seriøs over kampene end hun burde være.

Måske for alvorligt. Når Nerys koncentrerer sig, kigger Bastien og når hun kommer ind, går ridderen tilbage og tvinger hende til at nå ud med hendes sværdarm og udnytter den til at bevæge sig hvidt og giver hende et let tryk til rustningen ved hendes midsektion, før han bevæger sig væk for at sætte sig selv og justerer sit sværd i sine hænder. ‘Det er problemet med sikkerhed, det taler for meget af stolthed.’

‘Gør det?’ Nerys lyder ikke for ruffled om ham, der scorer et hit på hende, hun cirkler så rundt og giver ham det samme alt for seriøse udseende. ‘Jeg tror, ​​at stolthed er noget, jeg nogensinde har lidt af. Men måske er jeg simpelthen blind Billige Moncler Sale for det. ‘Hun tager så en anden sving på ham, forhåbentlig denne gang med mindre telegrafering af hendes bevægelser.

Bastien virker mere afslappet i sin holdning, men hun ved bedre end at tro på, at han ikke tager hende alvorligt på trods af hans ord. Det er bevist, at mens hun kan score tapen, er det kun fordi hun skal tvinge hendes vej gennem hans forsvar, når deres sværd flirter igen, og han mener, at hun vurderer punktet. ‘Blind eller chosing at udelade det?’ spørger han hende stille og tester den unge kvindes tanker om sin tro som ridderen forsøger at drage fordel af deres tætte samtale for at retangle deres sværd og endda tally.

‘Blind?’ Nerys undrer sig endnu en gang en pande, der glider opad, før hun bruger skulderen til at skubbe ind i ham, og sværdet vrider for at kvæbe i sit sværd, da hun bruger højdeforskellen i hendes fordel for at begge banker sit sværd fra hånden og forsøger at dumpe ham på hans røv i mudderet så godt. Det er et snavset trick, og det er sandsynligvis chokerende for nogen som hende, som har et ry for at være meget hæderlige i metoder.

Hvis Bastien søgte ulovligt et svar, så får han en i spader, da kvinden arbejder under armen, banker vejret fra ham og adskiller ham fra sit sværd. Fortsættelsen af ​​bevægelsen styrker ham ned og han glider tilbage i mudderet, og han finder at han stirrer på Nerys et øjeblik, før han griner på hende, en omgang af sine læber, som Moncler Sale han anser for hende. ‘En smule mere følelse end du plejer at indrømme, Nerys?’ han begynder at spørge hende, før en ny lyd ekko ovenfra.

Ved vinduet bifalder Sir Jacqueline, hvorvidt det er for søn, tidligere skuespillerinde, eller deres dans er ikke umiddelbart kendt som hun siger kort. ‘Bastien, stop med at dale og vise Nerys til studiet, jeg vil tale med jer begge der.’

‘Ingen mere følelse end jeg plejer at indrømme eller ikke indrømme.’ Nerys svarer, så hendes opmærksomhed bliver trukket op af lyden af ​​Jacqueline’s stemme, hendes sværd løfter, før hun vender om for at holde en hånd ud og tilbyder at hjælpe Bastien til fødderne.

Bastien accepterer hånden, trukket til fødderne med hjælp. ‘Godt at se dig igen, Nerys.’ han tilbyder stille, da han slår noget mudder ud, da han går for at samle sin bog. Tucking det væk, bøjer ridderen med en gestus. ‘På den måde, selvom jeg er sikker på, at du husker, hvor undersøgelsen er.’ Det er en kort gåtur, men de skal klatre op ad trappen til det fornemme område af herregården, inden de kommer til Sir Jacqueline’s kontor.

Kvinden tilbyder et tyndt smil meget et spejl af den ene Nerys tilbud, da han vender hendes rarede ansigt til de to. ‘Jeg forventer ikke din ankomst, Nerys, men jeg er glad for at se dig igen.’ På tværs af gulvet greb hun Nerys ‘underarm først med hilsen en kammerat, før hun trækker hende ind i en omfavnelse, der passer mere til en kvinde, der hilser en kære ven, niece eller barn.

‘Jeg er ved at huske vejen.’ Nerys er enig, men hun følger sin ledning op ad trappen til undersøgelsen alligevel, pauser lige indeni. Hun tilbyder Jacqueline et smil, så en omfavn til gengæld: ‘Det er godt at se dig. Jeg troede at tage chancen for at komme til at se dig igen.’

‘Jeg formoder, at din timing er passende.’ Jacqueline reagerer, frigiver Nerys og bevægelser. ‘Vær venlig at sætte dig ikke, Bastien. Du er mudret.’ Til sejren går den behagelige stol. Bastien ruller øjnene lidt, men nikker. ‘Ja, hr.’ Siger han til sin mor, mens han folder sin arme løst bag ryggen.

Går at tage sit sæde på sit skrivebord, brækker Jacqueline og snørrer fingrene sammen i tankerne. ‘Du har været min squire siden du var 15 år, Nerys. Jeg har set dig vokse, blomstre og blive en fuldvild ridder, en kvinde, jeg kan være stolt af og ringe en søster i arme og elsker næsten lige så meget som min egen søn. ’starter hun.

‘Og du, Bastien, jeg bar dig under mit hjerte i ni måneder, den eneste jeg nogensinde har. Der er intet, jeg ikke ville have ofret for dig, og jeg har altid været stolt af dig, især da du kæmpede gennem sygdom at blive ridderen. ulige som du måske er til tider. Du er i dag. ‘ hun kommenterer før hun anser dem sammen.

‘Er du opmærksom på arten af ​​den aftale, der bragte dig til min tjeneste, og Bastien til tjeneste for din far, Nerys?’ hun spørger hende.

Bastien retter sig lidt op, tilsyneladende lidt stolt af ros fra sin mor, da han smutter lidt på nogle af mudderet på hans side. Og da han lytter til hendes ord, bliver ridderen tankevækkende. Han havde antaget, at det kun var en aftale mellem husene, intet meget mere end det.