louis vuitton shoes Udlændinge blandt os

louis vuitton billiger kaufen Udlændinge blandt os

Den nye EU-forordning mod invasive fremmede arter træder i kraft. Nu går kampen ind på listen over forbudte arter. Den danske pelsindustri, den tyske biobrændstofsektor og de ungarske honningproducenter lægger hårdt vægt på ikke at medtage deres produkt.

EU har endelig vedtaget sin forordning om invasive fremmede arter (IAS), som træder i kraft den 1. januar 2015. BirdLife lykkedes med succes at påvirke teksten, så den kan levere til bevarelse, og vi Moncler Jakke Dame er helt tilfredse med resultatet.

Den nye lovgivning gælder dog kun for en liste over arter af EU-bekymring, så vi skal sørge for, at listen er tilstrækkelig og repræsentativ, både geografisk og taksonomisk. Arter på listen vil blive forbudt fra handel, opbevaring, avl eller frigivelse i miljøet. Desuden skal medlemsstaterne udarbejde handlingsplaner for de prioriterede veje for utilsigtet introduktion og indføre et system med grænsekontrol.

Desværre hører vi, at Europa-Kommissionen kan foreslå en ikke-ambitiøs liste over 50 80 arter, og at meget kontroversielle arter (som rovfisk amerikansk mink eller økonomisk vigtig sort johannesbrænde) vil blive holdt udenfor listen. Som led i vedtagelsen af ​​forordningen kom hovedindvendingen fra dansk pelsindustri, tysk biobrændstof og ungarske honningproducenter. De samme grupper, plus de industrier, der importerer levende organismer (gartneri, dyrehandel) forventes at lobbyere stærkt mod notering af deres begunstigede arter. Vi forsvarer dog en videnskabsbaseret tilgang, hvor miljøpåvirkningen er tilstrækkelig opmærksom; Vi mener, at en liste over mindst 200 arter bør afklares for at tackle 10% af de problematiske arter i EU.

Kommissionen vil offentliggøre sit forslag, der skal vedtages med medlemsstaterne i begyndelsen af ​​2016. Vi vil forsøge at påvirke noteringsprocessen, fordi arter, der ikke er på EU-listen, forbliver fri til at blive handlet, transporteret, opdrættet eller frigivet uden Billige Moncler Sale begrænsninger , og listen vil sandsynligvis ikke blive revideret før 2021. Derfor vil BirdLife Europe og RSPB (BirdLife i Storbritannien) arrangere en række workshops i 2015 for at udvikle en prioriteret liste over invasive fremmede arter.

Dette vil være en mulighed for partnerskabet at fremhæve de arter med de største nuværende eller fremtidige virkninger på biodiversiteten; Derfor vil deltagelsen af ​​alle være nøglen til vores succes. Bliv hængende!