louis vuitton shoes UDTRYKKER DIN INDIVIDUALITET MED DEN NYE VOLVO XC40

louis vuitton keepall 45 UDTRYKKER DIN INDIVIDUALITET MED DEN NYE VOLVO XC40

XC40 ’s’ CMA ‘-platformen er baseret på levering til en lang række fremtidige banebrydende Volvo-kraftværker, herunder tre-cylindrede motorer plus en plug-in hybrid og en fuldt elektrisk version. Købere er dog for tiden begrænset til Svenske mærke s effektive 2,0 liter ‘Drive E’ benzin og diesel enheder. Hvis du ønsker brændstof fra den grønne pumpe, starter rækken med 154bhp T3 varianten, som kun tilbydes med forhjulstræk og et valg af enten manuel eller automatisk transmission. Alternativt er den samme motor tilgængelig med 187bhp i T4-derivatet eller i 247bhp-dække i den øverste T5-variant. Begge disse mere kraftfulde versioner kommer kun med automatisk transmission og 4WD.

Hvad dieselerne angår, går det godt med 148bhp Billige Moncler Jakke Herre D3, som kommer med for- eller firehjulstræk og manuel eller automatisk transmission. Eller der er 187bhp D4, som kun kommer i automatisk 4WD form. Tilgængelige kørselssystemer inkluderer mærket ’s’ Pilot Assist ‘autonom opsætning, som kan styre og bremse for dig på motorvejen.

Det er en interessant kombination af dette. Et svensk mærkeprodukt, finansieret af et kinesisk konglomerat, stilet af en britisk designer og bygget i en hollandsk fabrik. Vi begynder med penmanen, en ung englænder Ian Kettle, der siger at udseendet af denne bil blev inspireret af robotter han var set i sci-fi. I styling denne konkurrent var hans kort at give XC40 sin egen identitet i stedet for blot at gøre det til en XC60 i størrelse. Så mens denne bil deler sin større stablemate ‘ s ‘Thor’ s Hammer ‘LED-forlygter og clamshell-motorhjelm, det får også enestående detaljer som en inverteret frontgitter og coupe-lignende bagstyling.

I et vist omfang var XC40 nødt til at være anderledes, fordi den kører på helt forskellige underlag, en ‘CMA’ (‘Common Modular Architecture’) platform, der ses på en lang række fremtidige små modeller fra Volvo og dets kinesiske forældre Geely. Hvad det betyder her er, at Volvo for første gang har en række tre SUV’er, andre mærker har det også selvfølgelig, Billige Moncler Sale men i dette tilfælde er de tre produkter hver især helt karakteristiske. Det svenske mærke håber, at ‘ vil være betydelig.

Priserne vil sandsynligvis starte med lidt over 25.000 og spænder op til knap 40.000. Der er tre hovedniveauer af trim ‘Momentum’, ‘R Design’ og ‘Inscription’, med plusher ‘Pro’ varianter af hver. Hver version af XC40 er meget veludstyret. Som standard indgår selv ‘Level’ -varianter med indbygget LED-forlygter med valgfri aktiv fjernlys, to zone klimakontrol med et ‘CleanZone’ luftfiltreringssystem, bageste parkeringssensorer, en 12,3 tommer TFT instrumentbinnacle display og 18 ‘legeringshjul.

Hvis du opgraderer til sporty ‘R Design’ trim, får du desuden glatte black styling detaljer, herunder et kontrastfarve sortt tag, plus diamantskåret eller matt sort legeret hjul, del lædersæder og aluminium dash indlæg. Top spec ‘Inscription’ varianter i mellemtiden, nyd fyld læder polstring, en elektrisk bagklap, træ detaljer og en krystalglas gearlever. Som altid hos Volvo er et centralt fokus på sikkerhed. Et autonomt bremsesystem er standardpas og dette system kan specifikt registrere mennesker og dyr. Der er også en ‘Komende Lane Mitigation’ oprettet, der ikke kun stopper dig fra at trække ud i vejen for et modkørende køretøj, men kan også styre dig væk fra en sådan indflydelse. Pilot Assist, Volvos innovative semi autonome kørefunktion, er en valgfri ekstra på hver XC40, som er ‘Kør væk fra vejbeskyttelse og begrænsning’. Og Cross Traffic Alert med bremsestøtte ‘, som advarer dig mod modkørende biler, når du vender ud af et rum.

Volvo mente tydeligt, at for at bryde ind i premium brand-kompakte SUV-segmentet, skulle det tilbyde noget særligt forskelligt fra sine tyske rivaler, så det er præcis det, vi har. Ikke alle vil lide udseendet, men der er ingen tvivl om, at de vil hjælpe mærket med at målrette købere, der aldrig tidligere havde overvejet en Volvo.

Vil disse mennesker passere et premium tysk branded alternativ til at eje denne bil selv? Nå, de klasseledende sikkerhedsstandarder kan være fristende for nogle. Og personaliseringsmulighederne er afgørende for andre. Alt i alt, hvis du leder efter en kvalitetsmulighed, der er lidt mere unik i dette segment, mener Volvo, at det har en bil, der ‘vil interessere dig meget.