louis vuitton shop online UFC-mester Max Holloway ‘må måske træde op’ til letvægt

louis vuitton tasche online kaufen UFC-mester Max Holloway ‘må måske træde op’ til letvægt

Fra at vinde og forsvare UFC fjærvægt division titlen til hans patenterede cupcake fejringer efter at han skærer ned til 145 pund, er Max Holloway ikke genert om sin smag for de sødere ting i livet.

Men på grund af nye vægtskærebestemmelser, der kunne sættes på plads, måtte Holloway muligvis nyde frugten af ​​hans arbejde i den øverste tunge UFC Lightweight division.

de ændrer et par ting rundt, jeg sandsynligvis ikke vil kunne gøre 145, sagde Holloway denne sidste mandag på MMAFighting The MMA Hour med Ariel Helwani. det sker, det sker. Hvis UFC fortsætter med at lave nye regler, må Billige Moncler Jakke Herre jeg absolut være nødt til at træde op. Der kan ikke benægtes det. Men staten Californien kunne forårsage et potentielt vejspærr for den hawaiiske og samoanske fighter.

Californien State Athletic Commission har allerede markeret nogle krigere, såsom bantamvægt contender Marlon Moraes, for anbefalinger til at flytte op en vægtklasse efter vejning ind på kampdagen godt over kommissionsbestemmelserne om at opholde sig inden for 10 procent af den kontraherede vægt.

For øjeblikket mesteren på 145 pund, har Holloway sine øjne på 155 pund divisionen ikke kun for at jagte superfights og et andet bælte, men også fordi han skal.

hundrede og femoghalvfems kommer måske snarere end senere, så vi ser hvad der sker, jeg er en stor dreng for fjervægt, så 155 skal ske, sagde Holloway. eller senere ved vi ikke, hvornår venter vi bare. Men når tiden kommer, kommer den. typisk Holloway mode, er hvad det er, bliver hans telefonkort, hvis han skal flytte op i en vægtklasse.

tid jeg kontrollerer min vægt de i vantro, men jeg kan godt lide, aldrig gået glip af vægt i mit liv, sagde han. ved ikke hvorfor de giver mig en hård tid, Moncler Jakke Dame men medisk, hvis de har reglerne, så har jeg sikkert sikkert fået det på grund af deres regler med (vægt) nedskæringer. Holloway skulle flytte op til letvægtsafdelingen, muligheden for en rematch med Conor McGregor kunne være i hans fremtid, som kunne potentielle kampe med midlertidig mester Tony Ferguson og nr. 1-præsident Khabib Nurmagomedov, hvis sidstnævnte allerede har udtrykt et ønske at falde ned til fjedervægtsafdelingen.