louis vuitton sonnenbrillen Udkast til Screening Assessment Heterocycles

neverfull mm louis vuitton Udkast til Screening Assessment Heterocycles

Indholdsfortegnelse Synopsis1. Introduction2. Identitet af stoffer3. Karakterisering af økologisk risiko4. ETU4.1 Kilder og anvendelser4.2 Mulighed for økologisk skade4.3 Mulighed for sundhedsskader4.3.1 Eksponeringsvurdering4.3.2 Vurdering af sundhedsmæssige konsekvenser4.3.3 Karakterisering af risiko for menneskers sundhed5. Methenamin5.1 Kilder og anvendelser5.2 Mulighed for økologisk skade5.3 Mulighed for sundhedsskader5.3.1 Eksponeringsvurdering5.3.2 Vurdering af sundhedsmæssige konsekvenser5.3.3 Karakterisering af risiko for menneskers sundhed6. Morpholine6.1 Kilder og anvendelser6.2 Mulighed for økologisk skade6.3 Mulighed for sundhedsskader6.3.1 Eksponeringsvurdering6.3.2 Vurdering af sundhedseffekter6.3.3 Karakterisering af risiko for menneskers sundhed7. CAS RN 4174 09 87.1 Kilder og anvendelser7.2 Mulighed for økologisk skade7.3 Mulighed for sundhedsskader7.3.1 Eksponeringsvurdering7.3.2 Vurdering af sundhedsmæssige konsekvenser7.3.3 Karakterisering af risiko for menneskers sundhed8. Usikkerheder i evaluering af risiko for menneskers sundhed9. KonklusionReferenserAppendix A. Fysiske og kemiske egenskaberAppendix B. Eksponering for ETU fra forbrugerprodukterListe af tabellerTabel 1 1. Stoffer i Heterocycles gruppen, der blev behandlet under andre tilgangeTabel 2 1. Stofidentitet for ETUTable 2 2. Stofidentitet for methenaminTabel 2 3. Stofidentitet for morpholinTable 2 4. Stoffidentitet for CAS RN 4174 09 8Tabel 4 1. Supplerende anvendelser i Canada for ETUTable 5 1. Yderligere anvendelser i Canada for methenaminTable 6 1. Yderligere anvendelser i Canada til morpholinsynsynese I henhold til afsnit 74 i den canadiske miljøbeskyttelseslov, 1999 (CEPA), miljøministeren og sundhedsministeren har foretaget en screeningsvurdering af fire ud af syv stoffer, der samlet henvises til i Kemikalieforvaltningsplanen som Heterocycles Group. Disse fire stoffer blev identificeret som prioriteter for vurdering, da de opfyldte kategoriseringskriterier i henhold til CEPA’s underafdeling 73 (1). I 2008 blev mindre end 1 000 kg fremstillet i Canada, og mellem 10 000 og 100 000 kg blev importeret til Canada.

I 2011 blev Billige Moncler Jakke Herre der produceret mellem 100 000 og 1 000 000 kg methenamin i Canada, og mellem 100 000 og 1 000 000 kg blev importeret til Canada i samme kalenderår. Den største anvendelse af methenamin er som et tværbindingsmiddel i phenol- og urinstofformaldehydharpikser og i gummi. Methenamin forbruges under denne proces. En anden anvendelse er som et kemisk mellemprodukt i nitreringsreaktioner til fremstilling af sprængstoffer og ved fremstilling af brændstoftabletter. Kosmetik kan også indeholde methenamin på lave niveauer som konserveringsmiddel. Fødevareemballage kan også indeholde methenamin.

I 2011 blev mellem 1 000 og 10 000 kg morpholin fremstillet i Canada, og mellem 100 000 og 1 000 000 kg blev importeret til Canada i samme kalenderår. Primære anvendelser af morpholin indbefatter anvendelse som et mellemprodukt i fremstillingen af ​​gummimaxatorer, lægemidler, pesticider, optiske lysemidler, antioxidanter og som et industrielt opløsningsmiddel. Det bruges også i lukket vand eller dampsystemer for at forhindre korrosion som et oliefeltproduktionskemikalie og som et opløsningsmiddel og emulgeringsmiddel til fremstilling af voksbelægninger til frugt og grøntsager. indvendige belægninger).

I 2011 blev mellem 1 000 og 10 000 kg CAS RN 4174 09 8 importeret til Canada. CAS RN 4174 09 8 bruges som farvestof til plastmaterialer og genstande, lakker og belægninger. Det er blevet identificeret til anvendelse som farvestoffer i emballagematerialer af polystyren, polycarbonat og polyethylenterephthalat.

De økologiske risici for stofferne i Heterocycles gruppen blev karakteriseret ved anvendelse af økologisk risikoklassificering af organiske stoffer (ERC) tilgang. ERC er en risikobaseret tilgang, der anvender flere metrics for både fare og eksponering med vægtet overvejelse af flere beviser for at bestemme risikoklassifikation. Fareprofiler er etableret primært på basis af toksiske virkningsmetoder, kemisk reaktivitet, internettet afledte tærskler, biotilgængelighed og kemisk og biologisk aktivitet. Metrics, der tages i betragtning i eksponeringsprofilerne, omfatter potentiale for emissionshastighed, overordnet persistens og langtrækkende transportpotentiale. En risikomatrix bruges til at tildele et lavt, moderat eller højt potentielt problem for stoffer på grundlag af deres fare- og eksponeringsprofiler. ERC identificerede de fire stoffer i Heterocycles gruppen som lavt potentiale for at forårsage økologisk skade.

I betragtning af alle tilgængelige bevislinier, der fremlægges i denne udkast til screeningsvurdering, er der lav risiko for skade på organismer og miljøets bredere integritet fra ETU, methenamin, morpholin og CAS RN 4174 09 8. Det foreslås at konkludere, at ETU, methenamin , morpholin og CAS RN 4174 09 8 opfylder ikke kriterierne i CEPA’s paragraf 64 (a) eller (b), da de ikke kommer ind i miljøet i en mængde eller koncentration eller under betingelser, der har eller kan have en umiddelbar eller lang sigt skadelig indvirkning på miljøet eller dets biologiske mangfoldighed eller som udgør eller kan udgøre en fare for det miljø, som livet afhænger af.

Laboratorieundersøgelser viser, at ETU er kræftfremkaldende. Eksponering af den generelle befolkning for ETU kan forekomme fra kosten, herunder drikkevand, som følge af afgrødebehandling med ethylen-bis-dithiocarbamatfungicider, der bryder ned til ETU. Disse kilder til udsættelse for ETU behandles under lov om bekæmpelse af skadegørere som led i Health Canadas vurdering af ethylenbis-dithiocarbamatsvampemidler og vil derfor ikke blive behandlet i denne udkast til screeningsvurdering.

Den generelle befolkning kan blive eksponeret af den dermale vej til residual ETU gennem migrering fra gummiprodukter. Risikoen for menneskers sundhed blev derfor vurderet ved Billige Moncler Sale at sammenligne estimater for eksponering for ETU fra gummiprodukter med niveauerne forbundet med sundhedsvirkninger i dyreforsøg, herunder Health Canadas tidligere etablerede udgangspunkt for kræftfremkaldende virkninger. til menneskers sundhed blev anset for at være lavt.

Generel befolkningseksponering for methenamin kan forekomme ved brug af kosmetiske midler, når det anvendes som konserveringsmiddel, når det anvendes som produkter, der er tilgængelige for forbrugerne og fra dets anvendelse i fødevareemballage. For den generelle befolkning betragtes eksponeringsmarginaler i forhold til kritiske effektniveauer for methenamin tilstrækkelig til at løse usikkerheder i sundhedseffekter og eksponeringsdatabaser.

Eksponering af den almindelige befolkning for morpholin forventes at være begrænset til brugen af ​​et lille antal produkter, der er tilgængelige for forbrugerne, primært hjemme- og autolakker / voks og relaterede auto-plejeprodukter. Morpholin kan også tilsættes til nogle voksbelægningsforbindelser, der anvendes på friske produkter, såsom æbler. Som sådan er der potentiale for diæteksponering for at spore niveauer af morpholin, når overtrukne produkter forbruges. I tilfælde af fødevareemballagebrug er morpholin ikke en væsentlig kilde til eksponering af kosten. Der er også potentiale for eksponering fra desinfektionssprayer. Health Canada (2002) har tidligere udført en sikkerhedsvurdering af anvendelsen af ​​morpholin i voksbelægninger anvendt på æbler og fastslået, at en sådan anvendelse ikke udgjorde en risiko for mennesker. For den generelle befolkning anses en sammenligning af niveauerne af morpholin, som forbrugerne kan blive udsat for med de kritiske effektniveauer i laboratorieundersøgelser, for at være tilstrækkelige til at løse usikkerheder i sundhedseffekter og eksponeringsdatabaser.

CAS RN 4174 09 8 kan anvendes som farvestof i fødevareemballage, selvom det ikke forventes at migrere fra emballagematerialet. Da eksponering anses for ubetydelig, anses risikoen for menneskers sundhed for at være lav.

På baggrund af de oplysninger, der fremlægges i denne udkast til screeningsvurdering, foreslås det at konkludere, at ETU, methenamin, morpholin og CAS RN 4174 09 8 ikke opfylder kriterierne i CEPA’s paragraf 64, litra c), da de ikke kommer ind i miljøet i en mængde eller koncentration eller under forhold, som udgør eller kan udgøre en fare i Canada for menneskers liv eller sundhed.

Det foreslås at konkludere, at ETU, methenamin, morpholin og CAS RN 4174 09 8 ikke opfylder kriterierne i afsnit 64 i CEPA 1999.

1. Indledning I henhold til § 74 i den canadiske miljøbeskyttelseslov fra 1999 (CEPA) (Canada 1999) har miljøministeren og sundhedsministeren foretaget en screeningsvurdering af fire ud af syv stoffer, der samlet henvises under Chemicals Management Planlæg som Heterocycles Group, for at afgøre, om de udgør eller kan udgøre en risiko for miljøet eller for menneskers sundhed. Disse fire stoffer blev identificeret som prioriteter for vurdering, da de opfyldte kategoriseringskriterier i henhold til CEPAs afsnit 73, stk. 1 (ECCC, HC [modificeret 2007]).

De øvrige tre stoffer (anført i tabel 1 1 nedenfor) blev overvejet i ECCC 2016a, Health Canada 2016, i økologiske stoffer og tærskelværdier for toksikologisk bekymring (TTC) baseret på tilgang til visse stoffer identificeret som værende af ringe betydning for både menneskers sundhed og miljøet. Som sådan bliver de ikke yderligere behandlet i denne rapport. ERC beskriver et stofs fare ved hjælp af nøgleværdier, herunder tilstand af toksiske virkninger, kemisk reaktivitet, fødevareweb afledte interne toksicitetstærskler, biotilgængelighed og kemisk og biologisk aktivitet og vurderer den mulige eksponering af organismer i vand- og terrestriske miljøer på basis af faktorer, herunder potentielle emissionshastigheder, overordnet persistens og langtrækkende transportpotentiale i luften. De forskellige beviser er kombineret for at identificere stoffer, der berettiger yderligere evaluering af deres potentiale for at forårsage skade på miljøet eller som en lav sandsynlighed for at forårsage skade på miljøet.

Mens de fire stoffer, der behandles i denne udkast til screeningsvurdering, kollektivt benævnes Heterocycles gruppen, mangler de tilstrækkelige ligheder, som ville understøtte en gruppemetode for eksponering, fare og risikokarakterisering; Deres anvendelses- og / eller risikoprofil blev således vurderet uafhængigt af risiko for miljøet og menneskers sundhed. Vurderingen af ​​hvert stof danner sit eget kapitel nedenfor.

Denne udkast screening vurdering omfatter overvejelse af oplysninger om kemiske egenskaber, miljø skæbne, farer, anvendelser og eksponering. Relevante data blev identificeret indtil juli 2016. Empiriske data fra nøgleundersøgelser samt nogle resultater fra modeller blev brugt til at nå frem til konklusioner. Når det er tilgængeligt og relevant, blev oplysninger fremlagt i vurderinger fra andre jurisdiktioner taget i betragtning. Tilgangen omfatter brugen af ​​tidligere etablerede udgangspunkt for sundhedseffekter for stofferne ETU og morpholin fra henholdsvis Health Canada’s PMRA og Food Directorate. Derudover blev internationalt vurderingsarbejde og udgangspunkter vedtaget for methenamin fra europæiske vurderingsaktiviteter under Det Europæiske Kemikalieagentur (EChA).

Denne udkast til screening blev udarbejdet af personale i CEPA’s risikovurderingsprogram ved Health Canada og Environment and Climate Change Canada og inkorporerer input fra andre programmer inden for disse afdelinger. ERC-dokumentet var underlagt en ekstern peer review og en 60-dages offentlig kommentarperiode. Mens eksterne bemærkninger blev taget i betragtning, er det endelige indhold og resultatet af udkastet til screeningsvurdering fortsat ansvaret for miljø og klimaændring Canada og Health Canada.

2. Identitet af stofferStoffet 2 imidazolidinethion, der almindeligvis er kendt som ethylentiourinstof (ETU), heri betegnet ETU, er et organisk kemikalie, der tilhører en stofgruppe kendt som heterocykler (PubChem 2015). Oplysninger om stoffets identitet af ETU er opsummeret i tabel 2 1.