louis vuitton österreich UFC 117 forudsigelser

louis vuitton kollektion UFC 117 forudsigelser

Cassie er en blandet kampkunstner med over fem års studier. Træning primært i Sydkorea, hun har sorte bælter i Taekwondo, Hapkido og Muay Thai kickboxing. En stolt canadisk fra Roberts Arm, Newfoundland, hun arkiverer for The Crossfire fra Seoul, Sydkorea.

I dette filbillede er Michael McDonald lykønsket af Muhammad Ali og Mike Tyson efter at have vundet K 1 USA 2004 Nordamerikanske Grand Prix Championship titel.

Wiseman: Uanset at begge kampe har modtaget størstedelen af ​​deres sejre via knock out, vil Dos Santos tage det uden tvivl i første runde ved at banke ud som normalt. Når man kigger på de færdigheder og de krigere, som Dos Santos helt har nedrevet i sammenligning, ville det være overflødigt at selv tænke for et sekund, at Nelson står en chance.

Wiseman Prediction: Junior Dos Santos via første runde knockout. KO af Dos Santos tidligt medmindre han bliver skødesløs.

Sniper Prediction: Junior Dos Santos via knockout.

Matt Hughes (45 7 0) VS Ricardo Dog Almeida (12 3 0)

Wiseman: Med Hughes styrker at være takedowns og wrestling, er det ikke ligefrem et ideelt oprettet for ham at gå imod en 3. grad BJJ fighter med et fantastisk spil. Sikker på, hvis du skal se på oplevelsen og virkeligheden hos hvem Matt Hughes er, kan du gå tabt i fakta om hvad hver fighter bringer til ottekant. Hughes er en fremragende fighter, men dette var fighteren for ham at tage på. Almeida vil tage dette via indsendelse.

Wiseman Prediction: Ricardo Dog Almeida via indsendelse.

The Black Sniper: Ingen af ​​disse fyre har et godt slående spil, men matcher noget jævnt med undtagelse af det grundlæggende spil.

Sniper Prediction: Ricardo Dog Almeida via indsendelse.

Clay Carpenter Guida (26 8 0) VS Rafael Dos Anjos (14 4 0)

Wiseman: Med denne kamp op er Guida i problemer. Han kan lide at holde sig til sine modstandere, veje dem ned og trætte dem ud. Hans brydning og udholdenhed har gjort Billige Moncler Jakke Herre det muligt for ham at bruge denne kampstile og for at lykkes i de fleste af sine kampe. Desværre har Dos Anjos Jiu Jitsu i sin baglomme, som vil udgøre et problem for Guida. Guida vil uden tvivl starte på sin sædvanlige måde, hvor han lukker afstanden mellem ham og Dos Anjos, tag den til maden, men Dos Anjos skal kunne modvirke hans Jiu Jitsu-færdigheder for at trække en indsigelses sejr.

Wiseman Prediction: Rafael Dos Anjos via indsendelse.

The Black Sniper: Clay Guida er en af ​​de fyre, der kommer til at kæmpe de fleste gange, men hvad angår hans modstander ved han ikke, hvad han er imod. Han skal ikke kun gå ud og kæmpe hårdt, men at have en kampplan for at kæmpe mod nogen som Rafael Dos Anjos, som har et fænomenalt spil. Guida minder mig om djævelen, som har endeløs lungekapacitet og et ticker-sæt til kun et hurtigt tempo. Ler bliver nødt til at holde denne kamp på fødderne, prøv at dominere kun ved jorden og pund efter måske at tage Dos Anjos ned. Han skal huske, at han kæmper mod en southpaw, så lad os håbe, han har ændret sig siden Diego Sanchez-kampen. Rafael Dos Anjos er en komplet fighter med ikke dårlig standup, men stor Jiu Jitsu på jorden. Hans spark evne er god nok til at få ham forbi og hans sydpaw holdning vil give Guida nogle problemer. Rafael Dos Anjos med en sejr ved indsendelse.

Sniper Prediction: Rafael Dos Anjos via indsendelse.

Jon Fitch (25 3 0, 1 NC) VS Thiago Bull Alves (22 5 0)

Wiseman: Dette bør være en interessant kamp op, delvis fordi det er en hævn kamp, ​​men også fordi Alves hasn kæmpede i et år, da han tabte mod GSP, hvem er også ansvarlig for at give Fitch sit eneste tab siden oktober 2005. Begge krigere er ændret siden deres tidligere kamp for 4 år siden, hvilket vil øge hastigheden og teknikken i kampen, men Fitch vil stadig komme ud sejrrige via beslutning. Alves vil være i stand til at holde længere og forsvare sig bedre denne gang, men han er stadig ingen kamp for den velafrundede Fitch.

Wiseman Prediction: Jon Fitch via beslutning.

The Black Sniper: Dette vil være en kamp, ​​som alle vil forudse. Thiago Alves har ikke været i kamp i nogen tid, men garanteret, at han har arbejdet på hans grundspil for at kunne dominere John Fitch.

Thiago bør begynde at holde sine albuer tættere på hans ribben, hvilket giver et meget strammere forsvar. Hans grundspil er ikke så overlegen som John Fitch, men vil hjælpe ham med at vinde kampen, hvis han holder den stående. John Fitch er ret komplet i sit spil, men ikke en hård hitter som Thiago Alves. Fitch skal tage Thiago ned og holde ham nede for at kunne vinde og dominere kampen. Fitch vil ikke gerne holde denne kamp stående, for da ville kampen være i Thiago Alves favor. Alves ved enstemmig beslutning.

Sniper Prediction: Thiago Alves via enstemmig beslutning.

Anderson Spider Silva (26 4 0) VS Chael Sonnen (26 10 1)

Wiseman: Sonnen er fantastisk, når det kommer til konstant pres, men han har ikke et grundspil. Alle hans tab siden 2004 har været via indsendelse, hvilket er hvordan han vil miste denne. Silva vil gøre sit sædvanlige minut med størrelsen på Sonnen og diktat derefter alt derfra. Sonnen vil forsøge at holde sig aktiv og være aggressoren, men du kan ramme nogen, som bevæger sig som Silva. Hans bestræbelser vil være forgæves, da Silva trækker en anden sejr over under indsendelse.

Wiseman Prediction: Anderson Spider Silva ved indsendelse.

The Black Sniper: Først og fremmest, lad mig sige, at det føles godt at dele mine tanker her igennem

MMA Crossfire. Jeg nyder virkelig hype og taler i pre- og postinterviews. Nu er Chael Sonnen en god kæmper, men han er ude af Anderson Silva Moncler Jakke Dame ligaen. Alle har normalt en spilplan for deres modstander, når klokken ringer. Sonnen vil blive frustreret over Silva show sejlsport, glemme sit forsvar og blive fanget med en uortodoks slag. Hvis det går til jorden, ønsker Chael ikke at lade Silva komme op eller ud af krogen, men vil forsøge at jorden og pund og arbejde for at sende ham. Jeg kan ikke se det gå til jorden i meget lang tid, men Silva vil komme tilbage på hans fødder og dominere kampen stående. Den glatte Silva ser altid imponerende ud i hans kampe, bortset fra når han viser både lidt mere end sædvanligt, hvilket gør det alt for kedeligt for seerne at se. Hans unikhed og være uortodoks vil forvirre og frustre Sonnen. Det vil tage Sonnen ud af sit spil og gøre det mere sandsynligt at blive fanget med noget fra Silva. Dette vil være en god test for Sonnen og give ham placering som for at være blandt de bedste UFC-gladiatorer. Sodden vil have sit ansigt fyldt på natten af ​​UFC 117 med næver og knæ. Dette vil stoppe i 3. runde, og Silva holder sit bælte.