louis vuitton taschen ebay UFC stjerne tilbage i lyse spotlight

louis vuitton men bag UFC stjerne tilbage i lyse spotlight

PHILADELPHIA Ronda Rousey forblev stille, da hun pegede fra ringen mod WrestleMania-logoet, der hang i spærrene.

Uden at sige et ord, gjorde MMA det klart, at hun signalerede sin wrestling debut på WWEs underskriftsbegivenhed. Rousey vil have sit WrestleMania-øjeblik, og hun får en i april.

Hun har allerede behersket et aspekt af pro wrestling booking: The Wave. Hun forsøgte at narre til fans, at hun ikke ville blive vist i søndagens Royal Rumble i Philadelphia med sociale medier indlæg fra et film sæt Colombia. Rousey, der har en rolle i action-thrilleren ‘Mile 22′, løj også til TMZ på en lufthavn i sidste uge, da hun sagde, at hun ikke ville vende hjem fra at filme til februar.

Men da den kongelige Rumble slog ned med vinderen Asuka fejrer i ringen og flankeret af WWE-mestere Alexa Bliss og Charlotte Flair, slog templets Rousey ’s’ Bad Reputation-song gennem arenaen og sendte fans tilbage til deres pladser.

Den ‘Rowdy’ ene er nu en fuldvandet WWE stjerne.

Selvom hun nægtede at officielt kalde det afsluttes på en MMA-karriere, har hun alle hendes sidste kamp for UFC, den forfremmelse, der gjorde hende til en superstjerne til kassen, og genererede godkendelsesaftaler, der gjorde hende til et husstandsnavn uden kampsport.

Fremover vil hendes fremtid blive behandlet på WWE’s flagskibs ‘Raw’ show i Philadelphia mandag aften og så sparer hun den 8. april dato i New Orleans for WrestleMania. ‘Dette har været en drøm for mig siden jeg startede MMA, og jeg spurgte Rowdy’ Roddy Piper, hvis jeg kunne få sit navn. Dette har været en drøm for mig siden mig og alle mine veninder, alt, hvad vi ville gøre hver aften, sidder og kigger Billige Moncler Jakke Herre sammen sammen. ‘

Rousey wrestling tag holdet bør være en stor sejr for begge parter.

Rousey har ikke kæmpet siden hun ramte et 48 sekunders tab for Amanda Nunes og lavede en $ 3 millioner pung på UFC 207 i december 2016. Hun holdt sig i spotlight i en vis grad med små roller i film og en stint som holdtræner i genstart af ‘Battle of the Network Stars.’

Der er kun så meget råd man kan tilbyde Tootie, Potsie og Six før der er faldende afkast på interesseniveauet for en tidligere UFC-fighter.

Nu kan den 30-årige Rousey nu forblive relevant og omsættelig i tegneserieverdenen af ​​falske kampe uden at smide en ægte slag. Selvom der er meget rigtige skader på skriptudstillingerne, kan Rousey have mere kontrol over hendes fysiske aktivitet i et koreograferet miljø.

Aftalen var en øjeblikkelig smadre. Rouseys udseende genererede overskrifter på berømthed og nyhedswebsteder over hele verden.

‘Når det er sagt, appellerede hun til mere end bare de hardcore UFC-seere, så hvis de kan få de mere afslappede seere, der bestilte sine kampe for at lave kontakten, så vil de have noget,’ sagde Powell.

WWE, der rapporterede omsætning på 186,4 millioner dollars og overskud på 21,8 millioner dollar i 3. kvartal, banker på Rousey for at øge sagging ratings og netabonnementer. WWE sagde ved lanceringen i 2014 kunne det have mellem 2 millioner og 4 millioner abonnenter på 9,99 dollar i måneden. Billige Moncler Sale Virksomheden annoncerede omkring 1,5 millioner betalte abonnenter pr. 30. september 2017. WWE frigiver sit næste sæt af numre den 8. februar.

WWEs 25-års jubilæumseksempel sidste uge af ‘Raw’ udgjorde i gennemsnit 4,53 millioner seere i de tre timer, der viser det største publikum for en episode siden 30. marts 2015. Rousey kunne bygge videre på det seere.

Hendes langsigtede kontrakt kommer på en kritisk tid for WWE. Firmaets tv-rettigheder er op i 2019, og Sports Business Journal rapporterede, at WWE-direktører allerede har mødt med netværk og digitale virksomheder, herunder Fox, CBS og Amazon. WWE vil lave omkring 180 millioner dollars fra sin NBC-aftale i 2017, sagde SBJ, og det eksklusive forhandlingsvindue slutter om foråret.

Hvor mange netværk vil gerne rulle ud Rousey på upfronten?

WWE afviste at gøre Rousey eller nogen ledere som chefforhandler Paul ‘Triple H’ Levesque til rådighed for interview på mandag. UFC præsident Dana White sagde Rousey vil aldrig kæmpe igen for virksomheden.

Den tidligere UFC-bantamvægtmester sagde, at hun ikke bare planlægger cameos ved store arrangementer.

Så hvordan man bruger hende?

Rousey stod især ved siden af ​​Dwayne ‘The Rock’ Johnson, da de kæmpede for den skurkløse Triple H og Stephanie McMahon i et segment på WrestleMania i 2015.

Rousey optrådte også hos WWE ’s Mae Young Classic med tre af hendes ‘Four Horsewomen’ stabsmedlemmer og konfronteret tre af WWEs største kvindelige brydere. WWE har skubbet kvindelige atleter, der er værd at betale lige som mændene de sidste par år, og har nu nok talent til at give dem pletter i traditionelle mænds kampe som Hell in a Cell og Sunday’s first women’s Royal Rumble.

WWE wrestler Bayley sagde flere kvinder har blomstret med forfremmelsens udviklingssystem, NXT, introduceret af Levesque.

‘Endelig da NXT wrestlers endelig begyndte at deltage i WWE, kunne vi alle sammen sætte det sammen og lave magi,’ sagde hun. ‘Det har været lang tid at komme. De har ventet på en kvinders revolution. ‘

Rousey kunne lede hendes Horsewomen igen eller genoptage sin rivalisering med Triple H og McMahon og ringe op The Rock for at få det godt på et hold. The Rock and Rousey deler en agent, hvilket skaber muligheden for en stor penge kamp.

Den 45-årige Johnson sidste kampede i en konkurrencedygtig kamp mod John Cena på WrestleMania i 2013.

‘Der er mange måder at markedsføre Ronda Rousey på. Jeg tror, ​​at hendes kærlighed til brydningsbranchen og den sizzle, der følger med den til WWE, er noget, hun er meget interesseret i, ’siger veteran WWE-annoncør Jim Ross. ‘Jeg tror ikke, det er et payday spørgsmål så meget som det er et nyt eventyr.’