louis vuitton trunks and bags Udlændinge overvejer at arbejde i Mexico

billige louis vuitton taschen Udlændinge overvejer at arbejde i Mexico

Mexico er et land med store kontraster og enorm skønhed. Ikke alene er det rig på historie, men det har nogle smukke turistområder og nogle af verdens mest spektakulære strande. Mexico er i Nordamerika og er omgivet af USA mod nord og Guatemala og Belize mod syd og Mexicogolfen i øst.

Det er ikke billigt at bo i Mexico, men det koster meget mindre end det ville bo i Canada eller USA. Der er rapporter fra den amerikanske ambassade i Mexico City, at der er omkring 1000.000 amerikanere, der bor i Mexico. Der er også tilsyneladende omkring 500 000 canadiere, der bor i Mexico, i hvert fald på deltid. Jeg har også hørt rapporter om, at man kan leve behageligt i Mexico på omkring $ 25.000 t0 $ 30.000 for en enkelt person, eller $ 30.000 til $ 35.000 for et par år om året i mange dele af Mexico.

Udenlandske mennesker flytter til Mexico af en række grunde, nogle professionelle, nogle personlige og nogle for en kombination af begge. Man behøver dog at huske, at flytte til et fremmed land kan være skræmmende og ikke altid så glamourøst, som du måske vil Billige Moncler Jakke Herre have det. Det er vigtigt at huske at leve i Mexico ikke er som at bo i Canada eller USA. Hvis din motivation for at flytte er lige omkring billigere leveomkostninger eller vejret, så tænk omhyggeligt herom, også hvis din eneste oplevelse at bo i Mexico har været på badebyer eller turistmål.

At bo i Mexico er meget forskellig fra at tage på ferie til Mexico. For at kunne tilpasse sig livet i Mexico skal du være fleksibel og tilpasningsbar. Du skal have eventyr i dit liv, og du skal virkelig gerne kulturen og folket, for at kunne tilpasse sig livet i Mexico. Som helhed er livet i Mexico meget langsommere end USA og Canada. Tingene kan tage meget længere tid at få gjort end det du er vant til, og du kan finde ud af, at ting, der er lovet, ikke altid leveres på den lovede tid. Dette kan være frustrerende for dem der ikke er vant til dette. Men når du accepterer, at dette er den måde, tingene virker Moncler Jakke Dame i Mexico og ikke forsøger at bekæmpe systemet, skal du kunne justere.

Sikkerhed i Mexico er ofte en bekymring for dem, der overvejer at flytte til Mexico. Der er historier om, at mennesker bliver myrdet og problemer omkring kriminalitet; Det ser imidlertid ud til, at størstedelen af ​​disse forbrydelser er narkotikarelaterede. De mexicanske folk som helhed er ekstremt varme, venlige og gæstfrie. De fleste af dem vil få dig til at føle sig velkommen og hjælpe dig, hvor de kan. I slutningen af ​​dagen gør traditionerne, kulturen og folket i Mexico et fascinerende sted at besøge og arbejde.

Mexico spiller en central rolle i den globale minedrift, hvad angår indtægter, reserver og produktion. På grund af det er et land, der er rig på mineralreserver, har det tiltrukket nogle af de største udenlandske og indenlandske investeringer i minedrift, og det giver en enorm mulighed for mineudvandrere. Hvad man behøver at huske er, at som med ethvert land er der en proces, som du skal følge for at kunne arbejde i Mexico. Allo ‘Expat Mexico havde nogle interessante oplysninger og tips til rådighed for dem, der ønsker at arbejde i Mexico. Ved accept af den komplette ansøgningspakke vil Institutt for Indvandring (INM) analysere sagen og udstede en endelig beslutning om 30 til 45 dage. Ansøgningen er godkendt, og medarbejderen vil have 90 dage til 6 måneder (afhængigt af hvert tilfælde) for at komme frem for det mexicanske konsulat med jurisdiktion over bopælsstedet for at anmode om visum. Visum udstedes i 3 til 4 dage fra tidspunktet ansøgningen indleveres til konsulatet.

af indvandringsstatus fra besøgsstatus til arbejdsstatus

En udenlandsk medarbejder kan konvertere hans eller hendes indvandringsstatus fra en besøgsstatus til arbejdsstatus, mens han forbliver i Mexico. Medarbejderen kan være til stede i Mexico, mens ansøgningen om arbejdstilladelse behandles; dog skal medarbejderen vente, indtil ansøgningen om arbejdstilladelse er indleveret til INM for at kunne begynde arbejdet. I disse tilfælde skal medarbejderen, når ansøgningen om arbejdstilladelse er godkendt, gøre personlige udseende hos INM for at få sit FM 3-indvandringsdokument.

De vigtigste typer af mexicanske beskæftigelsesvisumkategorier er som følger:

A) FM 2 Visa ‘For udlændinge, der har familieforbindelser med Mexico eller har arbejde i landet over 5 år;

B) FM 3 Visa ‘For udlændinge, der skal betales lokalt, importerer husholdningsvarer eller overføres til Mexico med familiemedlemmer.

En mexicansk virksomhedssponsor er forpligtet til at udarbejde en ansøgning om arbejdstilladelse på vegne af medarbejderen. Ansøgningen om arbejdstilladelse indleveres til Instituto Nacional de Migracion (i Mexico. Når ansøgningen om arbejdstilladelse er godkendt af INM, sendes godkendelsesmeddelelsen til udlændingen, så han / hun kan ansøge om visum på konsulatet med jurisdiktion over sit sædvanlige opholdssted.

For at kvalificere sig som sponsor af en FM 3 arbejdstilladelse, er de grundlæggende krav til det mexicanske selskab og erhververen som følger:

1. Den mexicanske enhed skal være behørigt registreret i Mexico og bevis for, at alle selskabsskatter er betalt

2. Medarbejderen skal have relevant erhvervserfaring sammen med en universitetsniveau grad. I stedet for en universitetsgrad skal erhververen have betydelig erhvervserfaring.

Meksikanske virksomhedsdokumenter krævet for arbejdstilladelse

Den sponsorerende spanske arbejdsgiver skal fremlægge følgende dokumenter:

1. Kopi af vedtægterne og ændringerne

2. Bevis for betaling af kvartalsafgifter.

3. Kopi af den juridiske repræsentant ID.

4. Letters of support underskrevet af den juridiske repræsentant.

Home Company Corporate Dokumenter

Ansattes hjemmefirma skal udføre et notariseret brev, der bekræfter den ansattes foreslåede stillingstitel, jobopgaver og arbejdsplads i Mexico. Dette brev skal have en apostille eller mexicansk legalisering anbragt.

en. Et originalt universitetsbevis eller transkript eller notariseret fotokopi af medarbejderuddannelsen / transkripsioner med en apostille anbragt.