speedy louis vuitton preis Udskift tørretumbleren med en gammel

louis vuitton monogram tuch Udskift tørretumbleren med en gammel

Udskift tørretumbler med en gammeldags tøjlinie

Kurateret af Susanne Efterlad en kommentar

Tørre dit tøj udenfor på en tøjlinje kan spare dig ganske lidt penge og er lettere end du måske tror. Ja, jeg taler om den gode gode gammeldags metode til at hænge dit tøj på en tøjlinje for at tørre. I løbet af det sidste årti eller to er det blevet noget sjældent. Faktisk forhindrer mange udviklinger og endda hele byer dig nu i at hænge dit tøj udenfor for at tørre. Det er en skam, især når man hopper over tørretumbleren har en hel del fordele, herunder at være bedre for miljøet.

Jeg elsker bare lugten af ​​luft og soltørret tøjvask. Der er intet andet som. Intet stofblødgøringsmiddel eller duftplader kan komme tæt på den lugt. Dit tøj vil også se bedre efter udtørring i solen. Sunshine er en meget kraftfuld pletfjerner og vil få dine hvide hvidere. Desværre vil det også falde farve over tid i mørke tøj, så lad det ikke være længere end du har brug for.

Den største grund til at bruge en vaskeri linje er, at du vil spare lidt penge over tid. Lad os starte med det indlysende. Din tørretumbler bruger en smule strøm. Denne effekt bruges ikke, hvis du tager et Billige Moncler Jakke Herre par minutter at hænge fugtige tøj udenfor. Forresten har hængende tøjvask det svært eller arbejdskrævende, som man måske tror. Bare tag dem udenfor, pin dem på linjen og lad luften gøre resten. Efter det er det bare et spørgsmål om at tage det ned, folde eller hænge dit tøj og sætte dem væk (noget du stadig skulle have brug for med tørretumbler alligevel).

Du skal også huske på, at tørretumbler er nøjagtigt billige. Ved at bruge yoru tørretumbler mindre (eller slet ikke), vil det vare meget længere og dermed afsætte køb af en ny. Dette alene tilføjer ganske lidt til dine samlede besparelser. Men det stopper ikke, hvor der afstødes en smule varme, og i de varmere måneder må dit klimaanlæg løbe længere og sværere at kompensere og føje til din strømregning og dermed de samlede omkostninger ved at køre den tørretumbler.

Jeg er sikker på at du har bemærket, at tørretumbler er nøjagtige blid på tøj og slid på dem over tid. Det medfører selvfølgelig, at du ofte skal købe nye klæder. Selvfølgelig kan det være sjovt, men det kan også koste lidt ekstra penge over tid (som du kan spare ved at hænge dit tøj ud for at lufttørre og dermed være i stand til at bære dem meget længere.

Er alt dette tilføjes for at tyde på, at du skal smide din tørretumbler ud? Selvfølgelig ikke. Men jeg håber, at de ovennævnte punkter inspirerer dig til at genoverveje at bruge det til alt. For eksempel er lagner og håndklæder let at tørre. Stram nogle garn over en plet i baghaven og hæng dem ud for at tørre. Næste kan du give tørre dine hvide ud i solen en chance. Jeg er sikker på, at du vil blive imponeret over solens pletfjerning.

Du kan også overveje at få et lille tørrestativ, som du kan bruge enten inde eller ude afhængigt af vejrforholdene. Brug den til skjorter og bluser samt sokker og lignende. Stativet bruger ikke meget plads og er let og let at bevæge sig. Best af alt det vil holde dit tøj se deres bedste længere.

En anden god måde at spare på vaskeri og være mere miljøvenlig er Moncler Udsalg at lave din egen vaskesæbe. Her en opskrift på min favorit hjemmelavede vaskemiddel. Det renser såvel som noget kommercielt produkt og er hurtigt og nemt at lave. Jeg kan også lide denne nemme hjemmelavede vaskemiddelopskrift. Giv begge et forsøg og se hvilken du foretrækker.

Sidste 5 artikler tilføjet af SusanneQuinoa Ernæring Fakta Dette er hvad der gør det sådan en sund mad 21 juli 2010 Her er hvordan man laver frosne frugter Smoothies 17 juli 2010Sundhedsfrugt Smoothies Forkæl dig i en af ​​disse i dag 9 juli 20107 Tips til at skabe en frugal Måltidsplan, der virker for dig og din familie 29 december 2009 er avocado en frugt eller grøntsag? 19. november 2009

Filed Under: Business MarketingMy mission er at give en velafrundet tilgang til alle områder af at holde et hjem og give et sted for dig, mine læsere, at stemme din mening og dele opskrifter og tip med hinanden. Find mig hos Hillbilly Housewife.