taschen von louis vuitton kaufen UFC heavyweight udfordrer Francis Ngannou bashes Trump

louis vuitton bettwäsche UFC heavyweight udfordrer Francis Ngannou bashes Trump

Præsident Donald Trump, UFC heavyweight Francis Ngannou faldt nogle valgord om lederen af ​​den frie verden.

Ngannou, der levede i Kamerun for det meste af sit liv og vil kæmpe for den tyngdefulde titel på lørdag aften mod Stipe Miocic på UFC 220, talte ærligt om hans reaktion på Trump-brugen af ​​ordet for at beskrive afrikanske lande.

virkelig forstyrre mig, og jeg tror, ​​at Trump er dette lands skam, sagde Ngannou. verden rundt ser på Amerika som en model, som et eksempel for at se deres land for at få tingene til at fungere.

af de andre præsidenter, mange mennesker som Martin Luther King, ligesom Barack Obama, har de arbejdet igennem, og i dag ved du, at en fyr som denne kommer her og tricks folk som om de tyrker lidt trist, bare fordi han har penge. Vi giver ikke penge om penge. Alle vil bare have håb om sit liv. Livshistorie giver ham et unikt perspektiv på emner relateret til indvandring og afrikansk diaspora.

Han levede i Kamerun indtil 2013, da han forlod det vestafrikanske land og indvandrede til Paris, Frankrig, hvor han endte med at leve på gaden, før han tog MMA Billige Moncler Sale op og hurtigt voksede som en af ​​de mest skræmmende tungveje på planeten.

Han var også åbenlyst om sociale spørgsmål før han fordømte racisme og slaveri af vestafrikanske indvandrere i Libyen efter at han havde slået ud Alistair Overeem sidste år på UFC 218.

Fighters i UFC har aldrig været aktivt afskåret fra at tale om politiske problemer, så det er usandsynligt, at der vil være nogen konsekvenser for Ngannou at tale hans sind.

Kommentarerne kontraster kraftigt med UFC-præsident Dana Whites synspunkter, som talte til støtte for Trump ved den 2016 republikanske nationalkonvention og forsvarede præsidenten i et radiointerview med Boston Herald på onsdag.

fortæller dig, siger han nogle vanvittige ting og gør nogle vanvittige ting, sagde White. en af ​​de mest opståelige mennesker, jeg nogensinde har behandlet i virksomheden. Faktum. HALL DETALJER SUNDHEDSPRODUKTER

Der var nogle skræmmende nyheder vedrørende sidste weekend kort i St. Louis, der dukkede op her, da Uriah Hall detaljerede de sundhedsmæssige problemer, der holdt ham ude af sin kamp med Vitor Belfort.

Hall blev kritiseret af White for ikke at lægge vægt på kampen og gjorde et Instagram Live Q, hvor han forklarede, hvad han gik igennem i løbet af den vægtskære, der fik ham til at trække sig ud af kampen.

Det var ikke smukt.

meget miscommunication af hvad der foregår, sagde Hall. tror jeg punked ud. Jeg vil helt sikkert undskylde over Billige Moncler Sale for Vitor og hans lejr, jeg ved, at det suger at gå igennem alt det og så ikke kæmpe. Jeg har været der, men for pladen, jeg gjorde vægt, jeg har bare undladt at gøre det til skalaen. sagde, at han led en skade under træningslejren, som gjorde det svært at gøre vægt, men gjorde hvad han kunne for at forklare, hvor grimt situationen var kommet dagen før kampen.

var selvfølgelig på hospitalet, og det var nok den mest dramatiske oplevelse jeg nogensinde har haft, sagde Hall på Instagram. mener jeg var i og ud af det. Jeg var bevidst, men jeg var bevidstløs. Jeg vidste hvad der skete, men jeg kæmpede over det, jeg stansede.

tror jeg havde et lille anfald og samtidig et lille hjerteanfald. Mine nyrer var bare ikke gode. OCTAGONEN

Som sport er MMA ikke så populær i Schweiz. Volkan Oezdemir mener dog, at hvis han vinder sin lette heavyweight titel kamp med Daniel Cormier på lørdag aften, kan det ændre sig. Sporten var ikke så populær i Irland før Conor McGregor, så hvem ved det? Måske har han ret. Da han blev spurgt om, hvorvidt han mener, at han nogensinde kunne fange Roger Federers popularitet, skønt Oezdemir bare grinede og slap en emphatic. UFC trottet ud af kvindernes bantamvægtskamp Amanda Nunes for en udvalgt gruppe medier på torsdag eftermiddag. Vi har mere på det senere, men det var meget klart, at Nunes er desperat til at kæmpe med Cris Justino. Hun insisterede på, at der fra torsdag eftermiddag ikke var tilbud på bordet. Kan UFC bare rette dette allerede og få denne kamp til at ske? Nunes ønsker det, vi vil alle have det, bare betale Cyborg nok til at få det til at ske UFC meddelte, at det vil afholde en pressekonference fredag ​​med UFC 222 overskrifter Frankie Edgar og fjervægtsmester Max Holloway, samt UFC 223 headliners Tony Ferguson letvægts konge og Khabib Nurmagomedov. Begge kampe skulle være ild, men det store spørgsmål er, om de annoncerer fredag, at den officielle lette champion Conor McGregor bliver strippet af sit bælte. De burde, og følelsen omkring UFC 220 kamp uge er, at de vil.