Buffalo Sabre kæmper

Buffalo Sabre kæmper

Jeg ved ikke om dig, men jeg ville betale for at se John Scott jage Phil Kessel omkring en isbane og forsøge at fange ham. Det ville være som scenen med Rocky jagter hønsene, medmindre jagten kun ville ende, da Scott faldt til isen som en faldet statue, som King Kong fra Empire State Building, udmattet og uopfyldt. Han ville ligge der, hans bryst hævede sine kinder rødt. Kessel kunne sprøjte ham med is, kaste ham for at sikre sig, at han levede, uanset. John Scott kunne ikke fange Phil Kessel på en skøjtebane, hvis du gav ham en lasso og et vægtet net.

Det gjorde det latterligt, da Scott, Buffalo s 6 8, 270 pund monument til Milan Lucic, forsøgte at hoppe 6 0, 200 pund Kessel ud af en faceoff i den tredje periode af Toronto s 5 3 sejr i en præ sæson spil søndag nat. Det kom efter en meningsløs kamp mellem marginale spillere på det foregående skift, hvor et barn ved navn Corey Tropp i det væsentlige blev banket ubevidst af Leafs ekstra Jamie Devane; den større Devane sagde Tropp spurgte, men en besked måtte sendes, som historien går.

Så blev Scott sendt ud af Sabers træner Ron Rolston, og Leafs træner Randy Carlyle, der var en grinende vejleder for mange en slagsmål, sendte ud Kessel-linjen i et forsøg, han sagde, for at tømme den. Koden angiveligt dikterer, at en håndhæver ikke kæmper med en stjerne, så det ikke sker for dig.

Men Scott forsøgte alligevel, hvis enten inkompetent eller uden hele hans hjerte i det, og Kessel slashed ham og kom væk. Kessel cirklede rundt for et andet mere ondskabsfuldt skråstreg, som var overdrevet; han kom ind i hans anden hockeykamp, ​​og han fik en lille fyr ved navn Brian Flynn. Alle andre kæmpede eller kæmpede, herunder målmændene, selvom Ryan Miller sandsynligvis bedre udveksler konkurrerende filosofier. Ingen brød en hånd med en uerfaren slag, som var heldig.

Og Toronto s David Clarkson fik selvfølgelig hoppet ud af bænken. Det tog nogle til at gøre den værste natbeslutning, og han vil få 10 spil suspension for at starte sin syvårige kontrakt, hvor han skal tænke over det.

Toronto Maple Leafs David Clarkson (71) ser op midt i en kamp med Buffalo Sabers i løbet af tredje periode NHL præ sæson handling i Toronto søndag 22 september 2013. CANADIAN PRESS / Frank GunnThe tunge ting har været spyd omkring NHL i hele sæsonen. Edmonton Oilers er tilsyneladende på markedet for en tungvægt, efter at Vancouver Canucks tog kører på dem i et pre season-spil på lørdag aften; Dale Weise gik efter den uendeligt mere dygtige Taylor Hall ’s hoved, mens Zack Kassian svingede sin pind på en unaturlig og farlig måde og slog center Sam Gagner’ s kæbe.

(Måske forsøger Kassian ikke at slå Gagner i kæben, men han svingede enten sin pind med den hensigt at såre den fyr, der lige havde undgået sit hit, eller han har hele balancen på et segl på skøjter. gå med valgmulighed A, selv og tro på en tung suspension er berettiget. Der er Canucks fans, der naturligvis hævder, at det var en Guds handling, mens Oilers-fansen er uskadige deres machetes, når de ikke forbereder sig, hvis de skal spille center selv. Så ja, hockey er tilbage.)

I New Jersey fjernede Islanders heavy Brett Gallant og Devils counterpart Krys Barch hinandens hjelme, næsten delikat, som egern, der har fundet vej gennem postsporet. Dette undgår den nye to minutters mindre for at fjerne din egen hjelm og bevise at livet vil altid finde en vej. Det var altid en dømt regel, da to ekstra minutter hver for mænd, hvis arbejde indebærer færre end 10 minutter om natten, er ikke meget afskrækkende.

Der er selvfølgelig noget rod i kampene hver forårstid; ofte er det kids eller minor league lifers forsøger at vise træneren noget for at bevise at de har brug for. Der var fire kampe i et Flames Senators spil i sidste uge i Saskatoon; Calgarys Matt Stajan kæmpede endda ingen, der hedder Michael Sdao , og fortalte calgary herald s Kristen Odland, ’selvfølgelig prøver alle at lave et navn for sig selv og forsøger at få et job i verdens bedste liga. Det er hockey.

Det er ja. David Clarkson kan have kostet sit hold i en sæson, hvor det sandsynligvis bliver nødt til at kæmpe hårdt for at vende tilbage til playoffs, men i det mindste kæmper klogt, han er en hockeyspiller, der kæmper, snarere end en fighter fastgjort til skøjter.

Toronto Maple Leafs goaltender Jonathan Bernier (højre) hammere Buffalo Sabers goaltender Ryan Miller under en slagsmål i tredje periode NHL præ sæson handling i Toronto søndag 22 september 2013. CANADIAN PRESS / Frank Gunn (Han vil også skade Torontos allerede klaustrofobiske selvfølgelig, da de betaler ham selv som han ikke spiller, og med forsvarsman Cody Franson, der stadig holder ud, var der allerede tale om, at bladene måske må bære 20 eller 21 spillere i stedet for 23. Til tider. Kessel kunne også blive suspenderet. Hvis ikke for den første kamp, ​​hvor Tropp forsøgte at bevise sig ved at kæmpe, savner Clarkson ikke de første 12% af sæsonen.)

Men håndhævere hindrer ikke angreb, så meget som de bare kæmper med andre håndhævere. Da Boston Marc Savard led sin karriere som defineret hit fra den ubesværede Matt Cooke, blev Milan Lucic den frygtelige hulkingstjerne, der løb over Ryan Miller i 2011, der førte Buffalo til find sig en john scot; den store dårlige Bruin, der slog kamp om syv gange året Savard var skadet, havde kæmpet 27 gange i de tre årstider, før det kombinerede, og hvem har ødelagt karriere med sine næver, ikke kun på rosteren, men på isen. Han var den fyr, der leverede passet.