Bullies kan lande en punch

Bullies kan lande en punch

FIL I denne 26 juli 2017, filbillede, Rep. Joe Kennedy, D Mass., Smiler på Capitol Hill i Washington. Kennedy, barnebarn af Robert F. Kennedy, vil give den demokratiske reaktion på præsident Donald Trumps stat for Unionens tale. (AP. FIL I denne 26 juli 2017, filfoto, Rep. Joe Kennedy, D Mass., Smiler på Capitol Hill i Washington. Kennedy, barnebarn af Robert F. Kennedy, vil give den demokratiske reaktion på præsident Donald Trumps stat for Unionens tale.

Trump advarer om indvandrings fare.

Så meget til tale: Trump på hot mic.

Trump tegn ordrer for at holde Guantanamo.

MATTHEW DALY, Associated Press WASHINGTON (AP) Stigende aktiekurser under præsident Donald Trump har øget investorporteføljer og virksomhedernes overskud, men har ikke lettet de økonomiske bekymringer for middelklassefamilier, Massachusetts Rep. Joe Kennedy III sagde tirsdag aften i det demokratiske svar på Trumps første statsadresse.

Ved at opfordre amerikanere til at afvise ‘kaoset’ i Trump-æraen skitserede Kennedy også en demokratisk vision, der lover en ‘bedre aftale for alle, der kalder dette land hjem’.

Demokrater støtter en højere mindsteløn, lønlov for medarbejdere og overkommelig børnepasning, blandt andre prioriteter, siger Kennedy.

‘Vi vælger pensioner, der er opløsningsmiddel, handelspagter, der er retfærdige, veje og broer, der ikke rystes væk, og god uddannelse du har råd til,’ sagde han i en tale fra en erhvervsskole i Fall River, Massachusetts, engang produktionscentret kæmper nu med høj arbejdsløshed og andre problemer.

Kennedy, 37, en treårig kongresmedlem og barnebarn af tidligere advokat Robert F. Kennedy, har argumenteret for, at demokrater skal fokusere på de økonomiske bekymringer for arbejderklassevælgere, der boltede partiet i 2016-valget.

Fall River, der er hjemsted for mange blue collar workers, ‘har konfronteret sin andel af storme,’ sagde Kennedy. ‘Men folk her er hårde. De kæmper for hinanden, de trækker til deres by.’

I en tydelig henvisning til Trump sagde Kennedy, at ‘mobber kan lande et slag’ og efterlade et mærke, men at de aldrig ‘har formået at matche styrken og ånden af ​​et folk forenet til forsvar for deres fremtid.’

I et hårdt rammende tale for en politisk nyankomne, beklagede Kennedy en tilbagekaldelse af borgerbeskyttelsesbeskyttelse og noterede sig forslag, der retter sig mod muslimer, transpersoner og andre.

Trump administrationen ‘er ikke’ rettet mod de love, der beskytter os, de er rettet mod selve ideen om, at vi alle er værdige til beskyttelse, ’sagde Kennedy.

Trumps optegnelse er ‘en bekæmpelse af vores højeste amerikanske ideal: troen på at vi er alle værdige, vi er alle lige og vi tæller alle i vores loves og vores leders øjne, vores Gud og vores regering,’ sagde Kennedy.

Den rødhårede Kennedy blev valgt til Parlamentet i 2012 og vendte familien tilbage til kongressen to år efter Rhode Island Rep. Patrick Kennedy, søn af Joe Kennedy IIIs store onkel Ted.

Kendt for det meste for hans berømte efternavn er Kennedys valg blevet kritiseret af nogle som tone døv på et tidspunkt, hvor seksuel chikane af kvinder og Black Life Matter-bevægelsen er i spidsen for amerikansk politik. Taler uden et jakkesjakke foran en genopbygget bil og et entusiastisk publikum forsøgte Kennedy at desværre den tirsdag ved at citere MeToo-bevægelsen og erklærede, at ‘Black lever sagen.’

I et nøgle til ‘Dreamers’ bragte de 700.000 unge indvandrere her som børn og nu her ulovligt, talte Kennedy på spansk som han sagde Dreamers er en del af Amerikas historie og lovede, at demokrater ikke vil gå væk fra dem.

Kennedy sagde, at Trump og hans administration var ved at bryde et centralt løfte om Amerika, at alle vil blive behandlet lige under loven. Han beskyldte forvaltningen af ​​’rart’ at appraisere amerikanerne ‘værd og afgøre’, hvem der gør skåret og hvem der kan forhandles væk. ‘

Under ledelse af Trump og kongresrepublikanerne ‘er bombarderet med et falsk valg efter det andet,’ sagde Kennedy. ‘Kulminearbejdere eller enkeltmødre. Landdistrikter eller indre byer. Kyst eller hjertet.’

Demokrater ‘Vælg begge,’ sagde Kennedy.

Et tidligere fredskorps frivilligt, Kennedy var en assisterende distriktsadvokat i to Massachusetts distrikter, før han blev valgt til kongressen. Han har fokuseret på økonomisk og social retfærdighed i kongressen og har foreslog på vegne af erhvervsskoler og samfundskollegier og kæmpet for spørgsmål som transgenderrettigheder og ægteskabsrettigheder.

Kennedys tale var et af flere demokratiske svar. Elizabeth Guzman, en af ​​de første latinere, der blev valgt til Virginia House of Delegates, leverede et spansk svar, mens den tidligere demokratiske præsidentkandidat Bernie Sanders talte om Facebook Live og Rep. Maxine Waters, D Calif., Talte om BET.