Bumgarner ramte hårdt i foråret debut

Bumgarner ramte hårdt i foråret debut

San Francisco Giants ‘Madison Bumgarner (40) går ud af mounden efter at være taget ud af manager Bruce Bochy, til højre i løbet af det andet indspilning af et forårstræningsbaseballspil mod Oakland Athletics, tirsdag den 3. marts 2015 i Mesa, Ariz (AP Photo / Darron Cummings) MESA, Ariz. (AP) World Series MVP Madison Bumgarner blev ruvet op i sin udstillings debut, og Marcus Semien ramte et par hjemløb, da Oakland Athletics åbnet deres nye forårstræning hjemme ved at slå den mester San Francisco Giants 9 4 tirsdag.

Bumgarner opgav fire løb i 1 2 3 innings, hvilket gav Semiens to run skud i den første. Den høje venstrefløj blev mærket til fem hits og slået ud to.

‘I øjeblikket er jeg ikke bekymret for resultater,’ sagde Bumgarner. ‘Det handler om at få min krop tilbage i rytmen for at lave pladser og konkurrere. Du vil gerne få fyre ud, men det handler mere om at få min arm i form.’

Bumgarner ledede Giants til titlen i oktober sidste år og gav kun en runde i 21 innings mod Kansas City.

‘Vi så alle postseasonen, han havde,’ sagde Semien. ‘Vi var interesserede i at se, hvordan han så ud. Jeg var ivrig efter at gå derude. Vi var på forsvaret først, og det hjalp.’

Oakland nybegynder Ben Zobrist tredoblet og fordoblet, og Craig Gentry havde også to hits for A ’s. Billy Butler tilføjede en offerflyvning.

Adam Duvall homered og Casey McGehee kørte også i et løb for San Francisco.

Two-time Cy Young Award vinder Tim Lincecum også pitched for Giants, hvilket giver et løb og et hit i en inning. Han slog ud to og kastede et par vilde baner.

Patrick Venditte, som kan pitche med begge arm, har to ud til A, s mod en højre hånd og en mod venstre hånd. ‘Jeg var så vant til det,’ sagde han. ‘Nogle dage vil det være helt rigtige brugere og nogle dage kan det være alle lefties. Det er ikke noget jeg stoler på.’ Giants: Selvom Bumgarner sagde, at han ikke var bekymret for resultater, viste hans konkurrencedygtige karakter. ‘De bad mig om at gå derude for en anden inning, og jeg var glad for at gøre det, især efter den første indgang,’ sagde han. ‘Jeg ønskede at gå ret skibet.’ . Giants manager Bruce Bochy sagde en yngre Bumgarner ville have været ked af det. ‘Han er modnet i den henseende,’ sagde Bochy. ‘Han ved, at hans job er at komme ind her og gøre dig klar til sæsonen.’

Atletik: Brad Mills, en Mesa indfødt, pitched i sin hjemby stadion for første gang om 12 år og havde sine forældre, kone, børn og bedste venner i tribunerne. ‘Det bragte igen minder,’ sagde Mills. ‘Jeg talte til nogle af mine gymnasier om det. At have alle her var den bedste følelse.’ Giants: RHP Matt Cain er sund, selvom han ikke forventes at lave sin Cactus League debut i mindst en uge. savnet det meste af sidste sæson efter at have haft bensporer fjernet fra hans albue og ankel. Bochy sagde, at han vil have, at Cain fokuserer på hans opsving. RHP Sergio Romo er begyndt at kaste tyrefunktioner i hans opsving fra en øm skulder.

NÆSTE

Giants: RHP Jake Peavey, som var 6 4 med en 2,17 ERA i 12 starter ned strækningen sidste år for San Francisco, vil gøre sin første forårstræning start for Giants på onsdag mod A ’s i Scottsdale, Arizona.