Bump i vejen

Bump i vejen

Den amerikanske sikkerhedsrådgiver Michael Flynns fratræden har anti-Trump-medierne, der erklærer den nye administration, et ‘rod’ i ‘uro’, kastet i ‘kaos’.

Sjovt, de samme Chicken Littles skød næsten ikke deres skuldre i den uro, der blev ladet første 100 dage af Barack Obamas første ambassadør til Saudi-Arabien til det følsomme indlæg trods rigelige interessekonflikter. Freeman havde tjent fire år i bestyrelsen for China National Offshore Oil Corporation, et selskab ejet af den kinesiske kommunistiske regering.

Obama vidste alt, og så den anden vej på Freeman ’s rolle som en de facto lobbyist for Saudi kongelige. Endnu værre, han ignorerede Freeman’ s Jøde bashing og tyran coddling rekord med en Blame Amerika økse til at slibe.

I god form indvilget Freeman mod ‘Israel Lobbyen’ i sit opsigelsesbrev.

Screed sagde mindre om Freeman end det gjorde om Obama administrationens AWOL vetting system.

På dette tidspunkt i Obamas ’s første valgperiode, tidligere Demokratiske New Mexico guvernør Bill Richardson havde trukket som handelsminister kandidat efter både liberale og konservative protesterede hans lange referat af korruption og inkompetence. Hans politiske studehandel med privat virksomheder kampagne donationer til infrastrukturprojekter, patronage job og bestyrelsen udnævnelser var så berygtede, at det havde tjent ham moniker ‘Dollar Bill.’

På det tidspunkt, Obama tappede ham til at lede handelsafdelingen, blev Richardson genstand for en højt profileret sonde og igangværende grand jury undersøgelse af, om han handlede New Mexico regerings kontrakter for kampagne bidrag. Det Hvide Hus overgang hold vidste om løn for at spille skandale involverer en California selskab, CDR Financial Products.

Det tog 33 dage, før Team Obama slog Richardson og hans etiske bagage ud af bussen.

En anden Beltway bramgæs, tidligere Demokratiske South Dakota Sen. Tom Daschle, blev også tvunget til at trække sig fra sin nominering som Obama ’s Health og Human Services sekretær midt i en storm af etisk skandale, interessekonflikter, og skatteunddragelse. Hendes kolonne distribueres nationalt af skaberne Syndicate. mand løj om angriberen, stukket himselfLocal studerende forventes at deltage national arbejdsnedlæggelse i skole shootingsDeath meddelelser for marts 13Winchester skolebestyrelsen enstemmigt modstander af bevæbne teachersPanel godkender politiet deling håndhævelse for Middletown, LFCCWinchester skolebestyrelsen diskuterer tidsfrister for åbningen af ​​Innovation center, administration officeLetters to the EditorBegynd at tage formOut of the Past.Manden løj om angriberen, stakkede sig selv (1)