Burnaby borgmester vælger en kamp med B

Burnaby borgmester vælger en kamp med B

for annoncer siger han, at vildledende folk er om rådets holdning til marihuana salg, men liberalerne er ikke ved at bakke op.

I en pressemeddelelse, der blev udstedt torsdag formiddag, kritiserede borgmester Derek Corrigan i de sidste dage af valgkampen kinesiske sprogannoncer placeret af liberalerne. De pågældende annoncer nævner to Burnaby city councilors, Anne Kang og James Wang, der begge kører for NDP i dette valg Kang i Burnaby Deer Lake og Wang i Vancouver Langara.

‘Den kinesiske sprogannonce siger, at Burnaby city councilors, James Wang og Anne Kang,’ stemte for at distribuere ikke-medicinsk marihuana i spiritusforretninger, før den føderale regering har legaliseret marihuana ‘og at disse oplysninger er taget fra 5. december 2016 Burnaby byråd møde minutter, ’sagde Corrigan i udgivelsen. Private Liquor Store Association, som foreslået detailsalg af ikke-medicinsk marihuana bør kun tillades i licenserede offentlige og private spiritusforretninger.

Rådsmænd stemte enstemmigt til fordel for forslaget.

Corrigan noterede sig protokollerne fra mødet meget klart angivet diskussionen fandt sted i forventning om ny lovgivning fra den føderale regering i foråret 2017.

‘Det er klart, at der ikke er noget niveau, som det nuværende provinsielle liberale parti ikke vil stoppe i sit bud til genvalg, men Burnaby City vil ikke acceptere denne fejlagtige fremstilling af fakta om Burnaby byrådsbeslutninger,’ siger Corrigan. at trække annoncerne og undskylde for Burnaby byråd.

‘Vi står ved vores annonce. Minutterne viser, at forslaget om at støtte salget af ikke-medicinsk marihuana i offentlige væskeforretninger blev enstemmigt godkendt’, siger en erklæring, der er sendt af det liberale kommunikationshold.

Andrew Wilkinson, Liberal kandidat i Vancouver Quilchena, fortalte NU i et interview, at spørgsmålet ikke handler om ordlyden af ​​annoncen, men om det faktum, at NDP-kandidaterne kom ud til støtte for marihuana salg i spiritusbutikker noget, han sagde Liberal leder Christy Clark har modsat sig, men NDP-leder John Horgan har støttet.

‘Jeg tror det centrale spørgsmål er, er de parat til at være uenige med deres leder?’ han sagde. ‘Det er pålagt NDP-kandidaterne at klarlægge deres stilling.’

Han sagde, at reklamen fører direkte til spørgsmålet om, hvor kandidaterne står over for spørgsmålet.

Ikke nævnt i Corrigans pressemeddelelse, som blev sendt på brevpapir fra City of Burnaby, borgmesterens kontor er, at Burnaby byråd udelukkende består af medlemmer af Burnaby Citizens Association, en NDP-affiliate.

‘Borgmester Corrigan har en lang historie om at være uenig med liberalerne på næsten alt,’ sagde Wilkinson.

NU stillede spørgsmålstegn ved Wilkinson om, hvor den omtvistede annonce faktisk havde kørt, men Wilkinson havde ikke disse oplysninger. Han sagde, at han ville ringe tilbage, da han sporet det ned, men da han ikke havde returneret opkaldet.