Burnaby officers pedal for at hjælpe med at bekæmpe kræft

Burnaby officers pedal for at hjælpe med at bekæmpe kræft

Som ryttere i årets Tour de Coast Cops for Cancer fundraiser ramte gaderne i deres lyse spandex cykel shorts, Burnaby RCMP s Sgt. Stephan Brossard og Cpl.

‘Min svigerinde har kræft, og hun har kæmpet kræft over tid, og jeg har kendt så mange mennesker, der er ramt af kræft, som jeg vil hjælpe og gøre en forskel,’ sagde Brossard, hvem der rider i hans tredje løb i år.

Brossards syv år gamle nevø kæmper også med kræft og var den vigtigste motivation for turen. Brossard har hvert år rejst mindst $ 6,000 til at deltage i den ni-dages begivenhed, han sagde, at det er hans måde at hjælpe med at bekæmpe sygdom der berører alle.

‘Jeg har lige fundet ud af, faktisk, i går, på (hockey) rinken, var der et lille barn, der er tre år gammel, det er faktisk på Children’s Hospital, der er ved at dø af terminal cancer,’ tilføjede han. ‘Det berører alle, overalt.’

Hvad angår Hoivik, har hans bror leukæmi.

‘Da jeg fandt ud af, at årsagen direkte gavner børn med kræft, tror jeg, at det ikke er en brainer at blive involveret i en årsag. Enhver form for kræft er en forfærdelig sygdom, der skal håndtere og de behandlinger, der følger med det, ’sagde han.’ For børn skal det gør det, det brækker bare dit hjerte, når du ser det. ‘

Sammen er de begge enige om at ride på Cops for Cancer-begivenheden, en måde, hvorpå de kan hjælpe med at forbedre livet for børn, der lider af kræft, enten det er fundraiser til forskning eller bedre behandlinger eller ved at støtte ting som Camp Goodtimes, en sommerlejr for børn med kræft og deres søskende.

Tour de Coast starter i Burnaby i år og løber gennem det nederste fastland, over vandet til Sunshine Coast og tilbage til Squamish, Whistler og Pemberton. Undervejs besøger ryttere forskellige samfund og mødes med børn, der kæmper med kræft, som de ser frem til.

‘De er børn, de vil bare være børn, og vi forsøger bare at hjælpe,’ sagde Brossard. ‘Disse små børn er så modige, og de har været igennem så mange behandlinger, at det virkelig rammer dit hjerte. Og det’ s hvorfor vi gør det. Det er derfor vi kører. ‘

Mens Burnaby RCMP i de forløbne år har sendt op til fire ryttere til at deltage i Cops for Cancer fundraiser, i år er der kun to officerer, og Brossard sagde, at han mener at skulle rejse et minimum på $ 6000 kan være skræmmende for nogle mennesker.

I år var rookie rytter Hoivik forsigtig med det store fundraising mål, så i stedet for at gå hen til deres nærmeste købmand og ryste dåser i håb om at samle nogle mønt, sætter de sammen en velgørenhedshockey turnering på Burnaby 8 Rinks.

‘Vi endte med at få sponsorer ombord. Det er noget folk kan lide at gøre alligevel, som en stor sportsbegivenhed, og vi endte med at rejse de fleste af vores penge på den måde’, sagde Hoivik.

Burnaby Cops for Cancer First Responders velgørenhedshockey turnering var en stor succes. Ikke alene nåede de næsten deres fundraising mål, begivenheden var så populær, de planlægger at gøre det til en årlig fundraiser for Cops for Cancer. Alle de hævede penge vil gå til den, der repræsenterer løsningen på turen.